Kolik si nechává manžel peněz?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak asi záleží kolik má kdo příjem. Mne manzel nedává nic, účty máme taky rozděleny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Jste manželé, takže všechno je všech. Zařiď si to tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dává mi přesně 0. Kolik mu zbývá nevím. Máme každý svůj příjem a rozdělené výdaje co platíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedává mi nic a ani nic nechci. Každý hospodaří s vlastními penězi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako manžel si nenechávám nic, jsou to společné peníze a podle toho tak hospodaříme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi nic „nedává“. Oba vyděláváme, oba platíme věci, na kterých jsme dohodnutí, oba spoříme a oba si koupíme to, co potřebujeme tehdy, když to potřebujeme
Když něco potřebují děti, koupí to ten, co na to zrovna má čas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemam manzela, mam partnera/budouciho manzela. Deti zatim nemame.
Mame ucet na výdaje, pak si kazdy posilame do investic separatne (kazdy trosku jinou castku, mame jiny prijem), mame spolecne sporeni a pak vlastni penize na utratu/blbosti/penize stranou.
Ty penize pro vlastni potreby jsou 7 tisic (pro kazdeho). Kdyz jsou odmeny/peníze navic, tak co s nimi bude si rozhodne ten, ktery je domu prinese.
- Citovat
- Upravit
Pro sebe si nechá asi 30% z platu, zbytek posílá na společný účet, ze kterého se platí vše. On má svůj účet, já svůj a potom ten společný. Jinak bych to nechtěla.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, to me pak zajima, jak fungujete.
To vis k kazdym kafi co si kupuje? Jak to delate s drobnymi blbostmi? Co darky?
To vyberete částku predem a kupujete je za hotovost?
- Citovat
- Upravit
Vůbec netuším a je mi to jedno ![]()
Pokud potřebuji, peníze dá, zaplatí, pošle, atd…Jinak každý máme svoje příjmy a rozdělené co kdo platí ( po dohodě).
Ale on platí veškeré jídlo například a hypotéku a litačky všem dětem ![]()
- Citovat
- Upravit
V normální domácnosti je to tak, že je jeden společný účet, na který chodí výplaty oběma manželům. K účtu mají dispoziční práva oba. Oba mají k účtu karty. Oba ví, za co se platí.
V normální domácnosti není zvykem něco skrývat, utrácet bez vědomí partnera apod.
- Citovat
- Upravit
Holky kolik vám manžel dává měsíčně na domácnost a kolik si nechává jen pro svoje potřeby? Já mám na všechno pro nás čtyři 20 000,