Bývalý chce testy DNA

Anonymní
5.5.14 12:54

bývalý chce testy DNA

Holky zdravím, píši anonymně bude to pro mě lehčí. Mám dvě děti s manželem 100% jistota!!! Starší Adélka 4 roky a mladší Honzík 1rok. S manželem jsem asi 6 let z toho manželé budeme v srpnu 2 roky. Dnes se mi ozval bývalý přítel, že se mu malá zdá nějaká podobná že mu mám dát nějaký důkaz že není jeho. Já vím na 100% že je manželovo, jenže kdysi jsme spolu měli úlet :( Teď jsme vdaná, spokojená máme krásný život, a začne prudit bejvalej s tímhle, bud mi chce nějak ublížit a nebo ho prostě štve že Adélka není jeho nebo já nevím. Psal že chce testy DNA. Jak to mám udělat aby se o těch testech nedozvěděl manžel? On totiž o mém úletu nic neví…a nerada bych pokazila náš manželský život! Psal že to chce řešit přes právníky, a to nechci spíše já protože je tam riziko toho že by se to mohl manžel domáknout. Já nevím co bývalý vymýšlí, ale docela mi může uškodit, nechápu to protože já jsem vdaná a on má partnerský vztah se svou přítelkyní také dlouho už. A když prostě tvrdím že Adélka jeho dcera není na 100% a ani mu není podobná tak vážně nechápu čeho tím chce docílit. Mužete mi prosím některá říct co mám dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
5.5.14 12:56

Co máš dělat? Normálně nech udělat testy, jestli ti manžel nestojí 24 hodin denně za zadkem, tak to nezjistí, ale bacha na peníze, jsou docela drahé, ale to snad bude platit ten bývalý, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35903
5.5.14 12:57

Tak mu napis, ze kdyby jeho byla, musi alimenty platit zpetne :mrgreen:

Existuji centra, kde das nejaky vzorek a oni ti to poslou zpatky. Manzel se o tom dozvedet nemusi. Ale.at si to zaplati ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33847

Snad by to mohlo jít takhle- http://s.imedia.cz/click?… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873

Prekérka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345

Řekla bych mu fajn, ale platíš to ty…je to totiž pálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
5.5.14 12:58
@pikola píše:
Tak mu napis, ze kdyby jeho byla, musi alimenty platit zpetne :mrgreen:Existuji centra, kde das nejaky vzorek a oni ti to poslou zpatky. Manzel se o tom dozvedet nemusi. Ale.at si to zaplati ex.
:potlesk: a dalších 20 let platit budeš :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
5.5.14 12:58

Řekla bych mu ať to zaplatí a že můžete vyrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.14 13:00

No já doufám, že si to bude platit on, poslal už mi i nějakej odkaz…on se asi fakt zbláznil nebo já nevím. To s těmi alimenty jsem si myslela, ale nevím jestli to tak je popřípadě když o otcovství jakoby nevěděl!! Ona ale opravdu jeho není tak zbytečně vyhodí peníze. Ale rozhodně bych to chtěla řešit mimosoudně, aby se to manžel nedozvěděl.

Příspěvek upraven 05.05.14 v 13:24

• Citovat
  • Upravit
14871
5.5.14 13:03

Jinak bych mu taky řekla, ať si to zaplatí on, nechápu, co tímhle sleduje, to ti neřekl, co ho to jako z ničehonic napadlo? On jinak děti nemá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
5.5.14 13:04

Postraš ho, že kdyby náhodou fakt byla jeho, budeš chcít vše doplatit, plus bude platit dál… a samo že testy zaplatí…třeba cukne.
manžel se to nemusí dozvědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35903
5.5.14 13:05

Pokud jsi vdana, dite je automaticky manzela. On by se musel soudit o popirani otcovstvi, sve otcovstvi atd.. On ma penize? Podklady pro testy bych mu klidne dala, at si to naboucha nekam. Soudne by se to muz dozvedel si myslim urcite, ale to je na dlouhy lokte..
A aliky by mohl platit zpetne a jeste na tebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.14 13:06

@Boudice23 Já vím :) ted už je to jedno :)děti nemá, ale je to takový zamotaný příběh!! A bylo by to na dlouhé vysvětlování. Přitom mi napsal že to chce jen vědět, že malou nechce vchovávat, že by si jí jednou za čas chtěl vzít ven, protože když se posledně potkali, tak se ho bála a že to mu vadilo. Pro ní to je strejda a když se jí nelíbí tak já s tím nic neudělám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.14 13:07

@pikola Malá je norozená 2010 a my jsme se vzali 2012 :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14983
5.5.14 13:07

Ja bych teda na zadne testy nesla, pokud nema zadny dukaz o vasem romanku, tak bych to nechala plavat. Co myslis, ze pravnici zmuzou? Jste rodina, manzele, dcera otce ma, zazemi ma… Podle me to nikdo resit nebude. Musel by se hooodne snazit a tahat vas po soudech a to pochybuju, ze se mu do toho bude chtit investovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí