Bývalý - rady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3230
9.5.16 19:57

:lol: :lol: :lol: Jo napiš mu Ahojky jak se máš a uvidíš na čem jsi. To je moc dobrej nápad tak to udělej :) Koneckonců Tš chce určitě zpátky jinak by ti nelajkoval fotky :palec:
Rada na ho*no, ale nic jiného slyšet nechceš. Dělej někomu rohožku a ponižuj se dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
9.5.16 19:57

Ta sedmnáctka za přezdívkou je Tvůj věk?

• Citovat
  • Upravit
26270
9.5.16 20:00
@ZuzaMi píše:
Ta sedmnáctka za přezdívkou je Tvůj věk?

Myslíš, že je zakladatelce méně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.16 20:00
@Kamila17 píše:
Problem v tom ze ostatni chlapy na sebe nenecham ani sahnout. Chtela bych v tom mit poradek. Co mu zkust napsat a videlo by se co odepise neco normalniho

Proboha kolik ti je 15?…kazdy je nahraditelny a to je fakt…s tim se bohuzel smir
 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.16 20:03
@hudečice píše:
Takhle to nefunguje: Zruš si facebook, nebo nejlépe, smaž jej z přátel, zablokuj si jej a vyčkávej, třeba dej tomu týden.
Pokud tě bude chtít, cestu k tobě si vždy najde.

ano tak :palec:
souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
9.5.16 20:03
@pikola píše:
Napiš mu, že chceš trojku, to v něm dozajista vzbudí touhu

To nemyslíš vážně že ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
9.5.16 20:04

@Kamila17 Já bych se na to vykašlala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
9.5.16 20:05
@Malaga píše:
Myslíš, že je zakladatelce méně? :think:

Doufám…

• Citovat
  • Upravit
14642
9.5.16 20:14
@Kamila17 píše:
Ahojky, prosim, potrebovala bych rady tipy a napady jak byvalem partnerovi vzbudit touhu, vasen, chute a touhu po mne? Chtit me zpatky aby se snazil sam uz. Chtela bych ho zpet, rozesel se on semnou nasel si jinou ale ta ho hned opustila nevim kvuli cemu a proc. Chtel si dat pauzu s tim ze se k sobe vratime treba, chtel byt kamarad s vyhodami coz ja nechtela, chci vztah. Momentalne se nestykame. Co mu napsat na fb, abych v nem vzbudila touhu a chute na mne, prosim? Dekuji moc.

Prosím tě, přečti si to po sobě. On se rozešel s tebou, našel si jinou. Ani po rozchodu s ní ti nenabídl nic víc, než sex.To opravdu nemáš na víc? Proč mu chceš ty něco psát? Pokud je momentálně bez partnerky, a chtěl by tě zpátky, věř tomu, že už dávno by tě kontaktoval, nebo vyhledal sám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
9.5.16 20:30

Je ti jasný, že kdyby nebyl FB, tak o tobě ani neví? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
9.5.16 21:01

Holka, to chce trošku sebelásky…sebeúcty… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.5.16 21:08

Ty nemáš žádnou hrdost??? Já bych se nikdy neponižovala a nedolejzala. Buď mě chce a nebo ne. Tečka. A co tak čtu, tak tě spíš nechce, maximálně na ten sex
Panebože…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
10.5.16 00:14

Já jenom doplním, že zakladatelka založila asi už 30 diskusí. Zřejmě se jedná o pohřebáka, kterého tady už řešila. Ten byl taky neodolatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
10.5.16 00:56

Nech ho být, ignorace, nepiš mu. To co ty píšeš na chlapy nefunguje, pokud teda nechceš být jen matrace. Být tebou otočím zájem jinam a hledám si novýho chlapa. Tohle ostatně na ex funguje nejvíc. Zoufalá bejvalka co číhá, kdy bude zas svobodnej, aby ho lapila to ještě fakt u nikoho touhu nevzbudilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
10.5.16 06:44

Přečetla jsem si diskuzi s pohřebákem a koukám, že iq za ty dva roky neporostlo vůbec nikam 8o :lol:
Jako pardon, ale ty dotazy a názory, to jsou tedy perly :think:

Zakladatelko, ano, napiš mu. Napiš mu něco od srdíčka :srdce:, neschovávej se za cizí lidi co by ti něco doporučili, on by to stejně nejspíš poznal - tipuju si že tvoje „Ahojky jak se máš?“ zcela odpovídá charakteru tvé normální komunikace :mrgreen:, tak mu to napiš, když je to tak dokonalý chlapec ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí