Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo napiš mu Ahojky jak se máš a uvidíš na čem jsi. To je moc dobrej nápad tak to udělej
Koneckonců Tš chce určitě zpátky jinak by ti nelajkoval fotky ![]()
Rada na ho*no, ale nic jiného slyšet nechceš. Dělej někomu rohožku a ponižuj se dál ![]()
@ZuzaMi píše:
Ta sedmnáctka za přezdívkou je Tvůj věk?
Myslíš, že je zakladatelce méně? ![]()
@Kamila17 píše:
Problem v tom ze ostatni chlapy na sebe nenecham ani sahnout. Chtela bych v tom mit poradek. Co mu zkust napsat a videlo by se co odepise neco normalniho
Proboha kolik ti je 15?…kazdy je nahraditelny a to je fakt…s tim se bohuzel smir
![]()
@hudečice píše:
Takhle to nefunguje: Zruš si facebook, nebo nejlépe, smaž jej z přátel, zablokuj si jej a vyčkávej, třeba dej tomu týden.
Pokud tě bude chtít, cestu k tobě si vždy najde.
ano tak ![]()
souhlasim
@pikola píše:
Napiš mu, že chceš trojku, to v něm dozajista vzbudí touhu
To nemyslíš vážně že ne ![]()
@Kamila17 píše:
Ahojky, prosim, potrebovala bych rady tipy a napady jak byvalem partnerovi vzbudit touhu, vasen, chute a touhu po mne? Chtit me zpatky aby se snazil sam uz. Chtela bych ho zpet, rozesel se on semnou nasel si jinou ale ta ho hned opustila nevim kvuli cemu a proc. Chtel si dat pauzu s tim ze se k sobe vratime treba, chtel byt kamarad s vyhodami coz ja nechtela, chci vztah. Momentalne se nestykame. Co mu napsat na fb, abych v nem vzbudila touhu a chute na mne, prosim? Dekuji moc.
Prosím tě, přečti si to po sobě. On se rozešel s tebou, našel si jinou. Ani po rozchodu s ní ti nenabídl nic víc, než sex.To opravdu nemáš na víc? Proč mu chceš ty něco psát? Pokud je momentálně bez partnerky, a chtěl by tě zpátky, věř tomu, že už dávno by tě kontaktoval, nebo vyhledal sám. ![]()
Ty nemáš žádnou hrdost??? Já bych se nikdy neponižovala a nedolejzala. Buď mě chce a nebo ne. Tečka. A co tak čtu, tak tě spíš nechce, maximálně na ten sex
Panebože…
Já jenom doplním, že zakladatelka založila asi už 30 diskusí. Zřejmě se jedná o pohřebáka, kterého tady už řešila. Ten byl taky neodolatelný.
Nech ho být, ignorace, nepiš mu. To co ty píšeš na chlapy nefunguje, pokud teda nechceš být jen matrace. Být tebou otočím zájem jinam a hledám si novýho chlapa. Tohle ostatně na ex funguje nejvíc. Zoufalá bejvalka co číhá, kdy bude zas svobodnej, aby ho lapila to ještě fakt u nikoho touhu nevzbudilo.
Přečetla jsem si diskuzi s pohřebákem a koukám, že iq za ty dva roky neporostlo vůbec nikam
![]()
Jako pardon, ale ty dotazy a názory, to jsou tedy perly ![]()
Zakladatelko, ano, napiš mu. Napiš mu něco od srdíčka
, neschovávej se za cizí lidi co by ti něco doporučili, on by to stejně nejspíš poznal - tipuju si že tvoje „Ahojky jak se máš?“ zcela odpovídá charakteru tvé normální komunikace
, tak mu to napiš, když je to tak dokonalý chlapec
![]()