Byznys z domu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Byznyszdomu.cz - zkušenosti
Ahoj nevíte někdo oč jde? www . byznyszdomu . cz
Nic o tom tam nepíší co by měl člověk dělat, jen chtějí zaplatit baliček v hodnotě cca 400 kč a v něm se člověk vše doví. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, tohle neznám, ale když jsem zkoušela hledat práci z domu, tak tam často bývalo, že pošleš peníze a oni Ti za to pošlou katalog prací z domova.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakmile chtějí někde peníze jako vstupní poplatek je to vždy podvod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to vím naprosto přesně,Vtom balíčku za 400 je DVD ze kterého se dozvíš,že máš zaplatit 4500 za další balíček se vzorkem,jé nemůžu si vzpomenout,jak se to jmenuje,myslím herbalajf(nevím ja se to píše) no a vlastně bys ho měla nabízet.Dělá se to tak,že zadáš inzerát a čekáš,kdo se nechá nachytat,stejně jako já,nebo ty.Jo a ještě ti tam napíšou,že si pro další info můžeš zavolat,takže ti utíkají peníze,ale nic kloudnýho ti neřeknou.
Já DVD vrátila a oni mě prachy.
- Citovat
- Upravit
Adriane píše:
Jé díky za informaci, čekala jsem něco takového podobného
Není zač,já jsem na netu zatím nic normálního nenašla,ještě je časté rozesílání,nebo popisování obálek,to taky neber,bo je to o tom,že chtějí po tobe 100 a ty pak lákáš další,kteří se ti ozvou,aby ju posli zase tobě.
- Citovat
- Upravit
Taky jsem narazila na paní, co mi Herbalaif nabízela… Řekla bych klasický letadlo… Pošleš 400,– pak si koupíš balíček za 4500,– pak si nakoupíš výrobky domů a nabízíš je na netu a inzerátama a prodáváš za vyšší cenu…
Navíc samozřejmě nabízíš přivýdělek ostatním, protože odvádí provize tobě…
Nejdřív mi tady malovala, jak je to super a když jsem se zaptala kolik do toho dala, tak mi řekla, že si vzala 100000,– půjčku a nakoupila si výrobky domů, aby na tom měla 50% ![]()
Těžko bych si brala půjčku na přivýdělek, když jsem na RD. Takovej blázen fakt nejsem ![]()
Jinak taky nevím o ničem solidním… Všude chtějí jen peníze dopředu nebo nabízí práci, kde si budeš nahánět další ovečky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Inzeráty tohoto typu bych zakázala … vždyť je to tak sprostý
Jen tahají lidi za nos.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já do Herbalifu před třemi lety „spadla“. Je fakt že jsou tací, kteří vydělávaj slušný prachy, ale chce to hodně času a hlavně „obchodního ducha“ : „umět lidem po telefonu vnutit přípravky na hubnutí, o které stejně nikdo nemá zájem“(jsou strašně předražený!!!). Hodně jsem na tom prodělala. Od tohohle ruce pryč!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snad jedna z mála solidních šancí na přivýdělek-pokud má někdo z příbuzných invalidní důchod,tak pro ty je určena práce z domu.Zadávají jí různé firmy.Určitě by se v okolí bydliště našla.Nejlépe se poptat na úřadu práce.A domluvit se s dotyčným,aby si ev. práce vzal víc a vypomoci.Je to různé motání provázků,kompletace…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Herbalife přítel mojí kamarádky na něm prodělal cca 200 000 a jediný co z toho má kromě dluhů, jsou vzpomínky na barcelonu, kam letěl na nějaký meeting druidů(prodavači herbalifu)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamča.dalmatinka píše:
Jakmile chtějí někde peníze jako vstupní poplatek je to vždy podvod
Presne tak a vetsinou je to bud nejakej podomni prodej a nebo pyramida ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lleennttiillkkaa píše:
Herbalife přítel mojí kamarádky na něm prodělal cca 200 000 a jediný co z toho má kromě dluhů, jsou vzpomínky na barcelonu, kam letěl na nějaký meeting druidů(prodavači herbalifu)
Docela drsná zkušenost-nepochopím,jak někdo může mít to svědomí a takto „napálit“ ty,kteří potřebují peníze a hledají práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lasička1 píše:lleennttiillkkaa píše:Docela drsná zkušenost-nepochopím,jak někdo může mít to svědomí a takto „napálit“ ty,kteří potřebují peníze a hledají práci.
Taky nepochopím, ale pokud narazí na důvěřivý lidi, tak je to jednoduchý.
Naslibují hory doly, jak budeš za pár měsíců v balíku a nebudeš muset hrábnout prstem a to vše z pohodlí tvého gauče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit