Práce bez pohovorů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
práce bez pohovorů
Ahoj,nevíte někdo o práci bez těch příšerných pohovorů v Praze.Mám střední ekonomku a pořád někam píšu a chodím a pořád nic. Brala bych třeba nějakou prodavačku,ale ani to mi nevychází,nemám totiž praxi. Díky Hanka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pohovory taky nemam rada, I kdyz vim, ze ti lidi, co sedi naproti mnem jsou treba i mili a fajn, tak vzdycky stresuju, ale o nicem bez pohovoru jsem neslysela… Mozna nekde do tovarny, vazne nevim. Nebo nejaka pracovni agentura? Tam bys ale vlastne musela taky na pohovor s lidma z tama. Tak neporadim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je mi to líto, ale bez pohovoru nezamněstná nikdo ani tu prodavačku - však právě na tom pohovoru poznáš alespon trochu inteligenci a vyjasníš si základní požadavky..Na blind tě nikde nevezmou.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
bohužel bez pohovorů leda po známosti. Já teď konečně sehnala práci na DPČ jako asistenka účetní, takže žádné manažerské místo
, a musela jsem si projít tři pohovory a znalostní test
!
Předtím jsem absolvovala taky tři pohovory na místo obyč asistenky a přiznám se, že jsem sice měla pokaždé stažený žaludek a byla jsem naštvaná, s jakými dalšími lidmi ještě musím hovořit, ale nakonec mi to pomohlo a po dvou třech pohovorech jsem se na další cítila už v klidu. Možná to pomohlo a vyhrála jsem.
Hele, je to opruz, ale zaměstnavatel fakt chce lidi poznat a kolikrát je ten pohovor už jen o sympatiích.
Držím palce!
M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na pohovoru-
Jsem byla i na uklízečku. Dvoukolové výběrové řízení. Někdo tomu ani nevěří, spíš teda ten kdo dávno práci nehledal. Prodavaček i když třeba nabírají pro nový obchod víc, tak pohovory rozhodně jsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit