Home@business

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17154
15.9.10 19:07

home@business

ahoj, chtela jsem se zeptat jestli nekdo nemate zkusenosti s home@business - koncept prace z domova?
http:// www. privydelekzdomova . cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
483
16.9.10 18:08

Ahoj, a o co má jít? Moc se tam toho člověk nedozví??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
16.9.10 21:56

no prave :mrgreen: jsem myslela jestli o tom neco nevi, abych na tom neztracela cas - nemam zajem nekomu vnucovat nejaky zbozi apod. zatim mi to tak ale prijde :nevim:
dohodila mi to znama, bylo ji to nabidnutou, ona nema zajem si privydelavat (prace ma dost) tak mi predala vizitku s tim ze se jedna o praci z domova na pocitaci. Ma to neco spolecneho s vyzivou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
17.9.10 16:52

Tak mě to tedy moc seriózní nepřipadá, když se tam nejde nic dozvědět, člověka to nikam nepustí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivo K.
2.2.11 09:52

práce z domova

Máte někdo zkušenost z HOME@BUSINESS koncept práce z domova?

• Citovat
  • Upravit
27247
2.2.11 10:54

Osobně si myslím, že jak není jasně uvedeno, o co se jedná, tak nemá smysl se tím zabývat.
Já takhle jednou měla schůzku s paní, která mi nabízela super práci, ale za celou hodinu a půl mi nebyla schopná říct o jakou práci se jedná a nakonec si řekla o vstupní poplatek 400kč, tak jsem jí pěkně poděkovala a odešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivo K.
2.2.11 11:21

HOME@BUSINESS

jedná se o zdravou výživu ale nejdřív si musí zájemce objednat podnikatelský balíček za 3990,–korun.což mě odrazuje,tak hledám někoho kdo už to třeba dělá abych nevyhodil peníze jen tak.

• Citovat
  • Upravit
17154
2.2.11 20:36

jj je to tak, odmítla jsem to … paní mě přesvědčovala, že dám jen necelé 4000 kč :zed: - vydělám si prý během měsíce daleko víc … a tomu teda nevěřim. Produkty herbalife jsou dost drahý a pak já neumím prodávat někomu věci, kterým sama nevěřím.
Funguje to vlastně tak, že vám vytvoří webové stránky, na které vy si děláte reklamu a kdo má zájem zhubnout tak se vám tam zaregistruje (a vlastně ani neví co ho čeká - kolik do toho musí investovat :zed: )dobrý je, že vy se nemusíte nikomu „vnucovat“ - uhánět lidi, aby si od vás něco koupili - přihlásí se sami … mínus pro vás, musíte jim zavolat, než jim všechno vysvětlíte provoláte mraky peněz a podle mého názoru vám to spousta lidí odmítne, protože je to fakt moc peněz … takže podle mě je to práce na nic. Pak mám pocit, že ty produkty, který někomu hodláte prodat, musíte nejdřív za svoje peníze koupit - levně koupit, draze prodat :mrgreen: jenže když mi to nakonec odmítnou tak jsem namydlená. Ty počáteční 4000,– jsou jen vzorky, školení a nějaký materiály - už nevím přesně. Po tom co jsem pátrala, ozvala se mi tady v okolí paní, která na tom projela 10000 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
2.2.11 21:45

malusko můj kamarád na herbalifu projel 100000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
3.2.11 08:11
lleennttiillkkaa píše:
malusko můj kamarád na herbalifu projel 100000.

8-o :zed: no tak to ta paní dopadla ještě dobře :zed: od toho fakt raději ruce pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivo K.
3.2.11 10:03

Malusko dík za odpověd,to se nato asi vykašlu.

• Citovat
  • Upravit
1
13.10.11 14:13

Herbalife

já sem koukala na video dneska, lidi na videu se mi zdáli divný, ty kecy…oni vědí jak mluvit chodí na kurzy a pár lidí naletí, protože kdo dnes nechce hubnout a zdavá výživa k tomu…on Herbalife, je dobrý produkt, ale proč se neprodává třeba v lékárně…ha.. to by jim pak to letadlo (což vlastně je jako např.Zepter) spadlo…jakmile na to lidi přijdou co to je, tak zas změní název firmy a strategii…teď je to práce doma…a kdo má 4000,– navíc a pak náturu na to nutit ostatním jak je to super a nutí další do koupi drahých balíčků, z kterých má provizi…že…dokud budou lidi důvěřivý těmto podnikavcům, tak jim obchod na úkor nás naivek poroste…pryyyyččč od nich :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monikoska
26.2.12 11:57

obalamuteni lidi

To je skoda ze home business ma tak zle recenze. Jsem matka na materske dovolene no pristi rok uz mi konci materska a proto jsem chtela si najit praci na doma,pricem mam tri deti a tak mi zacnou chodit do skolky a namam rodinu kto by mi deti vyzvedaval ze skolky. Pochybuji ze najdu nejakou praci normalnou v bydliste kde byslim.

Dnes sem si skoukla vydeo a pak sem chtela zavolat ale zvysne penize nemam abych si jeste kupovala nejakej balicek.
Dekuji za recenze :-O

• Citovat
  • Upravit
1873
19.4.12 09:58

já taky děkuji za info, protože z celýho půlhodinovýho videa se prostě nedozvíte, o jakou práci se jedná… bylo by to fajn, ale je to pohádka, jak z lidí vytáhnout 4000,–… prostě někdo se nachytá a ten pak nachytá další a už to jede… děkuji nechci :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciferus
19.4.12 10:53

Ahoj,měla jsem velkej zájem,ale po tom,co tady od vás čtu se nestačím divit!Děkuju,že jste tady :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat