Home@business
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Ridok píše:
Mě se strašně líbí tady ta typická dementní česká nátura. Nejsem žádný zastánce Herbalifu. Ale víte vy vůbec jak se pozná letadlo? Letadlo nemá produkt a funguje pouze z obrovských vstupních poplatků 20 000+ například. A slovo pyramida je taky vtipné. Celý kapitalismus je pyramida. Radši makejte ve fabrice která určitě „pyramida“ není. Třeba za 5-6 let dostanete 5000,– přidáno a začnete si plnit vaše sny. Zdvihněte zadek a jeďte se podívat do zahraničí jak tam funguje multilevelmarketing. Tam se za doporučení nehorázně platí. Jenomže než to tady Ti přechytřelí čecháčci pochopí to už bude zase někde jinde. Víte ono problém je, že české myšlení je naprogramované tak, že když se za něco platí je to špatně. Jdete někdy do obchodu a dostanete zadarmo jídlo? Nebo ovoce? Ne??? A najednou by jste chtěli práci z domova za nic? No tak to se nedivím. Hurá na pracák maminky s dítětem. Protože jeslti se budete spoléhat na internetové diskutéry. TAk to pán bůh s vámi.![]()
![]()
NAPROSTÝ SOUHLAS!!!Jedná se o podnikání s minimálními náklady…4000,–je opravdu velmi nízká investice k rozjezdu podnikání. Např. kadeřnice investuje do nákupu vybavení salónu+musí tedy mít i ten salón…a jsme u jiných vstupních investic, že??Ale Čecháčci by raději vše dostali zadarmíko, že hihi… a ještě lépe..nemakat, jen brát podpory nebo očekávat neustále pomoc od druhých…a brečet a stěžovat si.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brusinka2812 píše:
Ahojky, všem mooc děkuji za recenze ohledně HOME@BUSINESS. Opravdu video vypadalo věrohodně, pan Hruška je opravdu herec… Dnes mi má volat paní, tak uvidíme. Hezky si to poslechu a pak ji pošlu…někam. Lidičky, že tu ještě jste. Zachránili jste hodně lidí. Já jsem na rodičovské a chtěla jsem si nají práci doma. Je mi moc líto lidiček, co do toho investovali peníze.
To Vám být líto nemusí, každý má šanci a na každém je, jak se rozhodne, vždyť Vám přeci nikdo nic nenutí. Já jsem 4000,–investovala do balíčku před 2 lety, dnes vydělávám 30-35000,–měsíčně, jsem pánem svého času, pracuji pouze 3 dny v týdnu a práce mě velmi baví. Před dvěma lety jsem měla 15.000 a sloužila dvanáctky-denní-noční. Takže rozhodně pro mě byla tato investice velmi přínosná
A samozřejmě, že to není práce pro každého, rozhodně ten, kdo nutně potřebuje na obživu hned, tak pro něj tato práce není…ikdyž, našli se i tací
,kteří si dnes vydělávají pěkné peníze. Je to ale podnikání, takže není to pro někoho, kdo neustále potřebuje vodit za ručičku a není ochoten se učit novým věcem. Vždy je něco za něco. A já děkuji každý den za pěkný příjem, který mám.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maluska píše:
@LucitaP tak probraná jsem, tak zkusím reagovat na Váš velmi milý příspěvek
Problém je asi v tom, že je to ale celé zaobaleno a nabízeno opravdu jako prácenikdo mi neřekl „hele nechceš podnikat, jde o prodej herbalifu“. Kdyby to tak bylo, nemusela být založena tato diskuze a nebylo by tu tolik příspěvků
Bylo mi to nabídnuto jako způsob si přivydělat nějaký peníz k mateřské. Na počátku paní věděla, že hledám pouze přivýdělek. Nabízela mi práci z domova na počítači
až na schůzce to z ní postupně vylezlo, ale také né hned. Zvláštní podnikání, kdy je celý jaho začátek zaobalen do lží, jen aby Vás vylákali na schůzku, kde vám melou pořád dokolečka jak jsou herbalife produkty naprosto úžasné. Ano v podnikání bych opravdu počítala s prvotními investicemi. Ale většina lidí, která byla takto oslovena podnikat nechtěla. Tito lidé si chtěli pouze přivydělat
Přivýdělek nehledali z rozmaru a nudy, ale protože byli v takové finanční situaci, kdy se jim kačka navíc hodila. Určitě se jim ale nehodilo vydat 4tis. a to i kdyby to měla být počáteční investice do podnikání (jak jste to nazvala vy). Většina lidí teprve až na schůzce zjistila o co jde a do té doby o herbalife vůbec nikdy neslyšela. Je možné prodávat něco, co jsem nikdy ani neviděla a už vůbec jsem to nezkusila? Když jsem se zmínila, že opravdu 4tis. nemám, tak mi bylo doporučeno si půjčit
(pardon opravdu se musím smát
). Nikdo mi nenabízel rozdělit to na 3 části. Paní mluvila jen o necelých 4tis. a ano byly v tom produkty na zkoušku (které jsem opravdu neměla vůbec chuť na sobě zkoušet
a už vůbec ne za tu cenu ).
Takže pokud to shrnu - netoužila jsem podnikat a i kdybych chtěla, určitě by to nebylo v oboru, kterému absolutně nerozumím a určitě nebudu prodávat produkty, kterým sama nedůvěřuju. Završit to půjčkou, když mám holý zadekto je pro mě opravdu vrchol. Myslím, že tu přispívala i paní co v tom projela slušné peníze. Takže to opravdu někdo zkusil. No stačí si pročíst diskuzi
Pokud vy sama podnikáte s herbalife, tak Vám přeju mnoho úspěchu. Možná jste se s námi mohla o své zkušenosti normálně podělit. Proč nevidět i opačný názorTřeba byste nás přesvědčila, že to není tak špatné, jak to působí a mohla jste si celý svůj příspěvek ve znění „vy jste idi.ti, já jsem hvězda“ odpustit a mohli jsme tu opravdu podiskutovat k tématu.
Nemyslím si, že by byli Češi líní a rozmazlení. Ani to nechci hodnotit, protože tohle paušalizování je celkově nesmyslné. Pokud mluvíme o lidech, kteří odmítli nabídku „podnikat“ s touto firmou, tak určitě nejde o lenost a rozmazlenost. Ti lidé prostě nechtěli „podnikat“, kdyby chtěli možná by měli ty počáteční investice, ale když je nemám nehrnu se do podnikáníNavíc všechny produkty, které svým obětem prodám, musím nejdřív já sama nakoupit (takže počáteční investice 4tis. není konečná). Proč když nám to teda tato firma servíruje až pod nos nabízí startovní balíček tak draho? Nevěřím, že ty produkty mají tak vysokou výrobní hodnotu. Kdyby nám to naservírovali až pod nos, nevydělávali by na nováčcích, nechala by je vyzkoušet své produkty za nákupní ceny, nechtěli by za registraci 300kč a vůbec seriozní firma se prostě takhle nechová!
A k tomu podnikání… ano pokud budu chtít podnikat počáteční investice jsou jisté a začátky nejsou určitě jednoduché. Ale vím, že investuji své peníze do svého podnikání - do sebe. Budu odvádět max. daně, né že velká část peněz půjde nějaké firmě, co ze mě už na začátku vylákala 4tis. To bych teda byla podnikatelkaoškubaná jako kuře. No myslím, že podnikáním u této firmy se z vás milionářka taky nikdy nestane. Teda pokud nejste někde ve vedení firmy a neikasujete peníze od všech těch načínajících nadšenců
Ale dobře, nikdo Vás přeci nenutil, abyste si balíček koupila nebo ano? Poslechla jste si nabídku a pokud Vás nezaujala, tak také dobře. Ale jsou lidé, kteří se o výživu zajímají a koncept práce z domova je zaujal..tak takoví lidé do tohoto podnikání jdou. Proto si nemyslím, že není na místě to tu nějak hanět a říkat něco o poddvodu, což v žádném případě není. Ale kdo nechce slyšet, tak neslyší. Daně platíme, milionářka nejsem, ale mám víc než slušný měsíční příjem a nemusím tvrdnout v práci každý den
Ty investice jsou regulérní…jsou zde internetové stránky, kanceláře, databáze, on-line školení, vše v pohodlí z domova. Produkty si dopředu kupovat nemusíte…mimochodem, pokud budete mít to své podnikání, jak jste psala, tak pokud byste měla obchůdek…copak v něm budete prodávat? Tam si musíte udělat nějakou zásobu zboží, které nakoupíte levněji a dráže prodáte, přeci si musíte nějak vydělat na živobytí, nájem, aj. Je vidět, že podnikatelkou nejste a pokud někdy budete, pak se svému příspěvku zasmějete. Přeji hodně štěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andyva píše:
NAPROSTÝ SOUHLAS!!!Jedná se o podnikání s minimálními náklady…4000,–je opravdu velmi nízká investice k rozjezdu podnikání. Např. kadeřnice investuje do nákupu vybavení salónu+musí tedy mít i ten salón…a jsme u jiných vstupních investic, že??Ale Čecháčci by raději vše dostali zadarmíko, že hihi… a ještě lépe..nemakat, jen brát podpory nebo očekávat neustále pomoc od druhých…a brečet a stěžovat si.![]()
![]()
Já osobně zadarmo nic nechci, ale když platím, chci za to hodnotu. Chci vědět, co za to dostávám.
Co si o vás myslet, když napíšete pod bláboly typu „Celý kapitalismus je pyramida.“ NAPROSTÝ SOUHLAS?
No… kdo chce kupovat zajíce v pytli, ať kupuje, já mu ve štěstí bránit nebudu.
Dnes totiž málokterá pyramida je otevřená, protože pyramidové hry jsou nelegální. Pyramida se také může skrývat za formálním MLM, kde členové vstupující do schématu formálně kupují produkt, který je však předražený.
Je pak na každém, aby vyhodnotil, zda by si to koupil i bez těch povídaček o zázračném zbohatnutí.
Příspěvek upraven 19.03.15 v 09:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karlos I. píše:
Dobrý den
No! To je počténičko. Ale začnu hned. Tuhle jsem četl článek o chlapíkovi, který začal používat vejcomat, taky jsem četl o bývalém úředníčkovi, který vymyslel gumičky z nichž na celém světě lidi pletou náramky atd..Myslíte, že tito lidé věděli stoprocentně vše o tom, co dělají? Určitě né! Oni jen chtěli nějakou změnu a měli vizi…a určitě do „toho“ i investovali…a teď mají!!!
Když tady někdo haní a pomlouvá, připadne mi jako mindrákem postižený člověk, který je spokojen s tím co má, s tím, jak je s lidmi manipulováno, s tím, jak se v tom stádečku oveček žije. A když někdo vyčnívá a je nedejbože úspěšný, musí to být darebák a lump…je v této zemi mraky darebáků, ale oni to jsou většinou tzv. VIP lidi, takže za pomocí mediální masírky, si stádečko myslí, jací to jsou dobrodinci…kór, když občas „pustí žílou“…něco je ve slevě
Když se díváte na video HB, tak vězte, že je takto děláno záměrně, aby se odselektovali lidé, kteří se vidí v jiných sférách přivýdělku. Po videu nastává proces, kdy je zájemcům stoproceně vysvětleno vše kolem této práce-přivýdělku-podnikání…pořadí, je na Vás
A jestliže tu někdo psal, že někdo na HB prodělal mraky peněz, tak píše o hlupákovi, který mohl prodělat „balík“ i někde jinde…jestliže někdo narazí na českého vykuka(kulantně řečeno),který mu po registraci prodá zboží za mraky peněz a oblbne sladkými řečičkami(bohužel v ČR se pořád takové sv…najdou), tak to určitě není ten správný člověk pro podnikání, protože kupovat za sto tisíc a nevědět nic o principu fungování systému, nevědět nic o produktech…tak to je u mně hlupák, kterého právě ti šmejdi hledají…a jak je vidět, je jich stále dost…já osobně bych mu zlomil ruku, kdybych na takového narazil. Škodí skvělé značce a svoji hloupost kamufluje pomluvami a haněním…a mimochodem, když jsme u té značky!!! Myslíte si, že by nositel Nobelovy ceny a kapacity v oboru výživy, vědci a další známé osobnosti…že by se propůjčili pro práci v HB, kdyby to byl podvod, jak tu píší někteří…??? A že je něco drahé? Co je drahé? Těch přímerů je mraky, ale někdo prostě chce např. lyžovat na malém plácku, někdo na větších kopcích, někdo chce jezdit do vysokých hor…vše je o kvalitě!!! Soudit je strašně jednoduché. Zastírat svoji neschopnost pomluvami, je také jednoduché a stádečkem uvěřitelné. Já vím jen jedno. Tahle práce má smysl, produkty jsou skvělé a kdo tomu nevěří, ať zůstane tam, kde je, ať si baští, co mu vyhovuje, ale hlavně lidičky!!!Nehaňte, když neznáte pravdu a fakta!!!
Já myslím, že určitě nééé!!!A hlavně, chovejme se k sobě slušně a diskutujme o pravdivých věcech!
Přeji Vám krásný, sluníčkový den a stálý úsměv na tváři. A kdyby někdo chtěl přímo se mnou probrat věci kolem zapojení se…připojení se k nám, ať mi pošle mailík a já mu rád vše férově vysvětlím. Chci k sobě spolupúracovníky, kteří o všem budou vědět a chtít, nechci k sobě neinformované a tupé ovečky.
S úctou ke schopným lidem Ing. Karel Ivan
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karlos I. píše: Čtu tady reakci paní výše a utvrzuje mne to v tom, že finanční gramotnost v Česku je na bídné úrovni. Pyramida je určitě něco jiného, než MLM. Ale jak je v ČR zvykem, stokrát opakovaný nesmysl, je vždy pravda…viz. naše politika
To, že vás denně oblbují v různých řetězcích při různých akcích, že jíme hnusy o kterých výrobci s distributory prohlašují, že to je zdraví prospěšné, že to je určeno pro děti, že v tom a tom jsou např oříšky a pravda to není…atd…tak tohle vám nevadí…nevadí??? Ale, že někdo má ty schopnosti a chuť udělat se svým životem něco tak, aby se vymanil z oblbovaného stáda, tak to některým lidem vadí a útočí řečmi o fanaticích atd…je to někdy k smíchu, ale někdy se nad tím člověk musí pozastavit, co, že to jsme za národ…ve světě HB normálně „fičí“, nikomu nevadí, jen malinkým rejpalům z plácku uprostřed Evropy
v podstatě vadí vše, co „smrdí“ prací, úsilím, chtěním, trpělivostí a důvěrou v to, co děláme…achjo
Ale nejlepší je, fakt si toho nevšímat a dělat si své…a kdo chce, ať dělá, kdo nechce, ať nedělá a neprudí![]()
![]()
Přesně tak! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karlos I. píše: Čtu tady reakci paní výše a utvrzuje mne to v tom, že finanční gramotnost v Česku je na bídné úrovni. Pyramida je určitě něco jiného, než MLM. Ale jak je v ČR zvykem, stokrát opakovaný nesmysl, je vždy pravda…viz. naše politika
To, že vás denně oblbují v různých řetězcích při různých akcích, že jíme hnusy o kterých výrobci s distributory prohlašují, že to je zdraví prospěšné, že to je určeno pro děti, že v tom a tom jsou např oříšky a pravda to není…atd…tak tohle vám nevadí…nevadí??? Ale, že někdo má ty schopnosti a chuť udělat se svým životem něco tak, aby se vymanil z oblbovaného stáda, tak to některým lidem vadí a útočí řečmi o fanaticích atd…je to někdy k smíchu, ale někdy se nad tím člověk musí pozastavit, co, že to jsme za národ…ve světě HB normálně „fičí“, nikomu nevadí, jen malinkým rejpalům z plácku uprostřed Evropy
v podstatě vadí vše, co „smrdí“ prací, úsilím, chtěním, trpělivostí a důvěrou v to, co děláme…achjo
Ale nejlepší je, fakt si toho nevšímat a dělat si své…a kdo chce, ať dělá, kdo nechce, ať nedělá a neprudí![]()
![]()
A že se podle poslední věty neřídíte? Tak nepruďte a dělejte, ne? Přeji Vám úspěch! Neprodávejte své výborné produkty „malinkým rejpalům z plácku uprostřed Evropy“, kteří jsou vám k smíchu a pro které máte jen pohrdání! Prodávejte je ve světě, kde HB normálně „fičí“! Tam určitě prorazíte!
P. S.: Nevím, jestli nikomu, nemohu mluvit za všechny, ale to, že jíte hnusy o kterých výrobci s distributory prohlašují, že to je zdraví prospěšné, mi opravdu nevadí. Jezte si, co vaše útroby ráčí, je to vaše zdraví.
A nikde jsem nenapsal, že letadlo a MLM je totéž. Napsal jsem, že de facto letadlo někdy bývá ukryto za předražený produkt.
A mám pro vás dobrou radu: Když něco prodáváte, nevyjadřujte přezíravost zákazníkovi pro případ, že by váš produkt nekoupil! Neurážejte zdravý úsudek svých potenciálních zákazníků! A do své reklamy radši nemíchejte politiku!
Řídit se tou radou samozřejmě nemusíte, ale pak si nestěžujte!
Příspěvek upraven 19.03.15 v 10:52
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon Vždy mám velkou důvěru k přispěvatelům viz. výše, kteří ohodnotí všechny zde jako neinformované a tupé ovečky, bez jakékoliv finanční gramotnosti. A hledají zde své spolupracovníky
obzvlášť u nováčků to budí opravdu velmi důvěryhodně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah
A vyjádří svým potenciálním zákazníkům své nejhlubší pohrdání jejich zdravým úsudkem a ještě do toho zamíchají politiku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše:
@KeyllahA vyjádří svým potenciálním zákazníkům své nejhlubší pohrdání jejich zdravým úsudkem a ještě do toho zamíchají politiku.
A nezapomenou je poslat na pracák pro přídavky, když nepoznají tak skvělou příležitost a nechtějí zainvestovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karlos I. píše:
Jojo! Potrefené husičky se ozývají. NIKDY bych si nedovolil někoho urážet…cíleně!!!To, že píši o stádečku a dalších věcech, je jen proto, aby se v tom poznali…někteří…
Jistě, o tom nepochybuji. Urážíte jen ty, kdo pochybují o vaší báječné nabídce, jak jinak. Pochybností o vaší nabídce přece sami dáváme najevo svou slabomyslnost. ![]()
To je tzv. argumentační klam typu kvalifikující jazyk : Každá rozumná hospodyně ví, že bez MegaČistidla4000 je kuchyně k ničemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše:Řekla bych, že právě Vy jste tady začala nebo začal? urážet, proto v podstatě odezva na Vaše příspěvky. Souhlasím s panem Karlem, že potrefená husa…ještě bych dodala, kdo chce psa bíti, hůl si vždycky najde. Přeji též všem krásný a sluníčkový den
Jistě, o tom nepochybuji. Urážíte jen ty, kdo pochybují o vaší báječné nabídce, jak jinak. Pochybností o vaší nabídce přece sami dáváme najevo svou slabomyslnost.To je tzv. argumentační klam typu kvalifikující jazyk : Každá rozumná hospodyně ví, že bez MegaČistidla4000 je kuchyně k ničemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karlos I. píše:
Neurážím!!!…když se někdo chce urazit, či se někde vidí…hmmm…marné! Ale venku je nádherný den. Sluníčko je príma
Jistě… ale někdy se nad tím člověk musí pozastavit, co, že to jsme za národ…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše:
@KeyllahA vyjádří svým potenciálním zákazníkům své nejhlubší pohrdání jejich zdravým úsudkem a ještě do toho zamíchají politiku.
@Keyllah píše:
A nezapomenou je poslat na pracák pro přídavky, když nepoznají tak skvělou příležitost a nechtějí zainvestovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andyva máte pravdu podnikatelka nejsem a nechci být. Mám koníček, ve kterém bych podnikat mohla (určitě nic ve stylu levně koupit, draze prodat), ale mám svou stálou práci ráda, přijde mi užitečná a naplňuje mě dostatečně, i když mi nevydělává 35 tis. měsíčně. Moc se mi nelíbí, jak se tu jednou za čas objeví někdo, kdo má nejspíš s home@business lepší zkušenosti a začne tu ostatní urážet a nebo se tu kasat, jak my, co jsme jen obyčejně zaměstnaní, jsme něco míň a nebo úplně padlí na hlavu. Tato diskuze vznikala, protože home@business nabízí práci, ale jejich nabídka je prostě zvláštní a neprůhledná. Na mě to působilo stejně jako nabídka různých podvodníků, co se snaží z lidí vylákat jen peníze a pak žádná práce není. Chtěla jsem jen vědět, jestli někdo už ty zkušenosti má a jaké. Proč tu nenapíšete, jak jste u home@business začala, co to všechno obnáší a také samozřejmě jestli to má nějaká rizika. Proč sem musíte vlézt a vysmívat se
Takhle se tu nikdo vlastně nic nedozví ![]()
Takže se živíte prodejem herbalife a jen díky tomu vyděláváte 35tis. měsíčně čistého? Víte já se o zdravou výživu zajímám, ale nic by mě nedonutilo si koupit něco tak předraženého a z mého pohledu nepotřebného, takže mi opravdu hlava nebere, že se najde tolik lidí, co to kupují, protože předpokládám, že nebudete jediný vydělávající prodejce. Tím nechci urážet vaši práci, jen doufám, že se dočkám nějaké normální odpovědi bez zesměšňování a urážení nás nechápavých
Víte pro mě nejsou peníze na prvním místě, já pro peníze nejsem schopná lhát a dělat věci, které se mi příčí. Nedokázala bych lidem vnucovat věci, o kterých si myslím, že jsou neužitečné a xkrát předražené, vlastně by mi to přišlo jako bych je okrádala (i když si to vlastně kupují dobrovolně). Proto bych nikdy o takové práci neuvažovala i kdyby mi slibovala 50tis. výdělky. Poukazovala jsem, zde především na tu nabídku práce, můžete mít říct, proč se kolem toho dělají takové cavyky? Odkaz na internetu, podivné nicříkají video, kde vám mažou med kolem pusy, ale ani na konci nevíte, o co vůbec jde
Na schůzku jsem byla vylákaná pod nabídkou „kancelářské práce z domu“ a po půl hodině se dozvím, že jde o herbalife. To je opravdu normální nabídka práce? V mém zaměstnání se totiž mluvilo od začátku velmi jasně a ještě před pohovorem jsem alespoň přibližně věděla náplň práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit