Práce bez pohovorů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37
19.9.10 18:03

práce bez pohovorů

Ahoj,nevíte někdo o práci bez těch příšerných pohovorů.
Mám ekonomku a pořád někam píšu a chodím a pořád nic. Brala bych třeba nějakou prodavačku,ale ani to mi nevychází. Díky Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.9.10 18:20

no, já se obávám, že pohovoru se nevyhneš. každý majitel firmy chce přece vědět koho bude zaměstnávat, ne? Do CV si každý může napsat co chce (třeba jak perfektně ovládá 4 světové jazyky), ale až pohovor ukáže, zda to byla pravda či nikoliv.
vezmi to z opačné strany - ty jako majitelka firmy by si chtěla zaměstnat někoho, o kom vlastně nic nevíš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.9.10 18:40
Kubik_kubikula píše:
vezmi to z opačné strany - ty jako majitelka firmy by si chtěla zaměstnat někoho, o kom vlastně nic nevíš? :nevim:

Kubi, přesně to jsem chtěla napsat :lol: Přece do firmy nevezmu někoho, s kým ani neprohodím pár slov. I prodavačky myslím mluví před nástupem se svým budoucím vedoucím ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
19.9.10 19:12

Zakladatelko, rozumím tomu, jak se cítíš. Já jsem měl první půlrok taky „jalový“. Ale ruku na srdce - neděláš něco špatně? Nevidí v tobě část potenciálních šéfů třeba nežádoucí konkurentku? Nebo nepíšeš do životopisu na pozici pro vyučené, že máš střední a vysokou školu a tak podobně? Posíláš všude stejný životopis nebo ho upravuješ podle zadání v inzerátu?
Ty moje otázky možná vypadají jako další buzerace, ale zkus se nad tím zamyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat