Caffé latte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máme takovýto kávovar a jsem s ním maximálně spokojená. Kávu si tam namlít může dát člověk jakou chce: http://www.kavovary-delonghi.cz/…AVOVARY-ECAM
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem dolce a celkem rychle se to přepilo. V práci zas ten od Tchibo a taky nic moc. Teď mám Juru a opravdu obrovská spokojenost + Lavazza káva a super asi se nikdy nepřepijem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malvousek Jak jsem psala, já mám dobrou zkušenost z druhé ruky - sbazar, bazos…, ale určitě najdeš dost lidí, kteří se takhle i spálili. Zkus, jestli někdo neprodává poblíž tvého bydliště. Nebudu sem dávat odkazy, protože mi to admini smažou
Ale jen tak namátkou tam vidím:
- presovač na mletou kávu DeLonghi s tryskou na pěnu, 900 Kč, Tábor
- Krups na mletou kávu, podle obrázku soudím, že taky s trysou, 350 Kč, Klatovy
- pákový, na mletou kávu, taky s tryskou 450 Kč, Velvary… dál už mě hledat nebaví, ale je tam toho milion.

Pokud bys chtěla (polo)automat, dá se takhle sehnat kol. 3 tisíc, pokud máš možnost si pro něj dojet (a vyzkoušet). U těch do tisícovky bych to asi riskla i bez vyzkoušení (s dobírkou, předem bych peníze neposílala).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malvousek kupovala jsem na ebay, daji se koupit modely z predvadecek, ktere maji udelano treba 100 kav za hodne snizenou cenu a s dvouletou zarukou. Postovne do CR nevim, do UK bylo v cene pristroje. Vetsinou to jde z Holandska nebo Nemecka. Ale mluvim teda o plnoautomatech a vim, ze prodavaji i nespresso pristroje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit