Cafissimo - druhý kávovar zdarma
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Cafissimo-druhy kavovar zdarma
Ahoj, pro vsechny, kdo planuji koupit si Tchibo Cafissimo - dnes v novem letaku jsem si vsimla, ze od 26.-28.11.2010 kdo koupi Cafissimo, dostane dalsi Cafissimo zdarma. V Tchibu.
Takze dobra akce pred Vanoci - darek, nebo domluvit se s nekym a jit do toho ve dvou (tzn. kazdemu pak vyjde na polovicni cenu), otrlejsi povahy na tom muzou i vydelat (druhy kavovar zdarma pak strelit na inzeratu jako nevhodny darek)
Tak jen upozornuju .....
Sama jsem o Cafissimu uvazovala, ale prijde mi to najednou jako dost masovka… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
kdyz je to na kapsle tak to fakt nedoporucuji… gusto mame ale late tam vyjde na 17 korun za kafe, a to si uz radeji pujdu do kavarny at mi ho nekdo s usmevem prinese ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci rypat, bo tak neco, to v zadnym pripade, ale ja kupuju kapsle do dolce jedine v akcich za 99kc a to mi latte vyjde na 12,50 a u nas ve meste v kavarne nejlevnejsi poridim za 35kc, v okresnim meste spis za 50kc…tak me prijde, ze z toho kavovaru doma se prece jen trochu vyplati…ale to je jen muj nazor…nikomu nenutim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no to más vlastne pravdu, neni to tolik ![]()
ja je kupuji za 127 (myslim, nesjem si jista)
za kavovar jsme davali 4000(taky nevim kolik presne ale myslim ze to bylo 4) udelame v nem max. tak 700× kafe (mozna ani to ne, uz se ho snazim zbavit)
To mas 4000 / 700 a 15,8 za kafe.....cca21,6 a to uz radeji zaplatim 40 za late v Arkadach ![]()
taky nerypu jsem z nej hodne nastvana…ze jsem na to tak lehce skocila, kdyz mam vsechno propocitany
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gina108 píše:
To je ten na kapsle, že? Něco jako Dolce Gusto
Presne tak, to je on. Ja jen ze tady je kolem nej dost diskusi, hodne se kupuje, tak jsem si rekla, ze dam tip.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme Cafissimo doma, nedávno jsme ho kupovali i našim jako dárek. Máme ho rok a zatím velká spokojenost. Kupovali jsme ho ve slevě za 1100kč a v Albertu bývá co 4 -5 měsíců akce na kapsle 1+1 zdarma, tak káva výjde na 3,5kč což je super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
livinka píše:
no to más vlastne pravdu, neni to tolik![]()
ja je kupuji za 127 (myslim, nesjem si jista)
za kavovar jsme davali 4000(taky nevim kolik presne ale myslim ze to bylo 4) udelame v nem max. tak 700× kafe (mozna ani to ne, uz se ho snazim zbavit)To mas 4000 / 700 a 15,8 za kafe.....cca21,6 a to uz radeji zaplatim 40 za late v Arkadach
taky nerypu jsem z nej hodne nastvana…ze jsem na to tak lehce skocila, kdyz mam vsechno propocitany![]()
![]()
jj, tak to ja ho kupovala v nemecku za 1800, zrovna min. tyden, kapsle vetsinou beru taky tam…ale je fakt, ze nasi ho maji asi rok a pul a taky za nej dali 4tis. - kdyz sme ho pritahi z toho nemecka, otec nasel uctenku a mohl se zvencnout:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
me ani nestve ten kavovar jak to drahy kafe… ![]()
to by k tomu mohli balit cenoska co ti kafe bude delat ![]()
ale to je jedno…chci se toho zbavit…ale kavovar co chci si doma bbudu muset vybrecet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
livinka píše:
no to más vlastne pravdu, neni to tolik![]()
To mas 4000 / 700 a 15,8 za kafe.....cca21,6 a to uz radeji zaplatim 40 za late v Arkadach
taky nerypu jsem z nej hodne nastvana…ze jsem na to tak lehce skocila, kdyz mam vsechno propocitany![]()
![]()
Livinko, kde maji v Arkadach latte za 40,–? Ze jsem tak smela … ![]()
Jedine v tom Tchibu, v kavarnach tedy tezko (jsem tam pecena varena
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsme si chtěli koupit kávovar, tak se mi hrozně líbil ten Dolce Gusto. Nádhernej designe. měli ho myslím kolem 5tis. Šikovný prodavač nás naštěstí přesvědčil, že do toho a jemu podobnému opravdu ne, pokud jsme velcí kafaři, což jsme. Prodělali bychom kalhoty. takže jsme koupili poloprofi od Delongi a maximální spokojenost. Stál nás tedy několikanásobně víc, ale zrnková káva 0,5kg za 150kg vydrží na hodně dlouho. Jsme spokojený. Kapsle snad fakt jen pro toho, kdo si dá jednu kávu denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nevim kde, promi do ted jsem mela predstavu ze stoji k 35-40… fakt nevim… ![]()
a k tmu cislu jsem dosla tak ze kdyz ho budem mit 2 roky a udelam si kazdy den kafe ![]()
pocitala jsem to kdyz jsem na o prisla ze je to moc drahy… ![]()
a kafe si v nem delam tak jednou za 14 dni.....za 2 roky jsem v nem neudelala ani 100… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
livinka píše:
nevim kde, promi do ted jsem mela predstavu ze stoji k 35-40… fakt nevim…
Aha, tak to se po kavarnach moc nevyskytujes, v obch.centru v kavarne mas tak presso za 50,–, a pak uz to jde vys … tzn latte treba za 70,–.
Je to hodne predrazeny, az se divimm, ze je tam furt plno lidi. Driv jsem taky chodila, ale ted preci jen vic koukam do penezenky, a uz je mi 70,– kc za kafe teda lito. To uz mi pak nechutna ![]()
Nicmene netvrdim, ze cafissimo je neco super, taky bych chtela neco lepsiho, ale to si asi taky budu muset doma vybrecet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lemaz píše:
Když jsme si chtěli koupit kávovar, tak se mi hrozně líbil ten Dolce Gusto. Nádhernej designe. měli ho myslím kolem 5tis. Šikovný prodavač nás naštěstí přesvědčil, že do toho a jemu podobnému opravdu ne, pokud jsme velcí kafaři, což jsme. Prodělali bychom kalhoty. takže jsme koupili poloprofi od Delongi a maximální spokojenost. Stál nás tedy několikanásobně víc, ale zrnková káva 0,5kg za 150kg vydrží na hodně dlouho. Jsme spokojený. Kapsle snad fakt jen pro toho, kdo si dá jednu kávu denně.
To mas pravdu. A jakej kavovar mate, muzu se zeptat ? Ja s tim porad doma otravuju … ale jsem teda kafar, piju prekapanou, a sama tu konvicku za den vypiju.
Jedno kafe denne - to neni nic pro me.
A to si treba nekolikrat za den udelas preso ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit