Čaj na lepší spánek
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Caj na lepsi dpanek
Maminky, maslite, muzu dat dceri nejaky caj na klidný spanek, kdyz ji ted bylo 5 mesicu? Vsechny jsou od 6. medice tak jestli by to byl opravdu problem… dekuji😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zbytečný. Určitě toho tak malý dítě nevypije tolik aby to mělo aspoň minimální účinek. Malý děti se prostě budi často.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A k čemu? Změna spánkového režimu u miminek je úplně normální. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 Ja teda davam caj osmimesicni (uvažuju, ze o ni sama zalizim diskusi) a trochu pomaha… Mela „pretazenou“ hlavu, budila se tydny co
hodinu a (asi) to pomohlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojenemu diteti?
Kolik lahvi by musela vypit, aby to melo ucinek, urcite ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa19 píše:
Kojenemu diteti?
Kolik lahvi by musela vypit, aby to melo ucinek, urcite ne
Hele, moje dítě vypije tak 30 ml. A asi to stačí, koneckonců, já vypiju 250 ml ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odvar z makovic
Odvar z makovic
ten už před sto lety kalila moje babi z Jižní Moravy, aby dečka spala a matky mohly na pole… Ale dnes to asi už OSPODu nevysvětlis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musím říct, že spaní je taky nás problém. První syn dostával Homeopatika Sedalia, už nevím od kdy, ale byl ničemu. Druhý opět nespí, říkali, že je to hlady, tak jsme zkusili kaši a nic. Pak do mléčné přidat ještě Sunar a zase nic. Tak leda rum a nebo odvar z makovic, jak jste tu některá psala… To mě ani nenapadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Smutna1990 kaše může mít opačný efekt, je těžká.. ![]()
jediné, co bych dala je meduňkový čaj, ale to, že se mimčo budí je prostě normální a zažívá to každý. Já vstávala min. 5× až do 3let..až vlastně půl roku po kojení se to ustálilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit