Kubík štrudlik od kdy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kubík štrudlik od kdy?
Ahoj, chtěla bych se zeptat od kolika měsíců se mohou jíst ty študliky od Kubika a třeba kolik za den?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Libuslibu píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat od kolika měsíců se mohou jíst ty študliky od Kubika a třeba kolik za den?
Nedala bych to do roka určitě. Jeden za pár dní neublíží, ale denně bych mu to necpala. Radši upekla nějaké sušenky z pravého másla a s míň cukru a dala k tomu domácí jablečnou přesnídávku, případně tu bezcukrovou ve skle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechceš radši decku koupit v Rossmanovi nebo DM ty ovocné tyčinky ze slisovaneho ovoce? Prodávaji se i stočené jako Snail Bob, mají v Globusu nebo Ovocňák dělá plátky a myslím, že je mají v Icelandu. Mně ten strudlik a celkově výrobky od Kubíka přijdou jako kraviny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My to právě dostali od babičky, tak mu ten strudlik hned jeden dala ale když jsem si vzala obal, tak tam nebyl od kolika se to může, proto se ptám radši tady. Jinak díky za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měsíců?
Já tedy nevím, ale žiju v tom, že Kubík Štrůdlík je normální sušenka, a sušenky s cukrem jsem dětem minimálně do 1,5roku nedávala vůbec. Fakt není důvod ho učit na sladké, a zrovna tohle je velmi koncentrovaný cukr (celá polovina hmotnosti je čistý cukr).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Libuslibu píše:
My to právě dostali od babičky, tak mu ten strudlik hned jeden dala ale když jsem si vzala obal, tak tam nebyl od kolika se to může, proto se ptám radši tady. Jinak díky za rady.
Hele neumře po tom, ale snědla bych sama nebo dala starším dětem k svačině, a tomu několikaměsíčnímu bych dala místo toho něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo dobře, děkuji. Já sladký moc nemusím ale přítel tu výzvu určitě přijme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raději bych vyrobila něco doma, než cpát dítěti tohle. jasné, je to pohodlnější, ale…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Libuslibu Když vidím složení, tak ideálně nikdy. Ale pokud už to jo nutně chceš dítěti dát, podívej se na alergeny, obsah cukru - máš-li vše, co Kubík obsahuje, odzkoušené, tak mu to dej.
Edit: Nevšimla jsem si, že píšeš o několika měsíčním dítěti. Tomu bych to nedávala vůbec. S přidaným cukrem by se mělo počkat tak do 1,5-2 let. A i potom opatrně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měsíců? Spíš let ne?
Občas jsem to vzala s sebou jako malou svačinku, tak od 3 let. Občas to koupí babička, tak to mají kluci jako dobrotku do školy, k normální svačině a ovoci, když jsou třeba dýl v družině, nebo cestou z plavání.
20 měsíční má rád ty tyčinky ovocné Babylove, Babydream, tak ty dávám občas od 18 měsíců zhruba, v létě jsem to brala ven, do kočárku a tak. Jinak jí křupky a občas dětské sušenky, ale nic preslazeneho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Libuslibu píše:
Dal bych to dítěti tak od 2 let +- a to jen pokud to koupí někdo jinej. Já bych mu to nikdy nekoupil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy… Je to hnusně sladké i pro mě… Radši opravdový strudl
A brumika taky ne, ochutnala jsem - měla. Jsem chuť na něco sladkého a snědla jsem to synovi, koupil to tatinek-vůbec mi to nejelo, sladké až hanba a chuťově nic moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obcas dam tak od roka, kdyz si to kupuje starsi, aby mladsi nebrecel. Ale jestli to maj jednou do mesice po jednom strudliku, tak ještě prehanim. Fakt bych to nedavala denne a uz vubec ne po kilech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit