Čajik pro miminko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Pajina28 tak se tím netrap a jen koj a koj
to je to nejlepší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V prsu je nejdřív přední mléko, které je na žízeň a pak zadní výživné na hlad. To miminku stačí. Až začneš s prikrmy tak můžeš začít nabízet vodu/čaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pajina28 píše:
@Káťa19 nepřišla, jsem máma prvního dítěte a takhle mi to řekli známé které těch dětí mají víc proto sem usoudila že na tom asi něco je… Nechci mu něják ublížit, myslela sem že to dělám hlavně pro něj
Už jsi někdy viděla, aby kočka nosila koťatům vodu? Věř matce přírodě, že to umí zařídit ![]()
- Citovat
- Upravit
@Janli Cim oslladit čaj?? Nám říkala doktorka nějaký sladilo ale já zapomela jeho název. B
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@barunek007 píše:
@Janli Cim oslladit čaj?? Nám říkala doktorka nějaký sladilo ale já zapomela jeho název. B
A proc sladit caj??
Moji maly je 2,5 s slazenej caj doted nezna, a nepotrebuje znat… Vedle v diskuzi jsem cetla, ze vase mala je celkem kus mimina, a to ji chcete jeste nalozit sladkym cajem?
Dokud veci co deti nepotrebuji znat- neznaji…tak to proste nepotrebuji… Protoze az to objevi, uz nezabranite tomu aby to nevyzadovalo… Moje mala treba jeste nezna ani parek, ani sunku…a dokud to nezna- ani nevyzaduje, nevidim potrebu cpat ji necim, co ji stejne vyzivove nic neda a jeste to stejne neni nic zdravyho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@doodlik píše:
@barunek007 Určitě ničím nesladit! Čím dříve si dítě zvykne na sladké chutě, tím hůř a bude odmítat jiné potraviny. I proto je doporučeno při zavádění pevné stravy začínat se zeleninou, nikoli ovocem. Svým způsobem jsou „zlem“ i ty granulované čaje - je to jak jeden velký cumel.
Já bych tady trochu zpochybnila tuhle teorii (byť sama taky začínám zeleninou a miminům ani batolatům nic nepřislazuji). „Čím dříve si dítě zvykne na sladké chutě“ - hádej, jakou chuť má mateřské mléko? Popřípadě teda umělé mléko (pokud to není spešl mléko při ABKM, které bývá hořké). Mateřské i umělé mléko je zatraceně sladké, ostatně se i říká „sladké jako cecek“. Dítě si na sladkou chuť nemusí zvykat, ono ji zná od okamžiku, co začalo pít mléko, je to jeho primární chuť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zadny cukr ani sladidlo nepridavat a deti neucit na prislazovane piti!
http://www.mozaikapotravin.cz/…ke-dost.html?m=1
- načítám...
- Citovat
- Zmínit