Večeře před spaním u ročního dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
80
20.4.20 10:56

Večeře před spaním u ročního dítěte

Ahoj maminky, potřebovala bych radu :lol:.Mám 13 měsíčního syna a posledních pár dní nechce pít před spaním UM, ráno vypije zhruba 180 ml, ale večer prostě nechce, odstrkuje flašku. Můj dotaz tedy zní co dáváte svým prckům na večeři před spaním? A jaký děláte časový rozestup mezi večeří a večerním spánkem? Syn trpí hodně na prdy, už od narození s tím bojujeme, bojím se aby ho třeba kaše na večeri nezabetonovala a nebolelo ho v noci břicho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
662
20.4.20 11:08

Mám 14 měsíční dceru. K večeři je to různé, někdy dostane kaši, namazány chleba, polévku, dávám jí i jídla která mám já s manželem, akorát nekořeněné. Ty jídla střídám, nemá každý den to samé. Večeří zhruba kolem 6-7. Spinkat chodí kolem 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
20.4.20 11:19

Večeři dávám dceři už od 7 měsíců. U syna jsem to dělala podobně. Většinou zeleninovou polévku, nebo masozeleninu od oběda. Kaši dávám zásadně k snídani a nebo když fakt nestihnu k večeři nic uvařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68853
20.4.20 11:33

Ve 13 m už úplně normální večeři. Kousek pečiva, sýr, zeleninu, vajíčko… Polívku, atd. Zapít vodou. Kojím, takže kojím při usínání, ale už to neberu jako potravu a že by byz toho mělo dítě umřít hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22800
21.4.20 07:21

@igorria mě se osvědčily před spaním husté zeleninové polévky .
U nás je od malička režim: v 18h večeře, 18:30 koupání, 19:30 už leží holky v postýlkách.
Dcerku jsem kojila, takže jsem pak ješte dokojila, spávala u prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí