Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim.
Chci pozvat noveho pritele do cajovny, do nejake, kde budeme mit svuj koutek pro sebe, moznost seder na zemi, intimni atmosfera. Praha 4.10,11..mate tip? Diky
@Ano-nymka33 píše:
Zdravim.
Chci pozvat noveho pritele do cajovny, do nejake, kde budeme mit svuj koutek pro sebe, moznost seder na zemi, intimni atmosfera. Praha 4.10,11..mate tip? Diky
Neodpovim na tvuj dotaz, jen muj nazor. Priznavam, ze kdyby me novy pritel pozval do jakekoliv cajovny, kde budu se povalovat na zemi tak to neocenim. Na rande chodim hezky oblecena a valet se v sukni a puncochach na zemi? Nee. Ale dat si dobry cajik pri klasickem sezeni klidne.
@lilith1
zas třeba s milencem posezení u čaje na polštářích na zemi, které je skoro poležení, je fajn ![]()
@Lucy75 píše:
@lilith1zas třeba s milencem posezení u čaje na polštářích na zemi, které je skoro poležení, je fajn
Ja nevim, to bych se povalovala teda nekde v soukromi
..ale na rande s novym pritelem jsem rada za damu..
@lilith1 píše:
Ja nevim, to bych se povalovala teda nekde v soukromi..ale na rande s novym pritelem jsem rada za damu..
Ale zakladatelky přítel asi nechce být za damu ![]()
Já neznám kluka, kterému by se nelíbila atmosféra cajovny. Hlavně mladého.
@lilith1 píše:
Neodpovim na tvuj dotaz, jen muj nazor. Priznavam, ze kdyby me novy pritel pozval do jakekoliv cajovny, kde budu se povalovat na zemi tak to neocenim. Na rande chodim hezky oblecena a valet se v sukni a puncochach na zemi? Nee. Ale dat si dobry cajik pri klasickem sezeni klidne.
Zakladatelce bude tipuju tak maximálně lehce nad 20, spíš i pod, a to, co popisuje, je dost typický způsob rande „dnešních mladých“. ![]()
@Ano-nymka33 Dřív byla takových čajoven plná Praha, od covidu to dost prořídlo, takže napíšu tipy spíš z celé Prahy. Čajovna Jedna báseň má i sezení na zemi, ale nějaké intimnější kouty spíš ne. Nejvíc bych podle tvého popisu asi doporučila U kostela, to je na Strossmayeráku, nebo Dejvickou čajovnu, případně Květinovou čajovnu v centru. Tvé požadavky by určitě splňovala Shisha na Českomoravské, ale tu nedoporučuju, to je jinak hrozně špatná čajovna s hnusnýma čajema i dýmkama (teda alespoň bývala, už jsem tam několik let raději nebyla).