Čakovice, Třeboradice a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
423
23.5.11 17:13

Čakovice,Třeboradice a okolí

Zdravím dievčatá.
Pred pár mesiacmi sme sa presťahovali do Třeboradic.Máme malé mesačné miminko a touto cestou hľadám maminky a tehuľky na pokec a občasné prechádzky po okolí.Nepoznám tu takmer nikoho,tak by som bola velmi rada ak by sa to tu rozbehlo. :-)
Krásny slnečný deň všetkým :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
say
1461
23.5.11 17:34

Ahojda, já jsem z čako :-) mi máme teda už prcka většího 9M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
23.5.11 17:46

Ahoj.Tak to tie začiatky s miminkom už máš za sebou,trocha závidím :-) tan náš je riadny čertík a hlavne jedlík.A čo máš?dievčatko al.chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
23.5.11 17:49

Mám kluka Davídka :-) Co ty, no ty začátky mám za sebou , ale ono je furt něco, zoubky apod.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
23.5.11 17:58

Tak tomu verím,ja som si myslela,že na materskej budem mat kooopu času ale prd :-) ,stále okolo nášho truhlíka Olivera,fakt keby aspoň chcel spať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
23.5.11 18:10
Stazina1 píše:
Tak tomu verím,ja som si myslela,že na materskej budem mat kooopu času ale prd :-) ,stále okolo nášho truhlíka Olivera,fakt keby aspoň chcel spať.

mě spal ze začátku pár hodin v noci , přes den vůbec a pak po 3 měsíci po prvním očkování se naučil i jednou denně spát a vydrželo mu to dodnes.. taky jsem si říkala jak bude pohoda ale člověk si najede na nějakej režim a dá se to .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24109
23.5.11 18:53

Ahoj,

já jsem z Přezletic, což je kousek od Čakovic a mám 3 měsíční holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
23.5.11 18:57
elen-ka píše:
Ahoj,já jsem z Přezletic, což je kousek od Čakovic a mám 3 měsíční holčičku.

Ahojda :-) Přezletice to jsou opravdu kousíček… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
23.5.11 19:52

Tak to sme pár km od seba :-)3 mesačné mimi,tak to máme rovnaké starosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
23.5.11 20:06

A jak si to maminkování holky užíváte ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
23.5.11 20:13

Je to náročné,som šialene unavená,kedže veľa toho nenaspím ale čo už,je to stále dookola,jedlo,prebalenie,pláč,prechádzky a spánok…ak vobec nejaký je :-) A čo vy,dievčatá?
teraz momentálne som ho nakrmila ale nestačí to,plače ako o život,proste chce byť na rukách :-) Neviem,či robím dobre,ked ho stále vláčim po rukách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
23.5.11 20:17
Stazina1 píše:
Je to náročné,som šialene unavená,kedže veľa toho nenaspím ale čo už,je to stále dookola,jedlo,prebalenie,pláč,prechádzky a spánok…ak vobec nejaký je :-) A čo vy,dievčatá?
teraz momentálne som ho nakrmila ale nestačí to,plače ako o život,proste chce byť na rukách :-) Neviem,či robím dobre,ked ho stále vláčim po rukách

hele mi do třech měsíců krmili kolem půlnoci a to ještě partner uspával tak do jedné do dvou do rána… měl koliky jak prase, já šla rychle spát abych trošku nabrala sílu, protože přes den očičko nezamhouřil… Pak po tom 3 měsíci už jsme pomalu najížděli na nějaký režim a pomalu ho štelovali spát dřív, rvalo to dlouho, ale ted už spí od 19:30 :-) což je sláva veliká.. To chování, je to o názoru, já 3M chovala přes den skoro pořád jinak řval jak protrženej a dnes si dokáže sám hrát, chovám jen když ho trápí třeba zoubky … nějak to nevyžaduje… prostě jsem to brala tak že mě potřebuje mít u sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
23.5.11 20:17

A jinak bude to jen lepší holky, malej je sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
23.5.11 20:32

tak to si ma potešila,dúfam,že sa malý trocha zrovná,je fakt uplakaný a stále ma hlad,manžel sa snaží mi pomoct ale kedže kojím tak nič nezmože,musím vstávat ja.Cez den mi pospí tak cca 2 hod. a v noci ked to spočítam tak 4 - 5 hod.Chudáčik má prdíky a trocha aj zácpu,kakal mi aj 8 krát za deň a tie posledné 2 dni sa vykadí raz denne tak je z toho nervný a ja s ním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
23.5.11 20:38
Stazina1 píše:
tak to si ma potešila,dúfam,že sa malý trocha zrovná,je fakt uplakaný a stále ma hlad,manžel sa snaží mi pomoct ale kedže kojím tak nič nezmože,musím vstávat ja.Cez den mi pospí tak cca 2 hod. a v noci ked to spočítam tak 4 - 5 hod.Chudáčik má prdíky a trocha aj zácpu,kakal mi aj 8 krát za deň a tie posledné 2 dni sa vykadí raz denne tak je z toho nervný a ja s ním

A zkoušela jsi ten sab simplex? je to na prdíky, nám to trošku pomohlo, ale nejlíp malýmu bylo když byl u mě..... fakt to chce vydržet a zlepší se to… Kam chodíš doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová