Call centrum concentrix services
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Call centrum concentrix services
Ahoj, dostala jsem nabídku práce v Bratislavě u Concentrix Services v call centru pro About You eshop (oblečení). Prý žádný prodej přes tel, pouze řešení reklamaci, požadavků apod. Peníze pěkný okolo 29 tis, 5 tis plus když nebude na vás zadna stížnost apod. Chtějí abych se přestěhovala do BA. Příspěvek na stěhování je 600€. Co si o tom myslíte? Je to dobrá práce? Mám to jít zkusit?
Nějaký jejich povídání :
ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY A BENEFITY
- zajímavou mzdu: fixní složku ve výši 1.100 Euro (tedy cca 28.000 Kč) + osobní ohodnocení až 20% ze mzdy (tedy cca 220 euro - 5.800 Kč) + příplatky
- extra příplatky za pozdní pracovní směny a víkendy
- příspěvky na stravenky nad rámec zákona
- příspěvek na dojíždění, parkovací místo pro auto, kolo
- 3 dny dovolené navíc
- 3 dny zdravotní dovolené navíc (sick days)
- 100% proplácení pracovní neschopnosti
- životní a neživotní pojištění, příspěvek do III. pilíře
Nechci, abych šla zas do nějaké blbosti..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jestli jsi mladá bez závazků a chce se ti do Blavy, tak proč ne? Ten plat je samozřejmě v hrubém, to snad víš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Concentrix je funkční korporát. Plat není zas až tak závratný, ale bude stoupat, protože budeš mít šanci postupovat v kariéře v rámci firmy a možnost dalšího stěhování jinam do světa
Bydlení v Bratislavě je v tuhle chvíli na příčetnějších cenách, než v Praze či Brně, kvalita života minimálně srovnatelná.
Pokud se ti chce začít znova, šla bych do toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou děkuji za odpověď. Nevíte jaký je kariérní postup, zda je to složité nebo více pravděpodobné. Taky mi to bylo řečeno, ale nevím jestli to není sladký kec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mariamaa každý velký korporát si chce udržet zaměstnace, kteří jsou zaškolení a příčetní.
Konkrétně fakt netuším, a myslím že ta slovenská pobočka asi bude vcelku nová, ale v principu čím větší korporát tím větší šance, spíš než v malé či střední firmě, kde jaksi nejsou ani možnosti, natož procesy.
A pokud ta slovenská pobočka skutečně teprve vzniká, tak tím spíš v při dalším růstu povýší někoho schopného zevnitř.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou ano bude se teprve otevírat. Třeba vy by jste do toho šla?? Se zeptám
. Zajímá mě cizí názor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mariamaa píše:
@Ou ano bude se teprve otevírat. Třeba vy by jste do toho šla?? Se zeptám. Zajímá mě cizí názor
No já ne, protože nejsem korporátní typ a práce na zákaznickém by byla mimo moji profesní cestu.
Ale podle toho co píšeš, tak bych se klonila k tomu, že to bude přijatelná a stabilní práce s možností kariéry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou a myslíte, že ty příplatky 5 tis budou reálné každý měsíc nebo si budou vymyslet cestu, aby je zaměstnancům nedávali nebo jen párkrát do roka. Pokud to není dané tak se toho obávám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mariamaa píše:
@Ou a myslíte, že ty příplatky 5 tis budou reálné každý měsíc nebo si budou vymyslet cestu, aby je zaměstnancům nedávali nebo jen párkrát do roka. Pokud to není dané tak se toho obávám.
Ale to je maximum, co můžeš dostat, nikdo ti negarantuje, že je dostaneš a jaké budou podmínky. Jestli ti bude stačit na živobití, musíš počítat hlavně základ a tohle jako fajn bonus. Proč by jsi tam chtěla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou a ještě se zeptám, jak to myslíte, že nejste korporátní typ? Práce v korporátní firmě je jaká? Pardon za tolik otázek
. Jen mi to šrotuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola chci nějako změnu, ale taky z důvodu, že v okolí mého bydliště je dnešní plat 15 až 20 tis max a to je málo. Aspoň těch 25 v BA a do zahraničí se nemůžu dostat, zkouším to. Tak bych vzala tohle, zas nějaká zkušenost životní, ale nechci být namazaná. Lži a pak realita je jiná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mariamaa podívej se kde sídlí a v okolí nějaké rozumné vzdálenosti nm kolik se pohybují nájmy. Zvládneš žít sama? Máš nějaké peníze do začátku než bude výplata? Korporat je velká firma, budeš pracovat nejspíš v open space, ne každý zvládá stres ale zase to bývá jistota výplaty plus benefity, různé akce atd. Jen budeš prostě jako dělník u telefonu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Respektive před deseti lety jsem měnila místo i obor, kdyby v tu dobu byla ve hře stejná nabídka na pozici blíž mému oboru, tak bych do toho šla. Primárně kvůli obkoukání jejich procesů a možnost dostat se na nějaké exotičtější destiance.
Příspěvek upraven 12.09.19 v 18:55
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola nájmy vím.. Žít sama chci, doma nejsou dobré vztahy a našetřeno mám. Jsem pos*ra, ale stejně do toho půjdu. Aspoň zkusit. Ach díky za odpovědi, vždy mi to pomůže
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mariamaa píše:
@Ou a ještě se zeptám, jak to myslíte, že nejste korporátní typ? Práce v korporátní firmě je jaká? Pardon za tolik otázek![]()
. Jen mi to šrotuje
Korporát se vyznačuje tím, že jde pomalu a podle pravidel. Já jsem chaotik a spíš než na procesy jsem na přímou činnost a hodí se mi občas trocha adrenalinu. Ani jedno není dobré nebo špatné, jen to není úplně kompatibilní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit