Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, je tu někdo kdo má tenhle kočárek?Mě by totiž zajímalo jestli,když se dá do sportovní verze tak jestli se dá v něm i úplně ležet nebo jestli je jenom na sezení?Snad jste to nějak pochopily
Díky
Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?
Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...my ho ted máme v lehu,ale malej už si sedá takže do lehu ho už nedáváme.
dá se dát do lehu, zrovna ho prodávám, tak kdyby byl zájem, mám odkaz v podpisu ![]()
Jééé tak to je dobře,Kuba se mi do korby pomalu nevejde.Bedru já ho už mám.Všem díky ![]()
no, já ve sportáku terku vozila od 4m, teda jen v lehu, takže v poho ![]()
Zrovna koukám na emitex combi exclusive, no taťka se netváří na cenu, ale já mu to vysvětlim ![]()
vím, že jich je ted několik druhů, já měla ten kolem 1000kč a byl bezva
HOlky prosím, zrovna jsem se pokoušela nainstalovat sportovní sedačku na podvozek, protože malej už je v té hlubké korbě úplně jak sardinka, a nějak jsem to nepobrala…
Jako čelem ke mně jsem to nějak zvládla, ale kdybych ho chtěla mít čelem ode mě, tak nechápu kam zacvaknu tu stříšku? Poradíte prosím? Navíc jsem teda celkově zděšená, přijde mi to takový jakýsi nanicovatý, úzký, vratký… ![]()
Sporťák jde po směru i proti směru.Jestli máš návod je to tam dobře ukázaný jak na to. Nebo pokud ho nemáš písni mi SZ a pošlu ti fotky.
mě ten sporták teda přišel skoro stabilnější jak hluboká korba.
Jediný problém vidím v těch kšírách, jsou našitý tak, že malje sklouzával, když byl malej. Asi se u druhýho kouknu po nějaký vložce