Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravim má někdo tenhle kočár už jsem ho sice objednala ale i tak bych ráda věděla jestli už ho někdo má a jak je spokojený. Díky
Máte zkušenost s Baby Jogger City Elite?
Přidejte zkušenost s Baby Jogger City ...Ahoj,
kočárek Baby Jogger City Select používám sice teprve krátce, ale jsem s ním a teda hlavne moje dvojčata, VELMI SPOKOJENA. Je robustní, spolehlivý a koupila jsem ho u přímého dovozce za super cenu. Můžete kouknout na http://www.nasebaby.cz, tam amji i jiné kočárky od tohoto výrobce. Moc mne zaujala i doživotní záruka na rám, je to asi viozitka firmy a víra ve vlastní výrobek. Trošku mne mrzí, že kočárek byl jenom ve třech barvách, ale i tak je to super. doporučuji
Ahoj Šarloto, chtěla bych tě poprosit, jelikož jsi prý z prahy, jestli bych nemohla vidět na živo tvůj nový kočárek baby jogger city select. Nikde jej bohužel nemají na prodejně a potřebovala bych ho vidět na živo, protože se rozhoduju mezi dvěmi kočárky. Já bydlím u Odolené Vody a s manželem bychom mohli přijet kamkoliv. Prosím o rychlé info, jestli by jsi byla tak ochotná.
Všechno nejlepší do nového roku ti přeji.
AHOJKY,
bohužel nebydlím v praze ale v ostravě a kočárek jsem koupila přímo u dovozce, takže nejsem schopna ti kočárek předvést. Zkontaktuj se s dovozcem nebo z nějakým krámem, kde bydlíš at ti ho objednají.
zdravím sarlota
Ahoj,
omlouvám se že vám vstupuju do diskuse, ale řeším stejný problém, jsem z Prahy, kočárek v Praze budou mít na Chodově koncem ledna, ted je ale k vidění v Kolíně - tam zase pro změnu chtějí nesmyslnou cenu, ale stejně jako ty chci kočárek vidět naživo, navíc se rozhoduju ještě mezi phil - teds trojkolkou a to rozhodnutí nejde udělat bez fyzického vyzkoušení si. Chystám se asi zítra do Kolína zajet na otočku - tam mají fyzicky oba, pokud by jsi se chtěla přidat, dej vědět. Dasa
jo jo, jela bych hned. PaT neřeším, protože jsem ho viděla, mají ho v Puntanele v Letňanech a synovi se tam nelíbilo, je tam hrozně moc málo místa vzadu. Spíš se rozhoduji mezi britaxem dual b a baby joggrem city select. Ve středu by se ti to nehodilo? Mi víc. Máš už taky dítě? je lepší to vyzkoušet se dvěma dětma. Britax jsem tak zkoušela. Byl super, mista tam bylo hafo pro druhé mimi, jen nemá nafukovací kolečka. Když tak napiš či volej na 604441784 Míša
Ahojky,
přečetla jsem si diskuzi a ráda by jsem se připojila. Řeším teď otázku kočárku pro téměř dvouletého synka a novorozeně. Koupila jsem si předem Jane twin two a jsem děsně zklamaná a tudíž hledám náhradu. Mám půjčený „koráb“ Peg perego duette, ale raději by jsem něco menšího. S PP se nedostanu nikde po schodech a tak padla volba na Phil a Teds anebo na Baby Jogger city select. Ale jak píšete, tak po Praze není nikde k vidění a ozkoušení.
Chtěla jsem poprosit, kde v Praze na Chodově by ho měli mít? Případně, kde v Kolíně ho mají? já se zatím dovolala jen do Ostravy, kde milá paní prodavčka mi alespoň změřila sedak a korbičku, ale chtěla by jsem si ohmatat jak Phila tak pravě joggra. Kámarádka si phila nemůže vynachválit nicméně já nějak váhám, mám ještě dvě starší děti a ty jsem odvozila v Ićoo, takže jsem „rozmazlená“ širokou sedačkou a komfortem pro dítě, ale do toho PP se mi nechce, byť je to relativně skladné a veliké sedačky taky.
Děkuji předem
Zdravím všechny, i já se rozhodla koupit svým (nyní 10 měsíčním) dvojčatům baby jogger city select. Moc se mi líbí jak je skladný a přitom robustní. S tím, kde ho vidět na živo moc neporadím, ale chci hlavně napsat, že v zahraničí se od nynějšího roku prodává v další barvě - amethyst - krásná tmavě fialová. Doufám, že se v tomto provedení brzy dostane i k nám, protože výběr mezi třemi a to ještě černou (v létě horko), bílou (věčně zamazaný) a červenou (mám chlapečky) je značně omezující. ![]()
zdravím!
Protože čekáme dvojčátka v létě a líbí se nám možnost kočárku mít z něho jednokočárek i dvojkočárek, mám dotazy dva:
1. pokud ho už máte, je dobře skladný do auta?
2. nevíte, v které ostravské prodejně ho mají?
Moc by mi to pomohlo, děkuji!!!
ahoj, kočárek lze složit zcela na plocho (zlomí se v půli) a j možné ho vidět v Ostravě na těšínské ulici v prodejně Sambaby.
mockrát děkuju! znám to tam, už to hlásím manželovi a zajedeme se na něho mrknout!!!
Hezký den ![]()
Ahoj, v květnu budeme mít druhé miminko - rozdíl mezi 1.a 2. bude 16 měsíců, po několika měsíčním zkoumání sourozeneckých kočárků jsem se nadchla pro Baby Jogger City Select, jen bych ho ráda viděla někde na živo - mohla bych se prosím zeptat kde v Praze na Chodově ho budou od ledna mít k vidění - přímo v tom nákupním centru? a kde tam? nebo je na Chodově někdě nějaká prodejna kočárků? Nebo samozřejmě i kdekoliv jinde po Praze - zkoušela jsem se ptát v Malvíku a tam ho na prodejně nemají a mít nebudou, Baby park na Černém Mostě to samé… . Děkuju Vám holky za odpověď.
Ahoj Katyyy, mají, nebo by ho mohli mít v eshopbaby na Chodově OC Růže. Jukni na net. Alespoň před třemi týdny ho tam měli.
Jinak v Kolíně v eshopu Kočárky Daniela, tak si to taky na netu najdi.
Ahoj, super moc děkuju za info, o Kolíně jsem věděla, ale to je přeci jenom trošku z ruky, ten Chodov je výborný , hned jak bude čas se tam jdu podívat
. K.