Baby Jogger City Select

Máte zkušenost s Baby Jogger City Elite?

Přidejte zkušenost s Baby Jogger City ...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kackaaaa
13.12.11 22:10

Oprava byl to www.eshopbaby.cz

• Citovat
  • Upravit
20
13.12.11 22:26

Děkuji, už na to koukám. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kackaaaa
14.12.11 05:24

Tak jeste trochu jinak : Bassinet Kit je hluboký díl bez boudy, který se navléká na rám od sportovní korby, tím vznikne plnohodnotná hluboká korba ke kočárku City Select Baby Jogger.

• Citovat
  • Upravit
954
17.1.12 23:19

Tak jsme nakonec také pořídili BJ a dnes mi přišel. Zatím jsem z něj nadšená, ale jsem zvědavá, jak se s ním bude jezdit :) zítra by měla droazit druhá sedačka, tak ho hned otstujeme :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.1.12 12:18

Taky jsme pořídili BJ. Máme fialový, tak už jen čekáme, až se nám narodí druhé dítko a zatížíme ho naplno. Zatím jezdíme jen s jedním a je to super. Jediné, co jsem našla za problém je, že nám špatně brzdí pravé kolo :-(. Občas se nezabrzdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
18.1.12 12:19

a kdy se druhe mimo narodi? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.1.12 12:23

Máme termín 25.3., ale nevydrželi jsme to a kočárek koupili už teď. Měli jsme starý, hrozný kočárek. Úžasné na BJ je velká stříška, teď jsme ji využili, jak bylo tak větrno. malá byla schovaná a koukala jen skulinkou. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
18.1.12 18:55

Mikymu se tam fakt líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
minaret
21.1.12 14:31

stříška

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat co jste vše pořizovali k BJ? Jak psala Kackaaa, že je potřeba koupit 2 sporťáky kvůli stříšce na hlubokou korbičku, abych mohla jezdit s hlubokou korbou a jedním sporťákem. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
20
21.1.12 20:18

Minaret,
je to tak. Taky mě to celkem šokovalo. Když si koupíš hlubokou korbičku, tak dostaneš jen tu látku a podložku. Stříška a kovová výstuha se sundá ze sporťáku. Což znamená skoro 4000,– navíc. Nám se to podařilo jako sestavu jedna hluboká korbička (i s doplňkama) a jeden sporťák použitelné zároveň. Takže jsme nemuseli kupovat druhý sporťák. Byla to ovšem jen náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
minaret
22.1.12 09:52

Tak to opravdu zvažuji, bazarový se nedá jen tak sehnat, kočárek hezký ale navíc 4000 za něco co třeba nevyužiju se mi nechce dávat. Snad v prodejně v Kolíně vybereme něco jiného. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
20
22.1.12 10:42

Je spousta variant, jak se zařídit se sourozenci. Malé bude rok a třičtvrtě, když se druhá narodí, tak doufám, že nám to bude stačit takto. Pak koupíme skejtík, když bude nejhůř. Klasický dvojtý jsem nechtěla a co jsem našla další v tomto stylu, ty byly ještě dražší, než BJ. Ale dá se to vyřešit přídavnou sedačkou pro větší dítko, co se uchytí ke konstrukci kočárku. Dá se to pak sklopit a je to jen pro jedno, když chce větší běhat. Nebo je sedačka, co se dá přichytit nad hlubokou korbičku. Nebo ten skejtík, ale u toho si nedokážu představit například nakupování :think: . Malá by mi lítala po celém obchodě :lol: . Ale nám se nelíbila ani jedna tato varianta.
No a upřímně, já jsem se zamilovala do BJ :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
22.1.12 20:17

Tak mi BJ pouštíme do světa, necháme si Phila, kdyby měl něko zájem, písněte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Teria
22.1.12 20:31
madamecrazy píše:
Tak mi BJ pouštíme do světa, necháme si Phila, kdyby měl něko zájem, písněte ;)

Ahoj, dnes jsem se byla kouknout v obchodě na kočárky pro sourozence a vybrala jsem si buď Phila nebo BJ. Můžeš mi prosím napsat, proč se BJ zbavuješ případně cenu. Dík. ;)

• Citovat
  • Upravit
954
23.1.12 01:21

Ahoj, mam Phila i BJ a proste jsem se rozhodla pro Phila, i kdyz BJ je naprosto uzasny kocarek…ale oba se mi domu nevejdou a starsi budou uz 3 roky, tak proto :palec: detaily jsou zde http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí