Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Baby Jogger City Elite?
Přidejte zkušenost s Baby Jogger City ...Tak jeste trochu jinak : Bassinet Kit je hluboký díl bez boudy, který se navléká na rám od sportovní korby, tím vznikne plnohodnotná hluboká korba ke kočárku City Select Baby Jogger.
Tak jsme nakonec také pořídili BJ a dnes mi přišel. Zatím jsem z něj nadšená, ale jsem zvědavá, jak se s ním bude jezdit
zítra by měla droazit druhá sedačka, tak ho hned otstujeme ![]()
Taky jsme pořídili BJ. Máme fialový, tak už jen čekáme, až se nám narodí druhé dítko a zatížíme ho naplno. Zatím jezdíme jen s jedním a je to super. Jediné, co jsem našla za problém je, že nám špatně brzdí pravé kolo
. Občas se nezabrzdí.
Máme termín 25.3., ale nevydrželi jsme to a kočárek koupili už teď. Měli jsme starý, hrozný kočárek. Úžasné na BJ je velká stříška, teď jsme ji využili, jak bylo tak větrno. malá byla schovaná a koukala jen skulinkou. ![]()
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat co jste vše pořizovali k BJ? Jak psala Kackaaa, že je potřeba koupit 2 sporťáky kvůli stříšce na hlubokou korbičku, abych mohla jezdit s hlubokou korbou a jedním sporťákem. Děkuji
Minaret,
je to tak. Taky mě to celkem šokovalo. Když si koupíš hlubokou korbičku, tak dostaneš jen tu látku a podložku. Stříška a kovová výstuha se sundá ze sporťáku. Což znamená skoro 4000,– navíc. Nám se to podařilo jako sestavu jedna hluboká korbička (i s doplňkama) a jeden sporťák použitelné zároveň. Takže jsme nemuseli kupovat druhý sporťák. Byla to ovšem jen náhoda.
Tak to opravdu zvažuji, bazarový se nedá jen tak sehnat, kočárek hezký ale navíc 4000 za něco co třeba nevyužiju se mi nechce dávat. Snad v prodejně v Kolíně vybereme něco jiného. Děkuji
Je spousta variant, jak se zařídit se sourozenci. Malé bude rok a třičtvrtě, když se druhá narodí, tak doufám, že nám to bude stačit takto. Pak koupíme skejtík, když bude nejhůř. Klasický dvojtý jsem nechtěla a co jsem našla další v tomto stylu, ty byly ještě dražší, než BJ. Ale dá se to vyřešit přídavnou sedačkou pro větší dítko, co se uchytí ke konstrukci kočárku. Dá se to pak sklopit a je to jen pro jedno, když chce větší běhat. Nebo je sedačka, co se dá přichytit nad hlubokou korbičku. Nebo ten skejtík, ale u toho si nedokážu představit například nakupování
. Malá by mi lítala po celém obchodě
. Ale nám se nelíbila ani jedna tato varianta.
No a upřímně, já jsem se zamilovala do BJ
.
Tak mi BJ pouštíme do světa, necháme si Phila, kdyby měl něko zájem, písněte ![]()
madamecrazy píše:
Tak mi BJ pouštíme do světa, necháme si Phila, kdyby měl něko zájem, písněte
Ahoj, dnes jsem se byla kouknout v obchodě na kočárky pro sourozence a vybrala jsem si buď Phila nebo BJ. Můžeš mi prosím napsat, proč se BJ zbavuješ případně cenu. Dík. ![]()
Ahoj, mam Phila i BJ a proste jsem se rozhodla pro Phila, i kdyz BJ je naprosto uzasny kocarek…ale oba se mi domu nevejdou a starsi budou uz 3 roky, tak proto
detaily jsou zde http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Oprava byl to www.eshopbaby.cz