Baby Jogger City Select

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Baby Jogger City Elite?

Přidejte zkušenost s Baby Jogger City ...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5934
10.9.13 11:34

Tak jsem se už stala asi taky majitelkou bj select podařilo se mi sehnat přes net za super cenu :palec:ted už jen budu čekat jak dopadne odeslani kočárku sice použitý ale v zaruce prý jako nový, pokud má ještě někdo zajem mám taky kontakt ještě na jednu paní která nabízi sportak bj select varianta červeno černa taky ještě v záruce v super stavu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.10.13 08:42

Salatka:
my máme pláštěnku i přebalovací tašku z DM a nemáme s ní problém. Pláštěnka je dost velká, takže se do ní bez problému vejde i fusak. Tašku nepoužívám na suchý zip. Jan jsem stáhla „ucho“ na co nejmenší a přehodím to přes držadlo. O hlubokou korbyčku se to opřelo (jestli si dobře pamatuji) a u sportovní s tím není žádný problém. Ani u jedné verze jsem neměla problém, že by bouchala do dítěte. Drží pěkně.
Nánožník jsem vůbec nepořizovala :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
25.10.13 06:34

Holkyyyy, a jakej fusak? Nekde na netu jsem cetla, ze Emitex ne, ze se blbe rozepinaji zipy na bokach kvuli tvaru sportaku? :nevim: takze nejakej se zipem uprostred?

• Citovat
  • Upravit
20
25.10.13 08:20

Já nevím, jak je na tom Emitex, s tím neporadím. Mám fusak s rozepínáním uprostřed, takže nemám problém s rozepnutím. Ale dítě se do něj špatně dává a vyndává i když je vzhůru, natož když spí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salatka
25.10.13 16:48

Tak nakonec jsem pořídila fusak Emitex 3v1 Combi. http://www.emitex.cz/…rny-fuchsie/
Je to ta verze z tužšího šusťáku(asi starší model). Zkoušela sem ho od kamarádky a ta ho měla z měkkého šusťáku. Ale tenhle má lépe vypracovaná poutka (kámošce se vytrhávaly) a přijde mi i že ty zipy něco vydrží. :palec: Je o trošku delší, než je polohování nohou, ale zase se tam malej vejde v pohodě i za rok. :D Tašku mám z DM. Taky mi vystačí. Jen ji musím občas přesouvat, podle toho kde mám jakou sedačku, korbičku a nebo jestli máme dalšího pasažéra na skejtíku (máme 3 děti).
Pláštěnku sem pořídila ze starého kočáru. U toho upínání na konstrukci to v některých polohách je trochu nakrabacený, ale v jiných je to v poho. Originální je trošku vystřižená a olemovaná. Chtěla sem si to tak taky poupravit, ale nestojí to za to se s tím dělat, když to využijeme párkrát. Na sporťák jde taky použít. V DM kouknu po tý pláštěnce, abych měla na druhou sedačku. Ale asi bude nevýhoda v tom, že voda po nich bude stíkat do košíku. V tom by byla lepší nějaká maxi společná.
Nánožníky sem zatím nepořídila. Chci vyzkoušet http://www.emitex.cz/…sal-cerveny/
uvidíme jestli i ta červená barva bude pasovat k naší.
Kočárek zatím slouží účelu. Škoda, že není být víc odpruženej :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Barushe
25.10.13 23:51
@salatka píše:
Tak nakonec jsem pořídila fusak Emitex 3v1 Combi. http://www.emitex.cz/…rny-fuchsie/
Je to ta verze z tužšího šusťáku(asi starší model). Zkoušela sem ho od kamarádky a ta ho měla z měkkého šusťáku. Ale tenhle má lépe vypracovaná poutka (kámošce se vytrhávaly) a přijde mi i že ty zipy něco vydrží. :palec: Je o trošku delší, než je polohování nohou, ale zase se tam malej vejde v pohodě i za rok. :D Tašku mám z DM. Taky mi vystačí. Jen ji musím občas přesouvat, podle toho kde mám jakou sedačku, korbičku a nebo jestli máme dalšího pasažéra na skejtíku (máme 3 děti).
Pláštěnku sem pořídila ze starého kočáru. U toho upínání na konstrukci to v některých polohách je trochu nakrabacený, ale v jiných je to v poho. Originální je trošku vystřižená a olemovaná. Chtěla sem si to tak taky poupravit, ale nestojí to za to se s tím dělat, když to využijeme párkrát. Na sporťák jde taky použít. V DM kouknu po tý pláštěnce, abych měla na druhou sedačku. Ale asi bude nevýhoda v tom, že voda po nich bude stíkat do košíku. V tom by byla lepší nějaká maxi společná.
Nánožníky sem zatím nepořídila. Chci vyzkoušet http://www.emitex.cz/…sal-cerveny/
uvidíme jestli i ta červená barva bude pasovat k naší.
Kočárek zatím slouží účelu. Škoda, že není být víc odpruženej :nevim:

My mame taky cervenej a vsechny doplnky kupuju radsi cerny. On to ten odstin nebude, podle me, a dve ruzny cerveny by vypadaly blbe :nevim:

• Citovat
  • Upravit
IamSherlocked
28.10.13 12:36

Maminky neprodáváte náhodou některá tento kočárek? nemůžu jej nikde pořádně sehnat za nějakou cenu co se mi vyplatí (např koupit si ojetej za 11 000 když novej můžu koupit za 13 000), potřebuji tu verzi double, korbu si klidně dokoupím. Děkuji!

• Citovat
  • Upravit
Barushe
28.10.13 21:17

@posibilities no, novej se vsim vsudy pro sourozence za 13 tis nekoupis :nevim: my ho mame za 18 tis…
Ale neprodam :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
IamSherlocked
29.10.13 06:37

@Barushe jo to vím že se vším všudy to vyjde dráž. Ale mě zatím stačí ten základ, rodit mám až v dubnu a do té doby si postupně všechno můžu nakoupit :) Snad se na mě štěstí usměje a najdu ho :D

• Citovat
  • Upravit
221
15.11.13 22:31

Má někdo zájem o použitý BJ City Select? 2 sportovní sedačky, adaptér na autosedačku Maxi Cosi, pláštěnky, pultík na jednu sportovní sedačku, hluboká korba (tedy ten set, ze kterého se korba vyrobí) :-) Kdyžtak mi napiště soukromou zprávu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
15.11.13 22:39
@Barushe píše:
@posibilities no, novej se vsim vsudy pro sourozence za 13 tis nekoupis :nevim: my ho mame za 18 tis…
Ale neprodam :mrgreen:

Takze jeste jezdis i s dvouletackou? Koukam na metrik, ze mas deti podobne od sebe jako ja. Vubec neumim odhadnout, jak dlouho s nim jeste ujezdime, starsi uz obstojne chodi sama, ale jeste pres den dost spi a vetsinu prochazek si v kocarku schrupne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
16.11.13 00:03
@LadyTommy píše:
Takze jeste jezdis i s dvouletackou? Koukam na metrik, ze mas deti podobne od sebe jako ja. Vubec neumim odhadnout, jak dlouho s nim jeste ujezdime, starsi uz obstojne chodi sama, ale jeste pres den dost spi a vetsinu prochazek si v kocarku schrupne

jj, jeste se rada sveze ;) ja ji tam dam vzdycky svacinku a mlsa :lol: obchod mame daleko, to bychom tam sli pul dne (kdyby sla pesky :lol: ) chodi tedy uz od roku, ale moc toho neujde, neco jinyho je, kdyz vezmem odrazedlo :palec: no a na vyletech si tam i pospi. Odhaduju to tak do jara :think: ale mne se libi injako monokocar :palec:

• Citovat
  • Upravit
20
16.11.13 10:55

Já bych řekla, že to, jak dlouho se děti vozí v kočárku je do značné míry na nich. Moje starší má skoro 3 a půl a nejraději by se pořád vozila v kočárku (ma bolí nožičky, já si sednu dolů - sedá si na přední rám jakoby dolů do košíku :lol: ) a da mladší má dva a 1 a půl a nejraději by sama capkala každou chvíli. Každé dítko je jiné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
16.11.13 13:50

@kujaja2 Ahoj :mavam:! Tak koukám, ze už kočárek prodáváte. My ho zatím plně využíváme, ale náš klouček je mladší než váš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
6.1.14 21:22

Rozhrkaný kočárek

Prosím o zkušenosti od majitelek kočárku - koupila jsem City Select, přišel mi jako nejlepší volba a všude ho hodně chválí. Zatím zkoušíme s malým ve sporťáku. Ale po první procházce mi připadá, že je hrozně rozhrkaný. U nás jsou chodníky v hrozném stavu, hodně jsou tu dlažební kostky a tak. No a když s kočárkem jdu, tak se klepeme já i malý. Úplně se mu třesou tvářičky. Navíc to prostě hrká jako bych šla s nějakým plastovým kočárkem na panenky. Měla jsem předtím Inglesinu Magnum, která má velká nafukovací kolečka a projede jakýkoli terén. Je to prostě jenom nezvyk? Je mi jasné, že s odpruženou Inglesinou se jezdí jinak, ale i tak mě to strašně překvapilo. City select má sice spoustu vychytávek a tak, ale zpracováním mi připadá jak nějaký levný plasťák. Hrkají a natřásají takhle všechny kočárky s otočnýma kolečkama?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4