Cam Flip

20
31.3.08 22:03

Cam Flip

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s těmito golfkami. Máme Quinny Speedi a chceme si je koupit jako druhý kočárek na cestování autem apod. Nechceme už moc investovat a proto cenově jsou skvělé, ale nikde jsem o nich žádnou diskusi nenašla. Takže pokud můžete poraďte. Díky Jolana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Cam Flip?

Přidejte zkušenost s Cam Flip
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3501
18.4.08 07:53

Ahoj,já tenhle kočárek mám,ale vyloženě na cestování busem,za ty peníze je dobrý :) Jen mi trošku vrže konstrukce. Ale pokud to chceš vyloženě jen na cestování autem,tak bych do něj šla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.4.08 19:23

Ahoj, na internetu jsem si vybrala kočárek CAM FLIP 2008 v červenošedé barvě. Prošla jsem strašně moc stránek, ale nikde jsem neobjevila obrázek kočárku ve složeném stavu. Je opravdu tak skladný, jak se o něm píše?
 http://www.bobisek.cz/…ip-2008-286/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3501
30.4.08 20:49

jasuro,ano je opravdu skladný. Koupila jsem ho od paní na netu z mimibazaru,nový za 1500!!! Jen jsem nedohledala její ID,tudíž nemůžu dát link.Zkusím ještě najít. Když se koukám jinde,stojí přes dva tisíce.

Já mám jiný dotaz,jaká hrazda-madlo pasuje na CAM FLIP? Je nějaká univerzální? A co nánožník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.4.08 21:31

Madlo jsem našla toto: http://uzlaticka.mimishop.cz/detail.php?… , nánožník by musel být asi z jiné firmy. Můžeš mi prosím ještě napsat, jaké jsou rozměry lůžka (d x š) u Camu Flip? Mám 10ti měsíční holku, už má 85 cm a já sháním fakt „dlouhý“ golfáč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.4.08 23:58
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.5.08 00:01

Tak kočárek jsem si koupila :D , byla s ním asi 3× a prodávám ho, protože jsem se zamilovala do Moon buggy fit a už ho mám doma. Mám totiž toho Speedyho a tudíž jsem zvyklá na trojkolky. Kdyby jste měla některá zájem, tak ho prodávám za 1500Kč i s madlem. :D . To jsem koupila rovnou s kočárkem za 270kč v Chiccu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3501
1.5.08 08:18

jaj - takže madlo od chicca pasuje,jo?

jasuro,také mám 10 měsíční holčičku,měří ale 74 cm 8O máš ale obříka :wink: no a Nicollce trčí trošičku nožky,jak půjdu ven,změřím,písnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3501
1.5.08 08:22

jasuro díky za odkaz,dokonce je to pár kilometrů od nás :dance: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3501
1.5.08 08:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.5.08 12:27

Summer, já kupovala celý kočárek v Chiccu a řekla jsem, že bych chtěla i madlo, ale jaké mi dali to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.5.08 13:39

Já se rozhoduji mezi CAM FLIP a CHICCO Multiway. Ten chicco se mi zdá dost robusní, má i větší kola, ale zase je o trošku lehčí. A co se týče vnitřních rozměrů tak je asi bez konkurence. U Camu se mi zase líbí, že je tak dobře skladný. Dívala jsem se i na Moon nebo TFK Buggster, ale malá mi v kočárku celkem často spí a já bych potřebovala polohování nožiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
13.1.15 17:51

Ahoj holky, kdo máte tyto golfky, vejde se tam i větší dítě? Nemyslím na spaní, malý v kočárku nespí, ale spíš tak, aby tam měl trochu životního prostoru :-) má 86 cm a 15 kg :nevim: našla jsem na některých stránkách nosnost 18 kg…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
13.1.15 17:54

@Teruna000 na tak velke dite bych je neporizovala, v zari jsem v nich vozila syna cca 95 cm, 14 kg a mel problem se tam vtesnat pres raminka a to nemel bundu, ale jen mikinu.

• Citovat
  • Upravit
2418
13.1.15 18:08

@Billi Díky, to je škoda :-/ moc se nám s manželem líbí :-)) ale jelikož je chci až na jaro, tak to nebudu riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí