golfky - jsou Jané Carrera dost dlouhé?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5394
25.3.08 11:24

golfky - jsou Jané Carrera dost dlouhé?

ahoj, prošla jsem diskuze a nenašla odpověď.. rozhodla jsem se pro Jané Carrera (lehké, polohovací do lehu, i nožky polohovací, spojené madlo, skladné.. cena je sice dost, ale hledám fakt dobrý golfky:) ) ale někde jsem narazila na to, že nejsou dost dlouhé.. mladší synek má teď v 8m už 75cm, a bude to můj hlavní kočár, tak aby chvíli vydržel.. můžete mi mamky prosím přeměřit opěrku u Jané carrera, případně mamky dlouhánků:) napsat jaké jste pořídily golfky?? a ještě jeden dotaz: TFK Buggster - dost mě zaujal:) ale ten asi bude až pro větší dítko že? Malej bude v kočárku i spávat.
 díky

iv-ka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
25.3.08 11:30

Ahojky,Carrery jsou kratke a neprijdou mi ani moc siroke…Muj syn 23 mes se do nich vesel akorad a to je hubenour…Poridila jsem Nomada,ten je jak Slalom a je teda fakt hoooodne prostorny a na delku snad nejdelsi,co znam…Hodne stesti pri nakupu.Ela

• Citovat
  • Upravit
5394
25.3.08 12:29

Elo díky. Je prosím tě Nomad opravdu tak lehký? Píšou, že má dokonce o půl kila míň než carrery.. 8kg a carrery 8,5kg. Nejde mi to do hlavy, když to má být sporťák:) nějak mám zafixováno, že golfky jsou lehčí. JDe mi hlavně o váhu a aby vydržel..

iv-ka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.3.08 13:06

Nomad je opravdu hooodne lehoulinky,kamaradky,co maji klasicke golfky byly prekvapeny,kdyz se projeli s Nomadem.Je pevny,da se s nim jezdit s jednou rukou,neni rozvyklany a rozkripany.Mame ho jiz delsi dobu,jezdime i v nerovnem terenu a opravdu super kocar.Meli jsme 4 golface a tento uz bych z ruky nedala…Luzko velike,lehce sklopitelne…Ze sve zkusenosti mohu doporucit.Carrery jsem nemela,ale kdyz jsem se tehdy rozhodovala,zkusila jsem v nich mit syna v obchode a jsou malinke,proto jsem volila Nomada.

• Citovat
  • Upravit
5394
25.3.08 18:19

Elo díky. Podívám se na veletrhu Prodítě, chtěla jsem jen vědět po čem jít, nebudu mít na to klid s obouma dětma:)

iv-ka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.3.08 18:26

Ahoj,
mám Carreru od miminka(hl.korba,autosedačka) až po dnešek(dcera má 18m) a nenašla jsem na tomhle kočárku chybu.Mám-li ho srovnat s Nomadem,tak Nomad je lehčí,zase nejde složit jako golfky(je široký),do auta pak Carrery vklouznou jedna radost a že máme tři děti,tak jsme toho mnohokrát využili.Jinak asi jízdní vlastnosti těchto kočárků budou srovnatelné,ne-li stejné.
Jsou to skvělé kočárky,doufám,že budeš tak spokojená,jako já.
 stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
25.3.08 20:29

Stanusko, mám strach z té délky, narazila jsem v diskuzi že lůžko má Nomad prostorné narozdíl od Carrery.. no mrknu na oba:)

díky

iv-ka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.3.08 20:38

Ivko-nevím,jak s délkou,spíš mi přijde Nomad širší,ale že by byl i delší.Bavíme se tedy o sporťáku,že?Jinak korby tušim jsou totožné.U nás jsem na žádný problém v tomto směru nenarazila,ale mám drobné dítko.Prostoru má ve sporťáku naše Ema až až,spinká se jí tam dobře…Dle mých zkušeností může být u golfek „mohutnost“ spíše na vadu.Ale chce si to odzkoušet na živo.Koneckonců,já jsem Carreru neměla za favorita a Carreru jsem si zamilovala až když jsem jí dostala do ruky. :wink:
 Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
25.3.08 22:42

Iv-ko, ja davam do Carrery spat skoro 3 letou dceru. Je pravda, ze je na svuj vek drobna, ale meri min. metr. Taky uz kocar nepouzivame denne, ale kdyz jdeme ven na cely den, tak ho beru, protoze behem odpoledne je schopna usnout kdekoliv a treba, ze nema podeprene nohy ji vubec nevadi. V zime s fusakem se mi tam vlezla jenom behem prvni zimy, tu druhou uz to bylo tak tak a letosni zimu jsem to ani nezkousela.
Dokud jsme pouzivali kocar pravidelne, tak Carrera byla v lete nas hlavni kocar. Pres zimu jsem ji vozila ve Slalomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
26.3.08 10:43

no tak jste mě zase nahlodaly zpět:) asi uvidím až naživo na veletrhu, musím to obhlídnout. A jdu si napsat požadavky na papír, jinak se znám, půlku věcí zapomenu, do něčeho se zamiluju, hned to koupím a pak doma postupně přicházím co tomu chybí:) díky všem

iv-ka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4