Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o pomoc při výběru golfek, konkrétně Moon BUGGY KISS 4WHEELS - máte někdo s nimi zkušenost?
? Děkuji ![]()
http://www.nejkocarky.cz/…43826222.jpg
ahojky máme ho a naprostá spokojenost, jinak mrkni k sousedům http://www.baby-cafe.cz/modules.php?… tady najdeš vše o moonu ![]()
Ahoj Jitule,
může se tě zeptat, jak se ti osvědčila u kočárka opěrka zad? Byla jsem se na kočárek podívat, docela se mi líbil, jen mě překvapila ta opěrka. Zdála se mi taková fórová, a to stahování na ten pásek, je taky takový nepraktický. Nesune se, když se prcek v kočárku moc šije?
Díky Gábina
máme doma a naprostá spokojenost.
Gábino máme doma roční princeznu a je to v pohodě. V kočárku spí i dvě hodiny…
jinak pokud by tě to nepřesvědčilo, můžeš si nechat o jedné paní na MMB ušít podložku s výztuží. Mrkni na tu diskusi na Baby café, tam se to všechno řešilo ![]()
Je to super kočárek…
Jitula píše:
ahojky máme ho a naprostá spokojenost, jinak mrkni k sousedům http://www.baby-cafe.cz/modules.php?… tady najdeš vše o moonu
Jitulo díky moc za tip, myslím, že dnes večer budu mít co dělat
.
Kamarádce totiž dnes ukradli Quinny Speedi
, takže jsme narychlo vlítly na net a našly Moona, na obrázku se mi vůbec nelíbil, ale když jsem zajely do kam. obchodu u nás, tak jsem naprosto změnila názor. Po:,–(ila jsem do něj naší 8měsíční Barču a vypadáto, že si ho také koupím. Podle mě vypadá líp naživo než na obrázku.
Zuzo prosím tě nemáš ID té paní co šije ty vložky do kočárů. Já jsem v diskuzi na BBC teprve na 13 straně
, tak jestli by jsi mi to neusnadnila. Díky ![]()
Holky a tohle jsem našla teď http://www.kocarky-zlin.cz/detail.php?…, co tomu říkáte ?
http://img.mimibazar.cz/…11732569.jpg
není to to samé?
ahojky, co se zad týče tak jsou měkké, mimčo mladší rok bych tam asi osobně nedala, ale dá se do toho nechat ušít ta vložka...... ten pásek je super, neboj drží pevně, malý je šídlo, skáče v kočárku a v poho drží ![]()
jsem opravdu s kočárkem moc moc spokojena a prcek taky
vydrží v něm chrupkat klidně i 3 hodinky
klidně se zeptej co budeš chtít, ale na BC jsme opravdu probrali skoro všechno .-)
Jitula píše:
ahojky, co se zad týče tak jsou měkké, mimčo mladší rok bych tam asi osobně nedala, ale dá se do toho nechat ušít ta vložka...... ten pásek je super, neboj drží pevně, malý je šídlo, skáče v kočárku a v poho drží
jsem opravdu s kočárkem moc moc spokojena a prcek takyvydrží v něm chrupkat klidně i 3 hodinkyklidně se zeptej co budeš chtít, ale na BC jsme opravdu probrali skoro všechno .-)
Jitulo , prosím ještě nevíš o nějaké fotce, kde by byl vidět i nánožník oranžové barvy. Sjela jsem celou diskuzi na BBC, ale je tam červenej, černej jenom né oranžový.
Kamarádka si ho koupila, ale ten nánožník je takový jiný, než mají nafoceno holky na BBC?
A ještě jedna možná hloupá otázka, k čemu je vložka do kočárku, jak tam o ní píšete? Mně napadá, jen, že to bude pro mimi příjemnější material, než sedět přímo na té látce z které je kočárek. Nebo proč?
Díky Lenka
Akiko: neházel tam někdo odkaz ne ten oranžový v té diskusi??? Nějaká fotka byla na MMB ale v rodinných, tak to fakt nevím…
vložku máme přesně jak jsi psala - ta látka ze které je kočárek je super praktická, ale v létě na polonahatý tělíčko asi nic moc…
jinak já mám od p.Koziorkové podložku - mamcaadvacerti nebo tak nějak a moc spokojená nejsem, ale je to jen můj názor. Když už šla bych do nějaké vyztužené - kvůli těm zádíčkám ![]()
Jaký má ta kamarádka jiný nánožník??? ![]()
zuzanasinova , tak už v tom mám jasno. Kamarádka má ten nánožník přesně takový to :
Tohle je od veru z MMB a prostě je trochu odlišný než ty ostatní.
A já jsem se rozhodla, že ještě s koupí kočárku počkám. Malé je skoro 9 měsíců a máme sportovní trojkolku, auto velké - takže jí ani neskládám, když ji dávám do kufru
, takže nebudu nikam spěchat.
Jinak díky za info ohledně podložky. Asi by jsem si ji skusila ušít sama. jak jsem na to koukala, zase tak těžké to být nemůže
, tak uvidím.
A ještě jeden poznatek, dnes jsme byly v lese já s velkým kočárem a kámoška s moonem, stále se jí cpalo jehličí mezi kolečko a ten držáček toho kolečka. Takže do terénu nic moc
. Ale do města určitě bude bezva.
p.s. : z boku je ten nánožník hnědý, na té fotce to není moc vidět
Akiko téda tak to koukám… takový jsem ještě neviděla. Není to nějaká neorigi verze? Možná je jich víc ale existují v Čechách prodejci, co dováží bez nánožníku a pak je údajně těžko uplatňovat záruku. Tak pozor na to!!!
Jinak se vyrojilo spoustu spoustu kočárků podobných, těžko říct, kdo byl rvní. Ale čekám na CHipolino Omnia, je to to samé. Navíc má tuším kromě nánožnku v ceně i pláštěnku;-) pak jsou na MMB spousty podobných ![]()
jinak jsem byla s ním v terénu i v lese na Vysočině a úplně v pohodě zvládl i les, i dovolenou na horách… já jsem spokojená. Sporťák máme super ale chci si ho ušetřit na druhé mimi a pak taky máme malý kufr, takže proto golfky. Ony je stejně zatím skoro nikde nemají - Moony, možná trojkolky ale zbytku se termín dodání neustále posouvá ![]()