CAM - portofino

209
20.8.07 12:26

CAM - portofino

Ahoj maminy, máte někdo zkušenost s kočárkem Portofino od CAM? Přemýšlím o koupi lehkého skladného kočárku, případně golfek. Lepší golfky nebo spojená rukojeť? Jaké máte zkušenosti? Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9356
20.8.07 12:51

Ahoj,já Portofino mám a jezdím s ním víc jak rok.Je poměrně lehký a dobře ovladatelný.Akorát když jsem ho nedávno porovnávala v obchodě s jinými kočárky tak se mi zdál užší.MYslím,že ta nová kolekce je o fous širší.Jenže Vojtík je drobek,tak nam to nevadí.Pokud by tě ještě něco zajímalo tak se klidně ptej

Mám tenhle typ,akorát v béžové barvě
http://img.i-bazar.cz/…196412-1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
20.8.07 13:40

Dano, díky za odpověď, nemá ale polohování nožiček, viď? Mám ročního syna, myslíš si, že je polohování nohou lepší. Váhám pořád mezi spojenou rukojetí a golfkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
20.8.07 13:49

Polohování nožiček nemá.To jediný mi trochu vadí.Vojtík v kočárku ještě občas páva i když ted už spíše vyjíémečně a nožky mu visí dolů.Ale zas na druhou stranu spava v něm stejně jako doma nebo jako spával e velkem kočaře.
A ty rukojeti.Mám odzkoušeny i golfky s rozdělenou rukojeti a Portofino se řídí rozhodně líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
20.8.07 15:25

Já mám Portofino taky, ještě tu starší kolekci. Jenže mám i hrozně těžké dítě a řídit se už tedy nedají skoro vůbec, jízda s nimi je teď o život… kupovali jsme je když měl Pepi asi rok a 12kg, jenže se nezastavil a teď už je přeťěžujeme má už přes 17kg. Ale nemám jiné porovnání kromě těch úplně nejjednodušších golfek za 600Kč co má Pepi u babičky a s těmi se mi jezdí možná i líp neb s nespojenou rukojetí mám lepší páku na zatočení… ale tohle je tedy váhový extrém, přiznávám. Pokud máš prcka standartních rozměrů, nebála bych se jich, ale jestli je spíš těžší, tak bych zkusila něco jiného.

Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
20.8.07 22:34

AHOJ,

taky máme pro Veroniku golfáč CAM Portofino, ten novější model :-) Dostala ho k Vánocům, manžel vybral.. Začali jsme používat zač. května, a uz jsme ho měli na reklamaci :roll: Na boudě u tech spon se to začalo párat, ale reklamace nebyla uznána :twisted: Paní mi řekla, že ty to kočárky jsou kvalitní, ale boudy, to jejich mínus.. Mno každopádně tchán boudu zpravil, dal tam podložky, a není to videt.. jinak jsem s ním spokojená, váha super, jezdí se s ním dobře, skvěle skladný do auta.. Jediné co mi vadí, že není polohování na nožky.. Tot jsou moje zkušenosti s tímto kočárkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
20.8.07 22:49

Já jsem ho taky chtěla (ale model evolution), dokonce jsem tady na něj i zakládala diskuzi. Zdál se mi moc úzký a vachrlatý a nakonec jsme ho nekoupili :wink: Na těch fotkách vypadá dobře, ale v reálu nic moc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
20.8.07 22:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.8.07 19:48

Ahojky, já nejsem majitelkou cam portofino, měla jsem ho mezi favority při výběru, ale nakonec si ho koupila kamarádka a po 4 měsících ho prodávala. Kočár je opravdu lehký, ale za cenu velikosti, je fakt úzký, nedovedu si představit jak by se tam vešlo dítko v zimní kombinéze apod. No a to polohování nožiček, fakt dost chybí. To byl také hlavní důvod proč ho kamarádka prodávala. Mimčo když v něm spí, tak je mi ho fakt líto, malej jí jakoby vyjížděl z kočárku a nožičky mu visely, že to teda rozhodně nevypadalo, že by měl pohodlí. Takže když portofino, tak pro dítko, které v kočíku nespí, což jsou spíš větší děti, ale ty se tam zas s těží vejdou :roll: tak nevim. Ale co se vzhledu týče, tak je fáákt krásnej .Já mám Freeline explorer, s ním jsem fakt spokojená, ale pravdou je, že je o něco těžší, váží cca 10 kg. Na popojíždění autobusem a tak jsem si těd pořídila ještě ty pidi golfky co se nepolohují- ty za 500,– Tak hodně štěstí při výběru a pokud můžu radit, tak bych rohodně nevybírala mezi kočárky bez polohování nožiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí