Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Aneta222 Ahoj, taky by mě zajímali nějaké recenze na tenhle kočárek, zvažuji jeho koupi. Dostala jsem na něj doporučení v obchodě.
Nekoupila sis ho? ![]()
@Tajemnice96 píše:
@Aneta222 Ahoj, taky by mě zajímali nějaké recenze na tenhle kočárek, zvažuji jeho koupi. Dostala jsem na něj doporučení v obchodě.
Nekoupila sis ho?
Ahoj, nekoupila. Nakonec budeme kupovat nějakej od Junama. ![]()
Ahojik,
s odstupem času zkusím obnovit konverzaci. Stále jsem nikde nenašla žádné recenze k tomuto kočárku, tak zkusím štěstí tady… Maminky, kdo máte zkušenosti s tímto kočárkem?? Prosím prosím ![]()
@Jannikk Ahoj, omlouvám se za pozdní reakci.
Já jsem si tenhle kočárek nakonec koupila. A teď bych volila asi jiný.
Záleží, co od něj čekáš, kde budeš jezdit. Já hledala opravdu terénní kočárek, protože bydlíme na vesnici, kde pořádná silnice neexistuje. A v tomhle mi zklamal. Odpružený je, ale má poměrně dost plastových části ve spodku. Projede se mnou vše, ale předpokládám, že na druhé dítě mi asi nevydrží. Už v něm začíná trochu “rachtat” ![]()
Další minus vidím v tom, že se nedá potah celý rozepnout a vyprat.
Korba poměrně velká, syn je velký a vydržel v ní až do 9. měsíce, než začal sedět. Ale mamka má nějaký starší model Camarelo a tam je korbička ještě větší.
Do města a lehčí terén je to ale myslím super kočárek. Dobře se ovládá, skládá i rozkládá, je poměrně lehký.
Klidně se ptej na cokoliv. ![]()
@Tajemnice96 Děkuji Ti mnohokrát za reakci
Já jsem taky holka z vesnice, takže mám v plánu jezdit jak po chodníku, tak ale i nějaké polňačky, takže si mi radost moc neudělala
byla jsem rozhodnutá do něj jít, jelikož se mi dobře ovládá, teď jsem zase akorát na rozpacích
Líbila se mi ta velká korbička, ráda bych byla s mimčem v korbičce, co nejdéle a vychází mi to na část zimy, takže fusak potřebný a to mimčo bude už větší… Tohle vybírání je pro mě za trest, jsem hrozně nerozhodný člověk ![]()
Ke sporťáku máš nějaké výtky?? A sníh si projížděla, zvládl to??
@Jannikk Jako takhle, projede se mnou všechno.
Dobře se ovládá, dobře péruje, syn je v něm spokojený. Jen si prostě myslím, že na další dítě nevydrží nebo už bude takový opotřebenější. Ale nevím, jestli na tom jiný kočárky nebudou stejně, pokud chceš vyloženě dvojkombinaci.
Mamka má starší verzi Camarelo (bohužel přesný typ nevím) a ten je třeba daleko bytelnější, má tu konstrukci pevnější, ne tolik z plastu. A to už odvozil 3 děti, takže asi tak.
A korbička je poměrně velká, to je super. ![]()
Sníh jsem s nim neprojížděla, kupovala jsem ho až jako druhy kočárek někdy v březnu tuším a to už pak sníh nebyl.
Ke sporťáku žádné výtky nemám, ale měla jsem ho zatím jen párkrát. ![]()
@Tajemnice96 ahoj, mohla bys tvojí recenzi prosím vložit sem , děkuju ![]()
pomůže to ostatním
@Jannikk píše:
@Tajemnice96 Děkuji Ti mnohokrát za reakciJá jsem taky holka z vesnice, takže mám v plánu jezdit jak po chodníku, tak ale i nějaké polňačky, takže si mi radost moc neudělala
byla jsem rozhodnutá do něj jít, jelikož se mi dobře ovládá, teď jsem zase akorát na rozpacích
![]()
Líbila se mi ta velká korbička, ráda bych byla s mimčem v korbičce, co nejdéle a vychází mi to na část zimy, takže fusak potřebný a to mimčo bude už větší… Tohle vybírání je pro mě za trest, jsem hrozně nerozhodný člověk
Ke sporťáku máš nějaké výtky?? A sníh si projížděla, zvládl to??
já bych ti doporučila spíš zvolit kočár typu Roan Marita , s pevnými koly, tyhle dvojkombinace nejsou moc vhodný do terénu, bohužel.
Potom je lepší koupit pořádný sporták, až bude dítě sedět ![]()
Thule, Baby jogger, B-motion 3 a takové trojkolky jsou fajn do terénu a skladné ![]()
Ahoj, máte někdo zkušenosti s kočárkem camarelo previo? Nemůžu nikde najít žádné recenze. A ještě by mě zajímalo, jestli je vnitřek korby opravdu 85 cm, nebo to je vnější rozměr?

Děkuji