Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky
je tady nějaká maminka která má kočárek Camarelo Q12 barvu MAGENTA (růžová). Já jsem si ho vybrala na netu a moc se mi líbí ale když jsem viděla v obchodě vzorek látky tak jsem už nadšená nebyla…mohla bych poprosit jestli někdo tuto barvičku kočárku má jestli by mi nemohl poslat fotečku jak ta barva ve skutečnosti vypadá nedovedu si to představit z kousky látky. Děkuji moc
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Camarelo Q12?
Přidejte zkušenost s Camarelo Q12Sice ten kočár nemám, ale magenta není růžová, to by psali pink, nýbrž je to purpurová, aby ses pak nedivila té barvě ![]()
Gina108 píše:
Sice ten kočár nemám, ale magenta není růžová, to by psali pink, nýbrž je to purpurová, aby ses pak nedivila té barvě
díky ale na netu mě přišla růžová tak proto jsem to tak napsala.
Ahoj,my mame Camarelo barvu tmavou oranzovou,ale kdyz to bylo na krame,tak me to prislo jako svetle oranzova.jinak hluboka korbicka je super,je prostorna,mala tam byla az do 8.mesicu. jsem zklamana ze sportaku,protoze ty popruhy,jak maji malou drzet,tak se to porad vyvlikava. reklamovali jsme i kolecka,byly spatne vylisovany takze jsem pokazde mela prazdnou dusi,ale po reklamaci o nich ani nevim.
Leni děkuji za foto ta oranžová je také moc pěkná
![]()
Ještě se mám otázku jak v zimě jde s ním dobře jezdit ve sněhu ![]()
slo to blbe, jako s kazdym kocarem, ale ta krobicka je fakt uzasna,protoze kolem hlavy je vic rozsirena,takze fusak se tam vlezl krasne a bylo dost mista. mam emitex fusak. taky jsou tam polohovatelny zadicka,jak byly starsi kocarky,tak kdyz mimca sedela,tak mely ty popruhy a sedely a vzadu si to zvedla,tak to ma taky,ale ja to nikdy nevyuzila.
Ahoj, já ten kočárek mám, když jsme ho vybírali tak podle vzorku jsem myslela že si objednávám červený a když jsem pro něj přijela tak byl růžový. Je moc pěkný každému se líbí.
sarynama píše:
Ahoj, já ten kočárek mám, když jsme ho vybírali tak podle vzorku jsem myslela že si objednávám červený a když jsem pro něj přijela tak byl růžový. Je moc pěkný každému se líbí.
Ahoj, červený jsem viděla a je opravdu pěkný…mohla bych poprosit o fotku
děkuji
Ahoj, stačí ti to zítra? Vyfotím ho a fotku ti pošlu. Teď jsem koukala že ho nemám vlastně pořádně vyfocený ![]()
Ahoj tak jsem kočárek vyfotila a posílám fotku. Snad ti pomůže v rozhodování…
Děkuji moc ještě máme v záloze dva kočárky ale tato barvička je krásná ![]()