Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Kočárek Camarelo You Silver
Ahoj, zaujal mě tento kočárek. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s tímto kočárkem? Případně jestli jste ho viděli naživo, líbil se vám? Doporučili byste ho nebo ne? Děkuji za každou reakci.
Ahoj, ja nad timto kocarkem uvazuju. Videla jsem na zivo, je nadherny, lehky, dobre se s nim jelo. Akorat jsem pak videla camarelo art limited v te stejne barve a ten mi pripadal veselejsi. Tak porad zvazuju… ![]()
Mě se právě víc líbí ten You Silver, že je takový víc neutrální a není moc výrazný, ale zase se mi líbí víc než jednobarevné kočárky…budeme to muset ještě promyslet…
Ahoj holky mi už ho máme doma, je krásný, lehoučký, dobře pruží.
Chtěli jsme tyrkysove, ale nakonec jsem ráda že jsme šli do této barvy…:)
![]()
@krocovaz Jee je uzasny, taky ho mam vybrany
a jak se s nim jezdi? je dobry? ![]()
Ahojte maminky
pokud ještě někdo uvažuje o tomto kočárku, tak můžu jediné doporučit
máme tyrkysovou
používáme už 7 měsíců(zatím jen hlubokou korbicku) ale jsme moc spokojeni
kočárku dáváme hodně zabrat
: polní cesty každodenně, pole jsme taky zvládli
, sníh i bláto
a drží perfektně ![]()
Dobrý den, pořizovali jste k tomuto kočárku i autosedačku, příp. jakou?
Měli jsme ji v kombinaci ke kočárku a používáme ji
abych řekla pravdu tak sem chtěla pořídit novou maxi cosi, ale manžel mě premluvil
sedačka je v pohodě a měla by splňovat všechny atesty a podobně, ale upřímně se těším až si dcera sedne a půjde do nové ![]()
Já právě také zvažuji Maxi Cosi, tak váhám. Je pravda, že v reálu jsem tu originál sedačku ještě neviděla. Jak moc praktický je ten zip uprostřed?
Neee, myslela jsem na kočárku na tom co je na korbičce (nevím, jak se to jmenuje
).
Ajo takhle
já ani nevím jak to mají jiné kočárky, ale nepřijde mi to nepraktické, nebo mi to nikdy nevadilo
dá se to i celý lehké odepnout na stranách kdyby vadil zip ![]()