Camarelo You Silver

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
22.10.15 13:00

Camarelo You Silver

Kočárek Camarelo You Silver
Ahoj, zaujal mě tento kočárek. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s tímto kočárkem? Případně jestli jste ho viděli naživo, líbil se vám? Doporučili byste ho nebo ne? Děkuji za každou reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
116
24.11.15 16:39

Ahoj, ja nad timto kocarkem uvazuju. Videla jsem na zivo, je nadherny, lehky, dobre se s nim jelo. Akorat jsem pak videla camarelo art limited v te stejne barve a ten mi pripadal veselejsi. Tak porad zvazuju… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
25.11.15 08:05

Mě se právě víc líbí ten You Silver, že je takový víc neutrální a není moc výrazný, ale zase se mi líbí víc než jednobarevné kočárky…budeme to muset ještě promyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
25.11.15 09:08

Barevně jsou krásné všechny. Tak přeji dobré vybírání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.2.16 12:19

Ahoj holky mi už ho máme doma, je krásný, lehoučký, dobře pruží. :-) Chtěli jsme tyrkysove, ale nakonec jsem ráda že jsme šli do této barvy…:) :pankac: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.2.16 17:52

@krocovaz Jee je uzasny, taky ho mam vybrany :D a jak se s nim jezdi? je dobry? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
11.4.16 17:10

Ahojte maminky :) pokud ještě někdo uvažuje o tomto kočárku, tak můžu jediné doporučit :) máme tyrkysovou :) používáme už 7 měsíců(zatím jen hlubokou korbicku) ale jsme moc spokojeni :) kočárku dáváme hodně zabrat :D : polní cesty každodenně, pole jsme taky zvládli :), sníh i bláto :) a drží perfektně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.4.16 19:27

Dobrý den, pořizovali jste k tomuto kočárku i autosedačku, příp. jakou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
13.4.16 20:02

Měli jsme ji v kombinaci ke kočárku a používáme ji :) abych řekla pravdu tak sem chtěla pořídit novou maxi cosi, ale manžel mě premluvil :) sedačka je v pohodě a měla by splňovat všechny atesty a podobně, ale upřímně se těším až si dcera sedne a půjde do nové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.4.16 20:06

Já právě také zvažuji Maxi Cosi, tak váhám. Je pravda, že v reálu jsem tu originál sedačku ještě neviděla. Jak moc praktický je ten zip uprostřed?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
14.4.16 23:13

Zip na autosedačce??:) nějak si nevybabuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.4.16 10:50

Neee, myslela jsem na kočárku na tom co je na korbičce (nevím, jak se to jmenuje :) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
15.4.16 18:00

Ajo takhle :D já ani nevím jak to mají jiné kočárky, ale nepřijde mi to nepraktické, nebo mi to nikdy nevadilo :) dá se to i celý lehké odepnout na stranách kdyby vadil zip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí