Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ladyska píše:
Jasnačka, není zač. Dej pak vědět jaký to bylo.
Ahoj, tak se hlásím, byli jsme v tom vzorovém centru Canaby a fakt to bylo k užitku, doporučuji. Prodejce byl moc milý chlap a vysvětlil nám všechno od a do z, zkušenost to byla užitečná.
@PetraKU80 píše:
Ahoj, tak se hlásím, byli jsme v tom vzorovém centru Canaby a fakt to bylo k užitku, doporučuji. Prodejce byl moc milý chlap a vysvětlil nám všechno od a do z, zkušenost to byla užitečná.
Taky tu cestu do vzorového centra zvažujeme, co si tu čtu tak asi vyrazíme příští týden. Zatím jsem se koukala jen na videa odtamtud a vypadalo to moc hezky. Ještě jsem přemýšlela, jestli by mi na to někdo odpověděl, nábytek oni nedodávají že jo? Jenom Kuchyni asi. Protože to, jak to tam mají zařízené je přesně to, co bych chtěla tak mě zajímá, jestli se to dá objednat taky rovnou nebo jestli si to člověk pak kupuje sám.
Moje zkušenost - po předání domu, nezájem o další osud zákazníka, včetně vyřizování reklamací (musel jsem podat soudní žalobu )
Stavba s canabou proběhla velmi rychle. Obávali jsme se, že původní termíny nebudou schopni dodržet i vzhledem k probíhající pandemii a opak je pravdou. Vše dopadlo velmi dobře a nastěhovali jsme se před necelým rokem. Hypotéku teď sice budeme splácet xxxlet, ale konečně máme domov. Takhle náš dům dnes už vypadá…
Holky, my právě dostavili. Canaba nám před vánoci předala klíče a bydlíme. Super je, že jsme se hnedka zabydleli a Vánoce jsme i když v menším poklusu trávili už ve svém. Jinak máme do Canaby dům IDEAL. Co jsme u nich viděli, tak se nám líbil nejvíc a po těch pár týdnech jsem za výběr ráda, máme konečně všichni svůj prostor a klid.
@8Melie8 píše:
Holky, my právě dostavili. Canaba nám před vánoci předala klíče a bydlíme. Super je, že jsme se hnedka zabydleli a Vánoce jsme i když v menším poklusu trávili už ve svém. Jinak máme do Canaby dům IDEAL. Co jsme u nich viděli, tak se nám líbil nejvíc a po těch pár týdnech jsem za výběr ráda, máme konečně všichni svůj prostor a klid.
Ahoj, my teda nemám domek co máte vy, ale s Canabou jsme začali stavět těsně před tím, než nám tady vypukla ta korona. Za co jsme moc rádi je, že i přes všechna opatření s námi udržovali kontakt a hlavně nezvedli ceny, které bychom i čekali, že nahoru půjdou. Rozhodně je doporučujeme. Máme konečně své bydlení a zahradu po které jsem toužila už dlouho, nejsem hold panelákový typ.
![]()
Ahoj, stavění s Canabou bylo u nás dobrý. Sice bylo fajn, že jsme nemuseli na stavbě být každý den, nic méně, i taky jsme tam byli. Jelikož jsme chtěli mít jistotu a pocit, že to máme tak nějak pod palcem i když bychom stejně nic nepoznali, kdyby jim něco nešlo.:D Dům stojí, odolal větru i dešti a tak je u nás celková spokojenost. Přidávám foto, pro představu jaký typ domu máme. ![]()
Postavili nám domeček, který jsme si u nich vybrali v Nehvizdech, papíry s nimi vyřizoval hlavně můj muž, já se v těch dokumentech moc nevyznám - spíš vůbec, ale vím, že mi říkal, že se začalo se stavbou o týden později než byl plán, ale i tak nám dům předali ve sjednaném termínu a takový jak se dojednalo.
@Paulius píše:
Ahoj, stavění s Canabou bylo u nás dobrý. Sice bylo fajn, že jsme nemuseli na stavbě být každý den, nic méně, i taky jsme tam byli. Jelikož jsme chtěli mít jistotu a pocit, že to máme tak nějak pod palcem i když bychom stejně nic nepoznali, kdyby jim něco nešlo.:D Dům stojí, odolal větru i dešti a tak je u nás celková spokojenost. Přidávám foto, pro představu jaký typ domu máme.
Jee, tak tento dům máme od Canaby taky, jsme čerstvě nastěhovaní, tak ladím interiér. Nejvíc na tomto domě zbožňuji to světlo a prostor, jsem z našeho domu nadšená. Bydleli jsme před tím v bytě a tím, že jsme měli před okny stromy, tak tam byla poměrně tma, ani kytky mi na parapetě nechtěly růst, Teď se těším na to jak dům vyšperkuju a snad se tam bude dařit i kytkám co jsem si do nového koupila.
@marcyy píše:
Stavba s canabou proběhla velmi rychle. Obávali jsme se, že původní termíny nebudou schopni dodržet i vzhledem k probíhající pandemii a opak je pravdou. Vše dopadlo velmi dobře a nastěhovali jsme se před necelým rokem. Hypotéku teď sice budeme splácet xxxlet, ale konečně máme domov. Takhle náš dům dnes už vypadá…
Tento dům se mi z jejich nabídky líbí nejvíc, dalo mi celkem práci přesvědčit muže, že tento dům je pro nás nejlepší, ale nakonec se mi to podařilo
Ony ty domy jsou hezké všechny, ale pro mě tento byla jasná topka. Canaba nám bude dům předávat na jaře a vypadá to, že všechno stihnou dodělat v termínu a zkušenost s firmou můžu zatím dát takovou, že staví podle smlouvy, drží cenu i přes všechno zdražování kolem, za co jsme rádi. Já už se nemůžu dočkat až tam budeme. Můj muž se těší hlavně na grilování a já na zahradničení kolem domu, už aby to bylo
Snad tam budeme mít dobré sousedy, uvidíme.
@Muhli986 píše:
Tento dům se mi z jejich nabídky líbí nejvíc, dalo mi celkem práci přesvědčit muže, že tento dům je pro nás nejlepší, ale nakonec se mi to podařiloOny ty domy jsou hezké všechny, ale pro mě tento byla jasná topka. Canaba nám bude dům předávat na jaře a vypadá to, že všechno stihnou dodělat v termínu a zkušenost s firmou můžu zatím dát takovou, že staví podle smlouvy, drží cenu i přes všechno zdražování kolem, za co jsme rádi. Já už se nemůžu dočkat až tam budeme. Můj muž se těší hlavně na grilování a já na zahradničení kolem domu, už aby to bylo
Snad tam budeme mít dobré sousedy, uvidíme.
Přeji ať natrefíte na dobré sousedy, my máme štěstí, že vedle nás bydlí mladá rodina a hodně si s nimi rozumíme a z druhé strany máme starší paní, která je taky fajn. Jinak s výběrem to u nás byla shoda na vzhledu domu celkem rychlá, žádný velký přemlouvání nebo hádky, vlastně s mým chlapem jsme si docela podobní vkusem co se interiéru a vzhledu domů týká. Co byl u nás trochu problém byl pozemek, to co vybral můj, tak to bylo něco strašnýho a uprostřed ničeho, to jsem mu teda řekla, že tohle vážně ne ať hledá dál. Po necelém roce hledání našel velmi hezký pozemek sice za vysokou cenu, ale ideálně tam sedl dům Romance, který jsme si oba vybrali. Ostatní zařizování jsem nechala na něm a sem tam jsem se ho zeptala jak se pokračuje nebo co se aktuálně řeší a děje. Říkal mi, že si lidsky sedl s obchodním zástupcem z Canaby a že všechny věci ohledně dokumentů i stavby řešil jen s ním. Když jsme se stěhovali, tak jediné co jsme si všimli, tak byly uvolněný dlaždice u vchodu, volalo se do Canaby a do týdne bylo vše napravený.
Ahoj, byli jsme mrknout v Nehvizdech, kde nás zaujal dům Ideal a Classic. Nicméně jsem by trochu nepřipraven a nevěděl jsem, že jediné vytápění domu je řešeno pomocí plynového kotle. Zajímalo by mě, jak jste na tom se spotřebou/cenou za plyn v domech Uno, Ideal nebo Classic? Díky a ať se pěkné bydlí. 🙂