Candida v ústech

684
15.10.12 11:38

Candida v ústech

Ahojky holky,

byla mi diagnostikována candida v ústech. Je mi to dost nepříjemné, jazyk mě občas bolí. Chtěla jsem se zeptat, zda to nějaká z vás neměla a co Vám na to pomohlo…Potírám si fialkou jazyk a trochu se to po ní uklidní.

Jsem krapet zoufalá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Raďulle
15.10.12 11:55

@Domcus1
uplně náhodou jsem nedávno narazila někde na diskuzi na toto téma a prý na to existuje speciální zubní pasta…
ale genciánkou to nepokazíš, je to podobné jako s moučnivkou (teda co jsem se dočetla, osobní zkušenost nemám)

• Citovat
  • Upravit
16077
15.10.12 12:38

Ahoj, malý to měl všude, jazyk, tváře, patro… úžasně zabraly pagavitové tyčinky.. seženeš to v lékárně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
15.10.12 12:43

@Raďulle zubni pastu mam, je to zasadita zubni pasta bez fluoru, me se ale zda, ze nepomaha :( Jen je hooodne dobra :D jemna matova a dasne me po ni krasne svedi, ale tak prijemne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
15.10.12 12:44

@tehulka_janina zkusim, dekuji :) asi to v tehotenstvi nevadi ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
15.10.12 12:47

Nene, tam je jen glycerol a citronová příchuť.. ono s eto používá hodně u ležících pacientů k dezifekci úst a podpoře slin, ale díky emiminu jsem zjistila, že to pomáhá i na moučnivku.. malému to krásně zabralo.. snad do týdne byla pryč..ale chce to často mazat.. navíc je to chuťově i celkem dobrý..lepší jak violeť ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí