Komáři a štípance - nevíte, co to může být?

Anonymní
14.10.12 15:55

Nevíte,co to může být?

Ahoj, už delší dobu máme v ložnici komáry. A stále mě štípou hlavně do krku a hlavy :cert: A udělaly se mi na krku a za uchem malé bouličky obě jsou na pravé straně. Když na ně šáhnu, tak nic, nebolí, nesvědí jenom tam jsou :think: Netušíte co by to mohlo být? Myslím si, že jo kvůli těm komárům. Protože mám fakt hnusně poštípaný krk a vůbec se to nehojí.. Jestli se to nezahojí, tak bych musela k doktorovi :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
794
14.10.12 16:11

Hele, a jsi si jistá, že to jsou komáři? Jsou i další možnosti jako třeba blechy nebo štěnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.12 16:13

@montchitchi Úplně si jistá nejsem, ale kde by se u nás vzaly blechy a štěnice žádné zvířátko nemáme :think: :think: :think: Budu muset prohledat lože.

• Citovat
  • Upravit
719
14.10.12 16:17

To si člověk může dovézt třeba i z chaty… kámošky syn si jednou nějakou potvoru takhle přivezl z tábora, a u vedoucí v paneláku si někdo odněkud přivezl některého ze švábů (samozřejmě že nechtěně) a rozlezl se jim po celém paneláku…
jsou to potvory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
14.10.12 16:22
@Anonymní píše:
@montchitchi Úplně si jistá nejsem, ale kde by se u nás vzaly blechy a štěnice žádné zvířátko nemáme :think: :think: :think: Budu muset prohledat lože.

Hele, jestli bydlíte v paneláku, tak to k vám prostě třeba přelezlo od sousedů. A pokud na baráku, tak i tak zbývá spousta možností. Kamarádce to domů přivezl syn z tábora blechy, ségra si zase z dovolené z Egypta přivezla švába, který se následně velmi rychle rozmnožil.
Rozhodně jsem nechtěla říct, že byste byli čunčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.12 16:23

@montchitchi Bydlíme v paneláku, ach jo, to jsou starosti :evil: A čunčata opravdu nejsme, poctivě uklízím každou sobotu :D

• Citovat
  • Upravit
794
14.10.12 16:23

Jinak postel můžeš někdy prohledávat sebedůkladněji, ale ono ty potvůrky jsou často světloplaché a tak je prostě neuvidíš. Ségra nakonec tehdy volala chlapa na dezinfekci a od té doby má klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
14.10.12 16:26
@Anonymní píše:
@montchitchi Bydlíme v paneláku, ach jo, to jsou starosti :evil: A čunčata opravdu nejsme, poctivě uklízím každou sobotu :D

Nejhorší je, že pokud jsou takové potvory v paneláku, tak se jich nezbavíte, pokud na desinfekci nepřistoupí všechny byty. A to často nepřistoupí, protože se jim nechce platit. Takže je to pak nekončící kolotoč. Já se jednou přestěhovala kvůli potravinovým molům, byly jich stovky denně a já byla jediná, komu vadili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.12 16:30

@montchitchi My máme pouze 4 patra a v každém patře bydlí 1 rodina, takže si myslím, že by snad přistoupili na des. všichni. Jsou to sluší lidé, tedy co já vím :D :lol:

• Citovat
  • Upravit
794
14.10.12 16:32
@Anonymní píše:
@montchitchi My máme pouze 4 patra a v každém patře bydlí 1 rodina, takže si myslím, že by snad přistoupili na des. všichni. Jsou to sluší lidé, tedy co já vím :D :lol:

Jo, to byli u nás tehdy taky, ale asi měli strach, že by to byla právě jejich ostuda, kdyby se u nich našlo nějaké to hnízdo :lol: :lol: :lol: Takže paničky měly doma radši hromady potravinových molů, než aby měly z ostudy kabát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.10.12 20:17

Jn u nás v paneláku tak byli věčně octomilky nebo jak se nadává těm malým muškám… ale po dlouhém boji jsem však vyhrála… :D koupila jsem si dvě masožravky a bylo po muškách.. dokonce i po molech a komárech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí