Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Hele, a jsi si jistá, že to jsou komáři? Jsou i další možnosti jako třeba blechy nebo štěnice.
@montchitchi Úplně si jistá nejsem, ale kde by se u nás vzaly blechy a štěnice žádné zvířátko nemáme
Budu muset prohledat lože.
To si člověk může dovézt třeba i z chaty… kámošky syn si jednou nějakou potvoru takhle přivezl z tábora, a u vedoucí v paneláku si někdo odněkud přivezl některého ze švábů (samozřejmě že nechtěně) a rozlezl se jim po celém paneláku…
jsou to potvory…
@Anonymní píše:
@montchitchi Úplně si jistá nejsem, ale kde by se u nás vzaly blechy a štěnice žádné zvířátko nemáme![]()
![]()
Budu muset prohledat lože.
Hele, jestli bydlíte v paneláku, tak to k vám prostě třeba přelezlo od sousedů. A pokud na baráku, tak i tak zbývá spousta možností. Kamarádce to domů přivezl syn z tábora blechy, ségra si zase z dovolené z Egypta přivezla švába, který se následně velmi rychle rozmnožil.
Rozhodně jsem nechtěla říct, že byste byli čunčata.
@montchitchi Bydlíme v paneláku, ach jo, to jsou starosti
A čunčata opravdu nejsme, poctivě uklízím každou sobotu ![]()
Jinak postel můžeš někdy prohledávat sebedůkladněji, ale ono ty potvůrky jsou často světloplaché a tak je prostě neuvidíš. Ségra nakonec tehdy volala chlapa na dezinfekci a od té doby má klid.
@Anonymní píše:
@montchitchi Bydlíme v paneláku, ach jo, to jsou starostiA čunčata opravdu nejsme, poctivě uklízím každou sobotu
Nejhorší je, že pokud jsou takové potvory v paneláku, tak se jich nezbavíte, pokud na desinfekci nepřistoupí všechny byty. A to často nepřistoupí, protože se jim nechce platit. Takže je to pak nekončící kolotoč. Já se jednou přestěhovala kvůli potravinovým molům, byly jich stovky denně a já byla jediná, komu vadili.
@montchitchi My máme pouze 4 patra a v každém patře bydlí 1 rodina, takže si myslím, že by snad přistoupili na des. všichni. Jsou to sluší lidé, tedy co já vím
![]()
@Anonymní píše:
@montchitchi My máme pouze 4 patra a v každém patře bydlí 1 rodina, takže si myslím, že by snad přistoupili na des. všichni. Jsou to sluší lidé, tedy co já vím![]()
Jo, to byli u nás tehdy taky, ale asi měli strach, že by to byla právě jejich ostuda, kdyby se u nich našlo nějaké to hnízdo
Takže paničky měly doma radši hromady potravinových molů, než aby měly z ostudy kabát.
Jn u nás v paneláku tak byli věčně octomilky nebo jak se nadává těm malým muškám… ale po dlouhém boji jsem však vyhrála…
koupila jsem si dvě masožravky a bylo po muškách.. dokonce i po molech a komárech…
Ahoj, už delší dobu máme v ložnici komáry. A stále mě štípou hlavně do krku a hlavy
A udělaly se mi na krku a za uchem malé bouličky obě jsou na pravé straně. Když na ně šáhnu, tak nic, nebolí, nesvědí jenom tam jsou
Netušíte co by to mohlo být? Myslím si, že jo kvůli těm komárům. Protože mám fakt hnusně poštípaný krk a vůbec se to nehojí.. Jestli se to nezahojí, tak bych musela k doktorovi