Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holis si cely zadecek?
Co je delsi doba?
Zkus dermatologa, casto i doktori maji problem to presne diagnostikovat, natoz my virtualne.
Pokud jsou to opravdu „jen pupinky“ napise nejakou vysusujici tinkturu a budes si to 2× denne mazat. Za par dni budes moct v poklidu sedet, Poklade ![]()
Zadeček znamená co? Jako to, na čem sedíš? To si teda neholim, tak neporadim. A jestli tim myslíš to vpředu
tak pupínky jsou asi úplně normální, pokud se holíš třeba proti směru růstu chloupků.
AniNevim:Holím si celý zadeček
Trápí mě to víc jak rok(já vím, já vím, docela dlouhá doba
)skusila jsem detský zásip, tinkturu atd. klidně b jsem si tam dala čertovo lejno
, hlavně kdybych věděla, že to zabere
ale děkuji za tip
joojo já jsem vůbec takový poklad ![]()
@Poklad s holenim zadecku zkusenost nemam… s pupinky ano.
Tudiz to opravdu chce sebrat odvahu, zajit na kozni a vystrcit na ne pr… zadecek. Pokud ale jsi vubec takovy poklad jak se jevis, tak s tim asi problem nebude ![]()
Izzz:ano, zadeček je ten, načem si většinou sedím
to v předu
si holím taky a tam pupínky nemám. Holím si zadeček jen mezi půlkama, tak nechápu, proč pupínkovský mám
díky ![]()
Tak uz se rozhodni, jestli si holis zadecek jen mezi pulkami nebo cely… nebo z toho nebudu spat.
@AniNevim
nedá se nic dělat asi na ně pujdu vystrčit po neděli pr..zadeček
![]()
Já bych řekla, že máš normálně zapařenou prd*l, namaž Imazolem a uvidíš. Můj chlap to mívá taky a pomáhá ![]()
Zajdi si do lékárny a kup si tekutý pudr, můj s tím měl problémy taky a tohle mu zabralo (hlavně nekupuj s mentolem)
nebo si tam za pomoci nejspíš přítele (manžela) nasyp dětský pudr, ten žlutej, ten mu pomohl rychleji ![]()
@Poklad Zkus aviril žlutý krém proti opruzeninám (je v tom pudr), docela to pomáhá nebo si kup obyč. zinkovou mast v lékárně za 30Kč, ale myslím, že v tom avirilu je taky zinek a falt nám vždycky pomůže.. Používám ho, když strávím třeba pět dní v kuse v na koních, to pak ten zadek vypadá taky šíleně, ale vždycky je už přes noc velké zlepšení ![]()
Ahoj holky, již delší dobu mám po celém zadečku pupínky
,jsou červené, vypadají jako krupička, některé jsou i větší a jakoby nateklé. Dost to bolí a pálí, kolikrát nemohu ani pořádně sedět.
prosila by jsem o radu, jestli s tím máte některá skušenosti, co by to mohlo být
skouším vše možné ale bez úspěchu. Myslela jsem, že to mám od holení
,zkusila jsem se týden neholit ale nepomohlo to, potvory pupínkovský tam byly stejně!
Mohlo by se jednat o nějaký druh ekzému? Přemýšlím o návštěvě dermatologa, ale pořád to odkládám. Předem děkuji za rady