Pupínky na pozadí - mám to řešit u dermatologa?

Poklad
13.10.12 23:35

Mám to řešit u dermatologa?

Ahoj holky, již delší dobu mám po celém zadečku pupínky :oops:,jsou červené, vypadají jako krupička, některé jsou i větší a jakoby nateklé. Dost to bolí a pálí, kolikrát nemohu ani pořádně sedět. :( prosila by jsem o radu, jestli s tím máte některá skušenosti, co by to mohlo být :nevim: skouším vše možné ale bez úspěchu. Myslela jsem, že to mám od holení :oops:,zkusila jsem se týden neholit ale nepomohlo to, potvory pupínkovský tam byly stejně! :pocitac: Mohlo by se jednat o nějaký druh ekzému? Přemýšlím o návštěvě dermatologa, ale pořád to odkládám. Předem děkuji za rady :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16986
13.10.12 23:44

Holis si cely zadecek?
Co je delsi doba?
Zkus dermatologa, casto i doktori maji problem to presne diagnostikovat, natoz my virtualne.
Pokud jsou to opravdu „jen pupinky“ napise nejakou vysusujici tinkturu a budes si to 2× denne mazat. Za par dni budes moct v poklidu sedet, Poklade :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
13.10.12 23:45

Zadeček znamená co? Jako to, na čem sedíš? To si teda neholim, tak neporadim. A jestli tim myslíš to vpředu :) tak pupínky jsou asi úplně normální, pokud se holíš třeba proti směru růstu chloupků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poklad
13.10.12 23:55

AniNevim:Holím si celý zadeček :oops: Trápí mě to víc jak rok(já vím, já vím, docela dlouhá doba :P )skusila jsem detský zásip, tinkturu atd. klidně b jsem si tam dala čertovo lejno :D, hlavně kdybych věděla, že to zabere :zed:ale děkuji za tip :kytka: joojo já jsem vůbec takový poklad :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16986
14.10.12 00:00

@Poklad s holenim zadecku zkusenost nemam… s pupinky ano.
Tudiz to opravdu chce sebrat odvahu, zajit na kozni a vystrcit na ne pr… zadecek. Pokud ale jsi vubec takovy poklad jak se jevis, tak s tim asi problem nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poklad
14.10.12 00:04

Izzz:ano, zadeček je ten, načem si většinou sedím :mrgreen: to v předu :lol: si holím taky a tam pupínky nemám. Holím si zadeček jen mezi půlkama, tak nechápu, proč pupínkovský mám :nevim: díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16986
14.10.12 00:08

Tak uz se rozhodni, jestli si holis zadecek jen mezi pulkami nebo cely… nebo z toho nebudu spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
14.10.12 00:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poklad
14.10.12 00:11

@AniNevim :twisted: nedá se nic dělat asi na ně pujdu vystrčit po neděli pr..zadeček :poblion: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Poklad
14.10.12 00:14

@AniNevim holím si zadeček jen mezi půlkama :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
16906
14.10.12 00:15

Taky bych chtěla někdy oprávněně napsat, že mám zadeček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
14.10.12 08:53

@Izzz to bys musela byt vubec takovy poklad, vis? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.10.12 09:05

Já bych řekla, že máš normálně zapařenou prd*l, namaž Imazolem a uvidíš. Můj chlap to mívá taky a pomáhá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6101
14.10.12 09:23

Zajdi si do lékárny a kup si tekutý pudr, můj s tím měl problémy taky a tohle mu zabralo (hlavně nekupuj s mentolem) :lol: :lol: nebo si tam za pomoci nejspíš přítele (manžela) nasyp dětský pudr, ten žlutej, ten mu pomohl rychleji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čekámenaštěstí
14.10.12 09:23

@Poklad Zkus aviril žlutý krém proti opruzeninám (je v tom pudr), docela to pomáhá nebo si kup obyč. zinkovou mast v lékárně za 30Kč, ale myslím, že v tom avirilu je taky zinek a falt nám vždycky pomůže.. Používám ho, když strávím třeba pět dní v kuse v na koních, to pak ten zadek vypadá taky šíleně, ale vždycky je už přes noc velké zlepšení :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex