Capáčky nebo boty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
26.4.21 09:01

Capáčky nebo boty

Dobrý den,

Mám roční dvojčata. Holky doma začínají chodit kolem nábytku, do prostoru se zatím nepouští.. venku se taky staví a obchází co najdou

Co jim pořidit na nohy abych je mohla pustit na trávu? Jen v ponozkach se bojim ( ostré věci, mravenci, včely apod.)
Pořídit capáčky typu nolen nebo boty s pevnym kotníkem?

Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
26.4.21 09:14

Ahoj, pokud ještě nechodí tak určitě capáčky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
26.4.21 09:16

Capáčky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32865
26.4.21 09:19

Capáčky rozhodně.
Já budu teď objednávat na www.barefootka.cz, chci podlepené plotnou a s ochranou špiček. Můžou být i ze softshelu. Vloni jsem nechávala šít látkové capáčky, byly super. Tak letos chci zas. Syn začal chodit vloni v dubnu.
Na skutečné botičky je času dost, až bude dítko chodit 2-3 měsíce minimálně. Na obcházení stačí bohatě capáčky. A boty s pevným kotníkem NIKDY! (jedině by to doporučil dobrý fyzioterapeut kvůli nějaké vadě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3903
26.4.21 09:30

Rozhodně capáčky. Sama s tím mám výbornou zkušenost. Navíc je děti docela dobře snášejí, jsou pohodlné jako ponožky a není takový problém sehnat nějaké padnoucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
26.4.21 09:30

My jsme na tohle období (ještě nechodil ale stavěl se a obcházel nabytek) dávali ven Attipas boticky. Mohl s nimi na hřiště, do písku, všude :) Pevné boty až budou umět chodit. Stejně se většinou děti potrebujou rozchodit doma a pak teprve si jsou jisté venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9271
26.4.21 09:44

Capáčky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
26.4.21 10:01

Capáčky určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.4.21 10:34

Děkuji všem:-) tak jsem si to myslela dobře:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
26.4.21 10:37

Já dávám attipasky. 15 měsíční leze, obchází. Převážně ale leze, a řekla bych že to nebyla úplně šťastná volba, protože ta špička mu překáží. :nevim: Vracím se tedy zatím k Koženým capackam od lodger

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32865
26.4.21 11:03

Ohledně těch Attipas..tak dost lidem to nevyhovuje, protože na klaunská špička je nepraktická. Dost dětem to vadí, hlavně při lezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
26.4.21 11:18

Attipasky nee. Capačky, ja bych dala látkové, usije kdokoli na fleru, klidně dam tip.

Ale kluk loni začal chodit až na podzim a celé jaro i léto strávil na zahradách a hřištích v ponozkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6897
26.4.21 13:05
@andelka83 píše:
Capáčky rozhodně.
Já budu teď objednávat na www.barefootka.cz, chci podlepené plotnou a s ochranou špiček. Můžou být i ze softshelu. Vloni jsem nechávala šít látkové capáčky, byly super. Tak letos chci zas. Syn začal chodit vloni v dubnu.
Na skutečné botičky je času dost, až bude dítko chodit 2-3 měsíce minimálně. Na obcházení stačí bohatě capáčky. A boty s pevným kotníkem NIKDY! (jedině by to doporučil dobrý fyzioterapeut kvůli nějaké vadě).

Můžu se zeptat, proč ne boty s pevným kotníkem? Řada odborníků doporučuje pevný kotník + co nejpružnější botu… Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32865
26.4.21 13:17

@Lojzísek Protože to zbytečně omezuje nohu, kotník. Zvlášť pro nejmenší děti nemají být boty vysoké, aby mohla noha a svaly pracovat. Nevím jak kterým odborníkům, ale mně to přijde naprosto logické.
Ano, bota je nejlepší co nejlehčí, nejměkčí, dostatečně široká v prstech a vhodná podle tvaru chodidla. Podrážka ohebná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.21 12:08

Ahoj, dobrý den, není to úplně k příspěvku výše. Jen bychom rády s kamarádkou nabídly všem maminkám kvalitní obuv v kamenné pobočce, a proto nás zajímá, co je pro vás důležité při nákupu dětské obuvi. Děkujeme za vyplnění krátkého dotazníku.
Gábina a Iva
 https://1url.cz/xK2nC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková