CAR Apolinář 2023

2394
9.10.23 15:00

CAR Apolinář 2023

Ahoj holky, je tu někdo, kdo aktuálně dochází, případně v posledním roce docházel do CARU k Apolináři? Budu ráda za jakoukoli zkušenost a radu, jsem teprve na začátku. Děkuji pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60
9.10.23 23:20

Ahoj, ano, docházím. :) Co potřebuješ vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
9.10.23 23:30

@trnitko jak dlouho dochazis a co mas uz za sebou? Co doktoři? Mas na nekoho doporučení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
9.10.23 23:45

@Lotyyy téměř rok, zatím 2× IUI a 2× IVF. Docházím pouze k paní doktorce Jirsové, která je zlatá :srdce: s jinými lékaři zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
10.10.23 09:51

@trnitko ty bláho, už 2 xIVF a nic jo? Bojím se právě jestli uměji správně nastavit stimulaci. Jaký je u vás problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.10.23 10:44

@Lotyyy druhé probíhá teď, teprve máme embrya v kultivaci:) ono pokud za sebou nemáš žádnou historii hormonální stimulace, tak doktoři stejně můžou pouze odhadnout, jak budeš reagovat, poprvé je to prostě risk… U mě stimulace špatná nebyla, embrya jsme měli a super kvality, jen se nechytla no. U druhého jsme upravili léky a získali jsme jich jednou tolik, ještě tedy čekáme, kolik jich do 5. a 6. dne dojde, máme domluvené PGT. Jinak u nás není problém žádný, já mám jenom hypofunkci ŠŽ (ale kompenzovanou) a Leidenskou mutaci, manžel je ok. Máme za sebou všechna vyšetření, o cokoliv jsem si řekla tak nebyl nikdy problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
21.10.23 14:55

@trnitko uz jsem taky začala stimulovat, tak jsem zvědavá co bude. Jaká vyšetření ti dělali? Mě pouze HP a nemoci, ani AMH nemerili, nic…. A HP je starý půl roku a mezi tím jsem byla na operaci vajecniku, tak mě to dost zarazi, no modlím se ať to vyjde. Jak to u tebe vypada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.10.23 20:41

@Lotyyy tak držím palce a přeji pěknou úrodu:) my měli základní vyšetření z předchozího CARu (přešli jsme z Pronatalu), tam mi měřili i AMH… před 1. IVF jsme měli ještě imunologii, teď před druhým jsem byla ještě na hysteroskopii a genetice. Jako o všechno jsem si řekla sama, ale nic nebyl problém. Jinak teď čekám na MS a v příštím cyklu budeme transferovat mrazáčka, máme jich po PGT-A pět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
30.10.23 18:13

@trnitko tak to mas pěknou zásobu :) já jsem dva dny po opu, jen mě zarazi ze nevolaji ohledně stavu jak to s vajíčky vypada. Všude čtu jak holkam v jiných centrech volají a informují je. Jak si to měla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.11.23 12:59

@Lotyyy vždycky jsem dostala instrukce, že si mám volat já - volala jsem následující den po OPU, kolik se jich podařilo oplodnit. Pak už to bylo na domluvě s embryology, u 1. IVF jsem pak volala ještě třetí a pátý den, u druhého IVF jsem volala až šestý (tím, že se mrazilo vše). Máš pravdu, že v některých soukromých centrech informují denně, někde se to snad dá sledovat i na webu, ale ono to na výsledku stejně nic nezmění:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.