Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, nemáte některá zkušenost, s EmbryoGlue? Četla jsem, že ho pojišťovna nehradí, ale zase zvyšuje šanci uchycení embrya v děloze, a tím šanci otěhotnět. Vyplatí se si ho přplatit navíc?
Nevyplatí, nám ho na klinice rozmluvili, že to jsou vyhozené peníze.
@Koňařka nevyplatí. Dávali jsme 1× a neotěhotněla jsem. Pak už jsme nedávali a otěhotněla jsem a teď tu mám 7týdenního špunta.
Ja s embryoglue otěhotněla. Možná jsou to vyhozené peníze, taky jsem to slyšela i od doktorů, ale jestli nam to pomohlo, to už se nikdy nedozvíme ![]()
Jestli ho mate v balicku, tak klidne dat, neuskodi. Jestli ne, tak zbytecny. My to mame v balicku spolecne s AH, ktery je vetsinou potreba, takze placebo dobry. ![]()
Nikdo nikdy nezjistí, jestli v jeho konkrétním případě embryoglue přispělo k otěhotnění.
My ho dávali u obou transferů a vždy jsem otěhotněla. Peníze jsme neřešili a říkali jsme si, že kdybychom ho nedali a nevyšlo to, zbytečně by v nás hlodal červíček, coby kdyby. Doktor nám ho spíš “nedoporučoval” s tím, že to není potřeba, ale my do toho šli. Řešit peníze, EG oželíme.
Já ho poprvé dala a nic, podruhé už jsme ho nedávali a máme 7 měsíční dáblici
![]()
Ahoj, my EmbryoGlue měli a KET vyšel, ale nemůžu vědět, jak by to dopadlo bez. My ho dali hlavně pro jistotu, abychom si při neúspěšném KET potom nevyčítali, že jsme šetřili na nesprávném místě.
Můžu se zeptat, to nabízí všechny kliniky nebo se kterými máte zkušenost vy?
Ahoj, my ho v prvním cyklu neměli a KET byl neúspěšný :/. V druhém cyklu nám ho klinika sama nabídla, měli ho jako součást věrnostního programu, tak jsme toho využili a povedlo se. Za chvilku rodím
.
My Embryoglue měli a hned první KET byl úspěšný. Podle mě to nějaký účinek určitě má, jinak by to kliniky přece nenabízely? ![]()
@michaela.mrna Byli jsme na IVF ve Zlíně, tam mají právě věrnostní program, kde EmbryoGlue nabízí, jako nadstandard zdarma, když cyklus nevyjde. Jinak si ho můžeš ale zaplatit navíc. Zkus mrknout na jejich stránkách, mají to tam uvedené https://www.ivf-zlin.cz/…stni-program
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.