EmbryoGlue - Zkušenost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
14.9.23 11:04

EmbryoGlue - Zkušenost?

Ahoj, nemáte některá zkušenost, s EmbryoGlue? Četla jsem, že ho pojišťovna nehradí, ale zase zvyšuje šanci uchycení embrya v děloze, a tím šanci otěhotnět. Vyplatí se si ho přplatit navíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
14.9.23 11:20

Nevyplatí, nám ho na klinice rozmluvili, že to jsou vyhozené peníze.

• Citovat
  • Upravit
1774
14.9.23 11:23

@Koňařka nevyplatí. Dávali jsme 1× a neotěhotněla jsem. Pak už jsme nedávali a otěhotněla jsem a teď tu mám 7týdenního špunta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3697
14.9.23 11:29

Ja s embryoglue otěhotněla. Možná jsou to vyhozené peníze, taky jsem to slyšela i od doktorů, ale jestli nam to pomohlo, to už se nikdy nedozvíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
14.9.23 11:38

Jestli ho mate v balicku, tak klidne dat, neuskodi. Jestli ne, tak zbytecny. My to mame v balicku spolecne s AH, ktery je vetsinou potreba, takze placebo dobry. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
14.9.23 11:58

Nikdo nikdy nezjistí, jestli v jeho konkrétním případě embryoglue přispělo k otěhotnění.
My ho dávali u obou transferů a vždy jsem otěhotněla. Peníze jsme neřešili a říkali jsme si, že kdybychom ho nedali a nevyšlo to, zbytečně by v nás hlodal červíček, coby kdyby. Doktor nám ho spíš “nedoporučoval” s tím, že to není potřeba, ale my do toho šli. Řešit peníze, EG oželíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
14.9.23 12:07

Já ho poprvé dala a nic, podruhé už jsme ho nedávali a máme 7 měsíční dáblici :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.23 19:16

Ahoj, my EmbryoGlue měli a KET vyšel, ale nemůžu vědět, jak by to dopadlo bez. My ho dali hlavně pro jistotu, abychom si při neúspěšném KET potom nevyčítali, že jsme šetřili na nesprávném místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
michaela.mrna
14.9.23 19:26

Můžu se zeptat, to nabízí všechny kliniky nebo se kterými máte zkušenost vy?

• Citovat
  • Upravit
10921
14.9.23 19:27

@michaela.mrna vsechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KarolinaJanik
15.9.23 09:46

Ahoj, my ho v prvním cyklu neměli a KET byl neúspěšný :/. V druhém cyklu nám ho klinika sama nabídla, měli ho jako součást věrnostního programu, tak jsme toho využili a povedlo se. Za chvilku rodím :)).

• Citovat
  • Upravit
michaela.mrna
15.9.23 09:52

@KarolinaJanik A kde jste na IVF byli, prosím? :)

• Citovat
  • Upravit
4
15.9.23 18:00

My Embryoglue měli a hned první KET byl úspěšný. Podle mě to nějaký účinek určitě má, jinak by to kliniky přece nenabízely? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.23 18:29

1 KET s Embryoglue vyšel a 1 s Embryoglue nevyšel.

• Citovat
  • Upravit
KarolinaJanik
15.9.23 19:06

@michaela.mrna Byli jsme na IVF ve Zlíně, tam mají právě věrnostní program, kde EmbryoGlue nabízí, jako nadstandard zdarma, když cyklus nevyjde. Jinak si ho můžeš ale zaplatit navíc. Zkus mrknout na jejich stránkách, mají to tam uvedené https://www.ivf-zlin.cz/…stni-program

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.