CAR - Brno - poradíte?

36
18.4.11 21:32

CAR-Brno-poradíte?

Ahoj všem maminkám i snažilkám. Vím,že podobných diskusí je tady spousta,ale prosím o nové a jakékoliv informace a zkušennosti s CAR v Brně. Kde jste byly a nebyly spokojené s přístupem. Kolik jste v jakém centru platili za IUI a IVF. Musíme co nejdříve nějaký vybrat a vůbec si nevím rady. Děkuji za každou radu a názor :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10178
18.4.11 21:43

Já sice nebyla v CAR v Brně, ale kamarádka si nemůže vynachválit Reprofit a já na něj zatím slyšela jen chválu, prý mají úžasný přístup a dělají opravdu maximum. Hodně štěstí, přeju, aby se zadařilo a nejlépe bez CAR :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.4.11 21:45
lulushka píše:
Já sice nebyla v CAR v Brně, ale kamarádka si nemůže vynachválit Reprofit a já na něj zatím slyšela jen chválu, prý mají úžasný přístup a dělají opravdu maximum. Hodně štěstí, přeju, aby se zadařilo a nejlépe bez CAR :kytka:

Moc děkuji..snažíme se už moc dlouho..ted i za pomocí hormonu od gynekologa a pořád nic..tak snad nám pomůžou :nevim:Psala jsi že jsi nebyla v Brně..a jinde jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
18.4.11 22:03

ahoj za mě Reprofit, viz podpis, naprostá spokojenost, doporučila bych každému :palec:
ps více jsem se rozepisovala ve starších diskusích, tak když tak nakoukni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
18.4.11 22:44
Boriska píše:
ahoj za mě Reprofit, viz podpis, naprostá spokojenost, doporučila bych každému :palec:
ps více jsem se rozepisovala ve starších diskusích, tak když tak nakoukni :wink:

a mohla by jsi mi prosím jen napsat kolik vás to v Reprofitu stálo? Kolik jste dopláceli za léky a podobně?

Příspěvek upraven 18.04.11 v 22:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
18.4.11 22:50

no za léky si přesně nepamatuju -záleží na tom, jaký máš protokol a jestli si vezmeš léky s doplatkem či bez (s doplatkem jsou lehčí na aplikaci)
ale dali jsme za ty naše 2 dítka +- 50.000.-, cestovné apod. nepočítám
jo a měli jsme ICSI, prodlouženou kultivaci a poprvé jsem měla krátký protokol, podruhé dlouhý - byly to 2 pokusy + 1× KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
18.4.11 22:58

my jsme byli v Repromedě. Měli jsme krátký protokol, lepší léky a ICSI, prcek „vyšel“ na 25 tis. Zadařilo se, i když s těžkým hyperstimulačním, na poprvé :palec: . A to nám k zavedení zůstaly jenom dvě vajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.4.11 06:55
MMartina1 píše:
my jsme byli v Repromedě. Měli jsme krátký protokol, lepší léky a ICSI, prcek „vyšel“ na 25 tis. Zadařilo se, i když s těžkým hyperstimulačním, na poprvé :palec: . A to nám k zavedení zůstaly jenom dvě vajíčka.

popravdě nevím co je krátký a dlouhý protokol :nevim: :mrgreen: tyhle věci jsou pro mě ještě velká neznámá… ale děkuji za informaci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
19.4.11 07:53
Sara.Ka píše:
lulushka píše:
Já sice nebyla v CAR v Brně, ale kamarádka si nemůže vynachválit Reprofit a já na něj zatím slyšela jen chválu, prý mají úžasný přístup a dělají opravdu maximum. Hodně štěstí, přeju, aby se zadařilo a nejlépe bez CAR :kytka:
Moc děkuji..snažíme se už moc dlouho..ted i za pomocí hormonu od gynekologa a pořád nic..tak snad nám pomůžou :nevim:Psala jsi že jsi nebyla v Brně..a jinde jsi byla?

Sice je to od nás do Brna blíž, ale my jsme byli v CARU ve Zlíně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
19.4.11 09:33
Sara.Ka píše:
MMartina1 píše:
popravdě nevím co je krátký a dlouhý protokol :nevim: :mrgreen: tyhle věci jsou pro mě ještě velká neznámá… ale děkuji za informaci :kytka:

:lol: vlastně já nevím, co je to dlouhý, ani jsem se na to nějak neinformovala, ale my jsme chtěli miminko rychle a tak všechno bylo „spíchnuté“ za čtrnáct dní s tím krátkým protokolem. Asi tam bude rozdíl v lécích a délce stimulace, si myslím já. Ale zkušenější holky asi objasní líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
25.4.11 19:31

Ahojky…prosím ještě o vaše zkušennosti…kolikjste v jakem CAR v Brně doplácely za jen za IUI… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.11 20:55

Ahojky, já všemi deseti Helios. Byli jsme tam dvakrát a dvakrát se zadařilo naproprvé :potlesk: Léky jsme měli bez doplatku, za ICSI 9000+ PK 5500. vychází to, myslím, všude plus mínus stejně (teda až na Repromedu, ta je dražší). Kamarádka nedávno přišla nadšená z konzultace s dr. Texlem, prý jí dokonce genetické vyšetření na embryích už může zaplatit pojišťovna a taky spermiogarmy dělají v rámci nějaké akce zadarmo. Ceník je tady http://www.sanatoriumhelios.cz/…istovnou-ivf Držím všem palečky!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
5.5.11 15:40

Ahoj, tak mně taky čeká výběr CARu v Brně, skončila jsem te´d 3měsíční hormonální podporu (levý vaječník pracuje o.k., povedlo se rozhýbat díky hormonům i ten pravý, ale asi jsou ucpané :nevim: ) - máte někdo dobrou zkušenost s Unicou? Unica nabízí 4 pokusy v rámci pojiš´tovnou přispívaných zákroků, tak si říkám, že jedna šance navíc se může hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.11 19:35

To nenabízí jen Unica, tak to platí pojišťovna…je jen otázka, jak se to vysvětlí :) Pojišťovna hradí 3 cykly s transferem, když se nedělá transfer, tak 4. Už jsem slyšela i názor, že v Heliosu schválně nedělají transfer, aby tam člověk musel znova…ale opak je pravdou. Mám takovou zkušenost, že naopak raději nedělají transfer, když je negativní výsledek předem jistý - embrya se např. od 3. dne nevyvíjí - a ušetří tím pacientce jeden pokus na pojišťovnu.Pokud jsem slyšela od mnohých známých, kteří prošli Unicou,tam se transferuje už 3. den všechno co je :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
minecka
2.6.11 21:02

tak to je blbost,transferují třebas až 5.den,navíc 4.cyklus hradí oni-pokud 3 u nich nevyšly

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.