Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj já mám tu nejlepší zkušenost ,jsou tam všichni moc milí .Unás to probíhalo tak první návštěva manžel spermiogram ,oba náběry krve ,hodinový pohovor s doktorem kdy nám všeobecně řekl jaké jsou možnosti,seznámil nás s ceníkem a domluvily jsme si termín příští návštěvy.pak už to šlo ráz na ráz první IVF neuspěšné za 3 měsíce další to stoply neměla jsem vajíčka a za další 3 měsíce se nám zadařilo
.celkem nás to vyšlo na 72tisíc,všechny pokusy jsme měli " hrazené" pojištovnou(vzp),připláceli jsme si Puregon ,orgalutran, pregnyl dvakrát ICSI,třikrát narkozu,pokud tě ještě něco zajímá tak písni klidně i SZ ![]()
SZ ZNAMENÁ SOUKROMÁ SPRÁVA , to je částka kterou jsme platily mi ,je to za ty tři pokusy ,já mám syndrom polycistyckých ovárií (vytvoří se mi spousta folíku ale je v nich jen tekutina ),navíc další problémy které bych tu nerada vypisovala ,nechají se koupit i levnější léky ale já chtěla tyhle tak jsem si je připlatila.Ale to že já to měla takhle neznamená že to tak musí být i u tebe třeba ti nabídnou jiné řešení než je IVF těch možností je víc(inseminace,nativ atd)
Já jsem těhu z Artu, zkušenosti některé dobré, některé horší, ale tak hlavně že je úspěch. Povedlo se první IVF, vyšlo nás na 29000.
Jestli chceš, pojď do diskuze na Dámě, kde jsou samý holky z Artu a dost to tam žije, momentálně je nás tam pět těhulí ![]()
Zaregistruj se na www.dama.cz
diskuse – rodina a děti – otěhotnění – Sanatorium ART..
budeš tam muset požádat správkyni (pája) o přístup, řeknu jí o tobě, a pak už vesele za náma..
rigousek píše:
moje sestra byla v nemocnici u apolináře a pry neplatila skoro nic tak mi to příde docela hodně peněz
Ahoj,
zkušenost mám s Artem 3X.Teď 1.4 jsem si nechala zavést 4 embrýsky (tlačí mne čas)tak snad z toho něco vyjde.Artu se nemusíš vůbec bát.Jsou profi a příjemní doktoři i sestřičky.Držím palce!!!
Ahoj Polux Můžu se zeptat jak to dopadlo se 4 embryjky?Mě totiž taky tak trochu tlačí čas/38 let/a uvažuju jako ty.Díky.
Ahoj chtěla bych navštívit ART ČB,nevím jak to vše probýha a kolik je tak přibližná cena…Mohl by mi někdo poradit? Předem m oc děkuji ![]()
Ahojky, zkus skupinu Budějovické arťačky - je uzavřená, požádej si o členství. Jsou tam zběhlý holky, který ti poradí se vším
Kdyby ne, pošli SZ
Ahojík holky, je tu některá kdo chodí do Artu? ja tam zase začínam chodit
a pokud si chcete povidat. klidne mi písnete sz. v práci ani doma(kromě mamči) jsem nikomu nic neřekla. Tak aspon s vami si ráda o tom budu povidat. pa Zdenka
Musím říct, že mě Art příjemně překvapil. Pár dní po mém termínu mi volali, a ptali se, jak se nám daří, jaký byl porod, jestli spontánní, kolik nám navážili… Bylo to hezké, že mají zájem. Taky abysme se přišli ukázat, s čím jsme tedy počítali.
Ahoj Zdenninko.
Ráda se přidám. Chodím do Artu od prosince minulého roku. Šli jsme tam s přítele po roce neúspěchů. Na žádný problém se ale nepřišlo, byla jsem i na laparce.
Mám za sebou dvě neúspěšná IUI a asi příští týden jdem do třetího.
A proč si do Artu přestala chodit, už ti jednou pomohli k miminku?
Jinak jsem s nimi hodně spokojená.
Ahoj Pingvin
. Ano otěhotnela jsem(ted uz ji je 5 let) a chcem zkusit znovu:-) stěstí. Pri dcerce se nam nepovedlo IVF ale insemka ano. Ju příští tyden, to mě to taky tak nejak vychází. Ja jdu na Kontrolu asi ve středu(dnes sem si volala o zmenu, protoze ve čt mam školení a na to musim jit, takze čekám jaky mi daji časík) a pak hurá na inseminaci
Tak já jdu na kontrolu ve čtvrtek. Tak to je zajímavé, že vyšla IUI a ne IVF, když je u ní daleko větší šance.
Já se právě rozhoduju kolik IUI podstoupím. Tobě to vyšlo hned na poprvé? A jaký máš problém?
Ano inseminace vyšla na poprve. Pan dr. Michalek mi řekl, že při nás staly všichni svatý
že se nam to povedlo. A copak ty? bereš nejaké prášky. Ja clostík a prednison. dnes jsem 5 den od začátku menzes
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.