Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A kdy si to měla dostat? udělej si ještě jeden testik za dva dny. Fandím ![]()
Já to mám dostat až v pondělí 19.3.,včera jsem byla 9 den po IVI,tak jsem to ze zvědavosti zkusila.Zkusím testnout v pondělí ránko a uvidím ![]()
Holky,já dnes usnula za chůze,jen z obýváku do kuchyně a já spala,ještě,že mě manžel chytil.No,smál se mi řádně
jsem unavená jak blázen,asi jarní ůnava ![]()
LenkaaKarolink, to spíš vypadá na těhotenskou únavu, ne na jarní!
Držím palce!
Čaboh,no uvidíme,možná ani jarní,ani těhotenská,ale hyperaktivita naší dcery
a jak se máš?vše ok? děkuji a papa
Ahoj LenkaaKarolink!Tak to máte stejně akční holčičku jako my
Vydá za tři kluky, pusa ani nohy se ji za celej den nezastaví. Druhý si moc přejeme, ale mít dvojčata, jak teď čeká Markytk, tak to by byl teda mazec!
Já jsem ok, zítra jdu do Caru, tak uvidíme, co mi řeknou.. Měj se krásně a pozdravuj holčičku!
Tak jsem si dnes udělala testík Mamatest a mám /.Takže snažení další měsíc,no uvidíme
na IUI jsem byla 3.3.,tak to zkusím ještě třeba v neděli z ranní moče a uvidíme ![]()
To určitě ještě zkus v tu neděli, třeba se čárečky ještě objeví. Dneska je to ještě brzo. Mě Dr. vždycky říkal zkoušet až po čtrnácti dnech. Držím palce a šťastnou cestu do Paříže!! Já byla dneska v Caru a v dalším cyklu zkusíme ještě 3. IUI a pak se uvidí. Kdyby to neklaplo, tak si dáme asi chvíli pauzu. Tak tři měsíce. To oschnou meze
a kdoví, třeba se to zadaří přirozeně …
Myrkytk, jakpak se daří, co kulíšci v bříšku, nezlobí?
Čaboh, díky za optání, zatím se cítím dobře, akorát trochu blbě spím, ale to je tím že se teď mění tlaky venku, včera na spaní počásko, a dneska sluníčko
ale musím říct, že mi šmakuje, mám strašnou chuť na kynuté ovocné knedlíky tak si je udělám v sobotu. Jo jak si psala s těma mezema, to jsem se zasmála, někde si dát do nosu nějakého vínka, nějaká romantická večeře a pak
a bude mimísek
Tak zatím…
Čaboh nevíš jak to je s umělým oplodněním, resp. inseminace a rizikovém těhotenství v mém případě když ještě čekám dvojčata? V práci to tajím, ale až se to doví ze dne na den tak jsem asi mrtvá. Dneska jsem ani vnoci kvůli tomu moc nenaspala. Zkusim se zejtra zeptat v sanatoriu, po telefonu.
Ahoj Markytk, omlouvám se, že jsem se včera neozvala. Zápasila jsem s počítačem, nějak stávkoval. Už jsi volala do toho Caru. Já myslím, že by to neměl být problém. Spíš to záleží na tvém gyndaři. Když jsem byla těhotná, doktorka se mě při každé kontrole ptala, jestli nechci na rizikové a přitom jsem naštěstí byla úplně bez problémů a seděla v kanceláři. Tak si myslím, že by to neměl být žádný problém. Já měla taky pěknej strach než jsem to řekla v práci, ale kupodivu to přijali úplně v pohodě, tak třeba to u tebe dopadne taky dobře. Držím palce! Zdravím tě i mimísky! ![]()
to jsem já čaboh, nějak se nemůžu přihlásit na svoje původní heslo. pá
jo v pohodě čaboh
, já jsem ptala v sanatoriu a řekli mě že inseminace není na rizikové, ale vidím to tak to do konce května (aspoň ráda bych byla doma) ono s dvojčaty dělat směny by bylo asi horší, zatím mi je dobře, papám furt dobře, jen mi vadí kouř cigaret v uzavřené místnosti. Jinak to zatím šéfová (ta bude rodit mimochodem příští týden císařem) vzala v pohodě, je ráda že to ví. Tak mi spadl kámen ze srdce. Opatruj se, kdy jdeš zase do Caru? Já v pátek na poslední ultrazvuk.
![]()
Ahoj holky,tak já hlásím,že u nás to nevyšlo,ale vůbec nevadí.Mám baštit 3-7 cyklus clostík a pak 31.3.2012 kontrola a další inseminace
no,uvidíme
mimochodem mám sádru na levé ruce až k rameni
zánět šlach ![]()
a jak u vás?co miminko markytk?vše ok? a čaboh,kdy jdeš na další ty? držím palečky a posílám sádrového hubana
![]()
Ahoj LenkooKarolink
, daří se mi dobře. V pátek jdu na kontrolu do čb, už budeme měřit říkal minule pan Špička
Tak se hlavně rychle uzdrav, a vzhůru do dalšího boje ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.