Sanatorium ART - České Budějovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bohpro
19.3.12 15:31

Ahoj LenkooKarolink, já byla v Artu ve čtvrtek. Taky jsem dostala Clostík na stejný dny jako ty. Termín na ultrazvuk zatím nevím, až se dostaví menstruace budu volat. To je teda „radost“ ta sádra! To musí být teda radost! Já jsem letos ani nelyžovala, abych si nepřivodila nějakej úraz. Nedovedu si představit, jak honím malou, kdybych byla nějak potrefená ;) Tak ať se ti to brzo vyzdraví a v dubnu se nám zadaří IUI!
Markytk, tak to ráda slyším, že to v práci máš v pohodě. To by bylo, aby to těhotná nepochopila! To ještě chodí do práce, když už příští týden bude mamča? To je hrdinka teda!
Na pátek držím palce, ať naměříte pořádný macíky!

• Citovat
  • Upravit
19.3.12 18:13

No,tak to je super Markykt,tak přeji naměřené pěkné míry :* pak dej vědět,ať je vše ok :-) no a my čaboh vzhůru do dalšího snažení :-)) už se těším,až budu mít dole tu sádru,omylem jsem jí nápálila holce :-)bohužel :think: nevím,jak to zvládnu,ale povolala jsem do zbraně babičku :-))) tak holky paa,já jdu jednou rukou obalovat řízky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bohpro
20.3.12 11:04

Ahoj Bubu, moc tě zdravím a gratuluju k úspěšnému IVF. Snad se taky brzy zařadíme do vašich řad.
LenkoaKarolink tak jak dopadly řízky? :lol: Dobře se zahoj!!!

• Citovat
  • Upravit
298
21.3.12 07:35

Bohpro,ano to je hrdinka, to víš asi si chce vydělat, já se na to radši neptám proč a jak. No už to odpočítávám tu návštěvu do Caru, už aby to bylo za mnou.
LenkaaKarolinka, řízky byly dobré :-) s jednou rukou je to naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.12 10:59

Holky,řízky byly super,pomáhala mi malá,takže pohoda :lol: sice mouka i vajíčko byly všude,hlavně na malé,ale užily jsme si to :) no a jak vy? my už se těšíme na další návštěvu Artu :-) tak pa,těhulky, vy se opatrujte, a my,co plánujeme a snažíme se,tak nám všem držím na jedné ruce všechny prsty :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
24.3.12 07:03

Ahojky všichni přeji krásný víkend, mám za sebou návštěvu v Caru jsem v 8tt, už jsme viděli s prítelem srdíčka jak buší dvojčátkům, napsal mi na vaginální zaváděění utrogestan. Už mi chtěl napsat neschopenku, já odmítla až s mým doktorem, kterému mě předává. Pan Špička je fakt „špička“ :-) přeji všem snažilkám ať se povedou zdravé mímíska. Ahojky :mavam: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajulijary
15.4.12 19:31

ahoj holky vim ze uz to tady mate rozjete v plne parade ale mam problem a potrebovala bych radu prosim.mame s pritelem jit poprve do art v cb.vubec netusim co nas tam ceka.pritel ma spermiogram vporadku.jenze ja mam anovulacni cykly a netusim jake postupy budou v art.snazime se skoro rok a neuspesne.kdyz mi mudr nasadila clostik a utros udelaly se mi cysty a vajicka se neuvolnila.nemate nektera s tim zkusenosti???mooooc dekuji za odpovedi.

• Citovat
  • Upravit
33916
15.4.12 19:37
@jajulijary píše:
ahoj holky vim ze uz to tady mate rozjete v plne parade ale mam problem a potrebovala bych radu prosim.mame s pritelem jit poprve do art v cb.vubec netusim co nas tam ceka.pritel ma spermiogram vporadku.jenze ja mam anovulacni cykly a netusim jake postupy budou v art.snazime se skoro rok a neuspesne.kdyz mi mudr nasadila clostik a utros udelaly se mi cysty a vajicka se neuvolnila.nemate nektera s tim zkusenosti???mooooc dekuji za odpovedi.

Tak první sezení je spíš takové informační..udělají se krevní testy a základní vyšetření a manžel dá sperma aby se vědělo jak je na tom.Neboj se..všichni jsou vstřícní a ptej se na všechno co Tě napadne a zajímá.S clostem nemám zkušenost..jenom tak co jsem početla tak se po něm dělají děvčatům cysty..víc opravdu nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
15.4.12 19:49
@bohpro píše:
Ahoj Bubu, moc tě zdravím a gratuluju k úspěšnému IVF. Snad se taky brzy zařadíme do vašich řad.
LenkoaKarolink tak jak dopadly řízky? :lol: Dobře se zahoj!!!

Ahojky, jen taková všetečná otázka, nejmenuješ se náhodou Bohunka?Tady Hanka Prochy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajulijary
15.4.12 20:19

a nevis jake postupy asi tak budou mit s tema anovulacnima cyklama???a kolik to asi tak stoji?nekde jsm se docetla ze to hradi pojistovna jinde zase ne a ty ceny jsou ruzne.tak fakt netusim.ale chci proto udelat maximum.jinak dik za odpoved ;)

• Citovat
  • Upravit
33916
15.4.12 20:23
@jajulijary píše:
a nevis jake postupy asi tak budou mit s tema anovulacnima cyklama???a kolik to asi tak stoji?nekde jsm se docetla ze to hradi pojistovna jinde zase ne a ty ceny jsou ruzne.tak fakt netusim.ale chci proto udelat maximum.jinak dik za odpoved ;)

Já tohle opravdu nevím..já nemám vejcovody takže u mě je to jasné ivf.
Pokud Ti nezabýral clostík a nezbyde nic jiného než ivf tak poradím co budu vědět,ale anovuláky jsem neměla.Jinak snad Ti tady s tímhle poradí a nebo musíš počkat co vydumají v car.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajulijary
15.4.12 20:32

jj tak dyztak dej vedet jak pokracujes.kdyz to cekani je fakt hrozny.at se zadari tobe ;) a uvidime co me bude cekat.jinak dekuji za odpovedi.

• Citovat
  • Upravit
33916
15.4.12 20:47
@jajulijary píše:
jj tak dyztak dej vedet jak pokracujes.kdyz to cekani je fakt hrozny.at se zadari tobe ;) a uvidime co me bude cekat.jinak dekuji za odpovedi.

Nemáš zač a snad v car bude všechno cajk a brzy se dozvíš jak se bude postupovat.Tak čekání mě někdy až tak nevadí jako čekat na výsledky vyšetření nebo testů.Určo dej vědět mě čeká ivf až někdy v létě tak ještě si užiju dovči a pak hurá do výroby dětiček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajulijary
15.4.12 20:51

tak to my tam mame byt 27.4.coz je za chvili ale uz bych to chtela mit za sebou.no uvidime co tam s nama vymysli ;) dam vedet urco.tak zatim papa

• Citovat
  • Upravit
33916
15.4.12 20:54
@jajulijary píše:
tak to my tam mame byt 27.4.coz je za chvili ale uz bych to chtela mit za sebou.no uvidime co tam s nama vymysli ;) dam vedet urco.tak zatim papa

Tak to je už za chvíly a dej pak vědět :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.