Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jo byla jsem 4, polodlouhy vlasy, tmave s červenym melirkem.plnoštíthlá, asi ten průměr ![]()
Odkupak jsi čaboh? z čb? já kousek od Písku, takže teďkin pěkně cestujeme. Ale kvůli malému udělám cokoliv. Děti jsou radost i starost, bez nich ten život ani nejde.
Jo tak to vím, koukala jsem, jak tě tam sestřičky ukládaly
Tak to tě ještě jednou zdravím! Já jsem z Č. Budějovic, mám to do Artu tak 10 minutek, takže je to v pohodě. Ale jak říkáš, jezdila bych klidně i dálku, když je to třeba. A co máte za problém, jestli se můžu zeptat. Nám nezjistili nic, jen se prostě nedaří. Já sice nemám štítnou žlázu, ale to by prý neměl být problém, když hormonální profil mám vpořádku. Tak uvidíme… ![]()
Ahoj holky já jsem do Artu chodila od února 2011,přítel má špatný spermio.Vyšlo nám to na třetí pokus.Byla jsem tam moc spokojená,jsou tam zlatíčka.Teď čekám dvojčata,jsem v 18.týdnu.Přeju Vám hodně štěstí ![]()
Ahoj Bublino, moc tě zdravím a gratuluju k dvojčátkům!!! Tak to máte dvojitý štěstí! A to jsi byla na třetím pokusu IUI?
Ne měli jsme vždy IVF+ICSI.U nás IUI kvůli spermiu nepřicházelo v úvahu.
Tak to toho máš teda pěkně za sebou! Ale trpělivost se vyplatila,co?
Já teď byla na druhým pokusu IUI, příští týden bych měla testit, tak uvidíme. Nám žádný problém nezjistili, tak je to záhada proč se nedaří.
No byly to nervy,už jsem ani nevěřila,přemýšlela jsem o adopci a ejhle,povedlo se.
Ona taky psychika je mocná čarodějka,ale v téhle situaci myslet pozitivně je těžké.Držím ti pěsti,aby se ti to povedlo. ![]()
Přesně! Ta psychika je potvora, prostě jí neporučíš, ani kdyby ses zbláznila! Na imunologii jsem nebyla, ale přemýšlím, že bych si o to příště už řekla. Ty jsi asi před tím IVF byla, že? A poslali tě tam z Artu nebo tvůj doktor?
Na imunologii jsem nebyla,chtěla jsem jít,ale dr M. mi řekl že by to nezdržoval,mám endometriozu a ta sama může vylučovat protilátky,vždy jsem brala prednison.Před posledním pokusem jsem ho brala dva měsíce,asi to pomohlo.Ale ty si o to řekni,v Artu ti doporučení dají,akorád se dlouho čeká na vyšetření a pak i na výsledky a když ti něco zjistí,tak budeš moct mít pohl.styk s ochranou asi 3 měsíce a budeš brát prednison a pak znova kontrola.Ale snaž se věřit že to nebude potřeba a vyjde to!
My už jedno dítko máme, 2,5 letou holčičku. Zadařila se nakonec přirozeně, i když hned to taky nebylo, tak doufám, že v tomhle směru by snad být problém neměl být. Ale člověk nikdy neví. Myslela jsem si, že když už jedno dítko mám, tak budu víc v klidu, když se nebude dařit. Je to sice trošku jiný, ale ta „hlava“ mi dává občas pořádně zabrat. Možná je to někdy ještě horší. To máš velký štěstí, že se vám zadařili hned dvojčátka!
Čaboh,prostě se nám nedaří. Jsem Zdravá i partner. Přítel jezdí na kamionu, možná jsme vystihli tu správnou dobu. Na imunologii jsem nebyla, kdybych náhodou měla alergii na je semínko. Jsem teď u taty na pc, pač jsem dala ten svůj do spravky, tak budou menší odezvy s odpovědí. Měj se zatím dobře. ![]()
Ahoj Markytk! Tak to jsme na tom stejně s tím zdravím. Tak uvidíme, jestli nám pomůže IUI, třeba to vyjde, ne určitě to vyjde! Buď teď nebo později!!! Ať ti dají pc brzy dokupy a zatím ahooj!
Čaboh, pc je přivezen, dneska se potim jak vrata od chlíva, jsem tak unavená, furt myslím co kdyby…tak ono to nějak dopadne
tak si trošku odpočívám páč mám po ut a dneska dovolenou, už se trošku těším do práce, těší mě že půjdu jen na 2 dny. a víkend před námi, máme ples tak si užiju možná (pokud mi bude takhle tak snad jen odpočívat) jsem strašně moc ráda že si tady s někým píšu…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.