Sanatorium ART - České Budějovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3419
7.9.11 15:21

Tak to jsme na tom skoro stejně :-D Já dnes 4. den. Cykly mám ale kratší, takže na inseminaci chodím 12., 13. den. Teď beru taky clostík 3-7 den, ale minulý cyklus jsem neměla receptík, takže byl bez stimulace, no a předtím s clostíkem a nevyšlo. Dozrál mi jen jeden folík, tak jsem zvědavá, jak to bude teď. Po IUI beru duphaston.
Jinak IUI je asi opravdu štěstí když vyjde, moc velká pravděpodobnost není :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
7.9.11 15:21

A na co bereš prednison? Máš nějaké imuno problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenninka
7.9.11 15:24

tak to jsme na tom podobně a budeme pak čekat napětím obě. To je hezké :-D :lol: Ja vim, že inseminace se moc nedaří na poprvé , kamarádce vyšla az na 3pokus.

• Citovat
  • Upravit
zdenninka
7.9.11 15:25

Pingvin, práve že nic nemam. nevim proč mi ho napsaly. tak ho poctive papkam a z toho trpím nespavostí :cry: .

• Citovat
  • Upravit
3419
7.9.11 15:31

Jj, větší šance je až při dalších pokusech, asi jak je tělo nabuzené těmi hormony, nebo co :nevim:
Kamarádka,chodila také do Artu, podstoupila tři neúspěšné IUI a Michálek jí řekl, že v Artu mají úspěšnost 4%, což je fakt hodně málo. Nakonec se jí zadařilo až IVF.
Tak doufám, že budeme patřit mezi šťastná 4% :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenninka
7.9.11 15:34

Ty jo, to je hodně málo. Ale je aspon naděje, že muzem jit potom na IVF. ale já tajně a pevně doufám, že se nam to povede. a to přeji i tobě

• Citovat
  • Upravit
298
14.2.12 20:18

Já jsem v artu v čb nováček, mám za sebou první iui, lépeno řečeno včera. Tak jen čekat… zatím jsem tam spokojená sestřičky dobré :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenninka
14.2.12 21:45

Markytk tak moc budu držet pěstičky at se vam to povede :kytka: .

• Citovat
  • Upravit
3419
15.2.12 07:41

Ahojky Zdenninko. :mavam: Koukám, že už jsi za půlkou těhu :P A je všechno v pořádku, budou dvojčátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
15.2.12 07:42
markytko a jak dlouho se snažíte a našel se nějaký problém?
markytk píše:
Já jsem v artu v čb nováček, mám za sebou první iui, lépeno řečeno včera. Tak jen čekat… zatím jsem tam spokojená sestřičky dobré :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
15.2.12 08:30

Pingvin, snažíme se 2,5 roku, chlapa nemám doma, je jen na víkend, oba jsme zdraví, byla jsem i na laparoskopii, vše krásně průchodné, tak věřím že se nám to povede po IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
15.2.12 08:37

Tak to už se snažíte taky dlouho. Třeba jste jen prostě nevychytali ovulku, když máš doma chlapa jen o víkendech. Já jsem taky v pořádku, laparka dobrá a ani po třech IUI se nezadařilo. Tím tě rozhodně nechci strašit, plno párům to vyšlo. Tak držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
15.2.12 08:44

Otěhotnět v dnešní uchvátané době je asi fakt štěstí… nejde na to nemyslet, jestli se zadaří nebo ne. V práci mi pomáhá myslet na jiné věci. Tak za 14 dnů uvidíme, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenninka
15.2.12 16:15

Pingvin ne ne dvojčátka to nebudou :( . Jen Tomášek :srdce: , ale i tak jsem ráda. A co ty jak pokračujete s Artem. :hug:

• Citovat
  • Upravit
3419
16.2.12 07:55

Tak to je mi líto, ale hlavně, že se udrželo alespoň jedno mimčo.
Já jsem si v Artu nechala vypsat ještě žádanku na imunologii do Prahy a včera mi volala paní doktorka, že mi vyšla špatně štítná žláza, tak se mám objednat ještě na endokrinologii. Tak třeba tady je ten zakopaný pes. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.