Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to jsme na tom skoro stejně
Já dnes 4. den. Cykly mám ale kratší, takže na inseminaci chodím 12., 13. den. Teď beru taky clostík 3-7 den, ale minulý cyklus jsem neměla receptík, takže byl bez stimulace, no a předtím s clostíkem a nevyšlo. Dozrál mi jen jeden folík, tak jsem zvědavá, jak to bude teď. Po IUI beru duphaston.
Jinak IUI je asi opravdu štěstí když vyjde, moc velká pravděpodobnost není ![]()
tak to jsme na tom podobně a budeme pak čekat napětím obě. To je hezké
Ja vim, že inseminace se moc nedaří na poprvé , kamarádce vyšla az na 3pokus.
Pingvin, práve že nic nemam. nevim proč mi ho napsaly. tak ho poctive papkam a z toho trpím nespavostí
.
Jj, větší šance je až při dalších pokusech, asi jak je tělo nabuzené těmi hormony, nebo co ![]()
Kamarádka,chodila také do Artu, podstoupila tři neúspěšné IUI a Michálek jí řekl, že v Artu mají úspěšnost 4%, což je fakt hodně málo. Nakonec se jí zadařilo až IVF.
Tak doufám, že budeme patřit mezi šťastná 4% ![]()
Ty jo, to je hodně málo. Ale je aspon naděje, že muzem jit potom na IVF. ale já tajně a pevně doufám, že se nam to povede. a to přeji i tobě
Já jsem v artu v čb nováček, mám za sebou první iui, lépeno řečeno včera. Tak jen čekat… zatím jsem tam spokojená sestřičky dobré ![]()
Ahojky Zdenninko.
Koukám, že už jsi za půlkou těhu
A je všechno v pořádku, budou dvojčátka?
markytk píše:
Já jsem v artu v čb nováček, mám za sebou první iui, lépeno řečeno včera. Tak jen čekat… zatím jsem tam spokojená sestřičky dobré
Pingvin, snažíme se 2,5 roku, chlapa nemám doma, je jen na víkend, oba jsme zdraví, byla jsem i na laparoskopii, vše krásně průchodné, tak věřím že se nám to povede po IUI.
Tak to už se snažíte taky dlouho. Třeba jste jen prostě nevychytali ovulku, když máš doma chlapa jen o víkendech. Já jsem taky v pořádku, laparka dobrá a ani po třech IUI se nezadařilo. Tím tě rozhodně nechci strašit, plno párům to vyšlo. Tak držím palce.
Otěhotnět v dnešní uchvátané době je asi fakt štěstí… nejde na to nemyslet, jestli se zadaří nebo ne. V práci mi pomáhá myslet na jiné věci. Tak za 14 dnů uvidíme, no.
Pingvin ne ne dvojčátka to nebudou
. Jen Tomášek
, ale i tak jsem ráda. A co ty jak pokračujete s Artem. ![]()
Tak to je mi líto, ale hlavně, že se udrželo alespoň jedno mimčo.
Já jsem si v Artu nechala vypsat ještě žádanku na imunologii do Prahy a včera mi volala paní doktorka, že mi vyšla špatně štítná žláza, tak se mám objednat ještě na endokrinologii. Tak třeba tady je ten zakopaný pes. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.