Sanatorium ART - České Budějovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zdenninka
16.2.12 08:52

Pingvin tak snad konečně zjistíte proč to nejde. Budu na tebe myslet, at se brzy dočkáš :kytka: :dance:

• Citovat
  • Upravit
zdenninka
16.2.12 08:54

Markytk ano nemysli na to a určo se to povede. Já třeba i po inseminaci musela do práce a brala jsem to jak normální den a i tak dny poté a podívej kde jsem :) . Někomu se to muže povést hned a někomu až při IVF ikdyž zdravotní problémy nemaji - případ kamarádky :)

• Citovat
  • Upravit
298
16.2.12 09:08

Zdenninka, děkuji za podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
16.2.12 09:12

Pingvin, já jdu zrovna dnes na sono, kvůli štítné žláze, pak mě čeká MR a výsledky se dozvím 16.3. Před podzimeme jsem měla vyšší prolaktin, zatím než budou výsledky hotové mám za sebou iui, aby sme se něco dílo, říkal dr. Michalek. Všechno se dá léčit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
16.2.12 09:27
A ty se na štítnou žlázu léčíš už delší dobu? A můžu se zeptat kam chodíš? Já zkouším od rána volat MUDr Bednářové, měla by sídlit na poliklinice, ale nemůžu se dovolat.
markytk píše:
Pingvin, já jdu zrovna dnes na sono, kvůli štítné žláze, pak mě čeká MR a výsledky se dozvím 16.3. Před podzimeme jsem měla vyšší prolaktin, zatím než budou výsledky hotové mám za sebou iui, aby sme se něco dílo, říkal dr. Michalek. Všechno se dá léčit..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
16.2.12 10:01

jako malá jsem měla problémy a uzdravila jsem se, už si to nepamatuju přesně, já chodím do Písku k jednomu nepříjemnému dr. Toho ta práce fakt nebaví, na všechno času dost, i ta sestřička není 2× příjemná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.2.12 15:19

Ahoj holky! Jsem tady nováček? Můžu se přidat do debaty? Chodím taky do Artu. Byla jsem stejně jako markytk na IUI, ale už na druhém pokusu, takže jsme se tam možná viděli :mavam: Pingvin, chodím taky k MUDr. Bednářové a ona ordinuje jenom ve středu od 15.00 - 18.00 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
16.2.12 16:12

Ahojky čaboh. A jak dlouho se snažíte? Já mám za sebou už tři neúspěšná IUI :,(
Tak proto mi to MUDr. Bednářová nebrala. Dovolala jsem se potom k Dr. Míčkovi, ale ten po mě chtěl výsledky a ty já ještě přesně nevím, pošlou mi je z Prahy za 14 dní, takže ještě objednaná nejsem. A ty už se léčí se štítnou žlázou dýl? A co na to v Artu, je to velký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.2.12 19:27

Já už se léčím od patnácti let.Před rokem a půl mi celou štítnou žlázu odoperovali, takže teď jím prášky. Jinak hormonální profil mám normální a v Artu v tom nevidí žádný problém, pokud ta hladina hormonů je v pohodě. Aspoň doufám. Dr. Bednářová mi každý čtvrtrok bere krev a všechno kontroluje, takže snad v tomhle kámen úrazu není. Jinak se snažíme už skoro dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
17.2.12 14:53

Ahojky čaboh, Já tam byla tenhle týden, v pondělí od půl jedné, tak třebas sme se tam viděli.Napiš kdy si byla. Jsem na to vše zvědavá. Včera jsem byla na vyšetření sonogrofie št. žl, a pan doktor řekl že je vše v pohodě, ještě mě čeká 27.2 Magn. Rez. Jinak v Artu jsem moc spokojená,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
17.2.12 20:56

Ahoj Markytk! Tak to jsme se viděly! Taky jsem byla v pondělí v půl jedný. Ležela jsem nahoře. Tak to budem možná spolu i v porodnici, když se zadaří :potlesk: :lol: Kéž by!!! To je moc dobře, že jsi v pohodě s tou šť. žlázou, je to pěkná potvora. A jak se cítíš? Já jsem taky s Artem spokojená, jsou tam všichni v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
18.2.12 19:46

Ahojky čaboh, já ležela na posteli č. 4. bylo nás tam spousta, až jsem se tomu sama divila… Jinak se cítím dobře, dneska ale trošku bolelo břiško, jsem s přítelem uklízela, tak jsem tak pomalu dělala. No snad nám to vyjde. :potlesk: :dance: :) Měj se zatím krásně a zase něco hezkého napiš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
18.2.12 21:34

Ahoj Markytk, to jsem koukala už minule, co tam bylo ženských. To je docela síla, že se to tolika párům nedaří. :( Ale určitě bude dobře a zadaří se! Já nemám příznaky veškerý žádný, možná se mi jen trošku občas točí hlava, ale to je zřejmě z Duphastonu, který beru. Dali ti ho taky? Zatím ahooj a pěknou neděli! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
19.2.12 08:41

Čaboh, děkuji za přáníčko, taky jsem dostala duphaston, a nic v pohodě ho snáším…nebyla si ta blondynka hodně hubená… já pořád přemýšlím která ty si byla :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
19.2.12 09:42

Ne, ne ta šla asi jako poslední. Já jsem byla předposlední. Mám tmavý vlasy a mikádo a že bych byla hubená to zas ne. Tak nějak průměr. ;) A ty jsi byla čtvrtá na řadě? Když jsem tam dole čekala, tak zrovna někdo přijížděl do pelíšku, to jsi byla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.