Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Bublino, moc gratuluji k dvojčátkům, ať jsou pak krásné zdravé, necháš si dát vědět, zda to budou klucí nebo holčičky?
Ahooj Markytk! Tak s tou únavou jsme na tom stejně. Říkám si, jestli je to jarní únava nebo že by ???
Minule jsem taková zmožená nebyla. Ještě k tomu jsem už pár dní pořádně nafouklá, ale to myslím bude tím Duphastonem. To je dobře, že už máš pc, aspoň můžeme popovídat
Tak to budete mít veselo o víkendu, pěkně tancováníčko … My frčíme na víkend do Brna za kamarády. Bude nás tam pěkná kupa. Už se na ně moc těším, jen je to tam samá těhule nebo nově narozený miminka, tak doufám, že mě nechytne nějaká depka.
Pořádně si užívej dovolený a zas pisni, je to prima!!!
Ahoj Markytk,já už to vím,budou to kluci,ve 13.týdnu jsem byla na genetice a řekli nám to na 95%.
Ahoj Bublino, tak to ještě jednou gratulace ke klučíkům! Ať krásně rostou a nezlobí maminku!
A to jsi byla na plodovce, že už ti to řekli?
Bublino, to je bomba kluci jako buci, budou pak hrát fotbálek nebo nějakej sport, to ti závidím a přeju Ti to.
Ahoojky Čaboh, já si ani nafouklá nepřipadám, ale cítím prsa jsou pevnejší, tak nevím stejné příznaky jako k menstruaci. Taky si uží Brno, no na moravě se pije tak dávej pozor
tak jsem si udelala pangase (zdravá výživa chichi) a jdu vegetit k televizi ci pc. Já si vůbec nedokážu představit že se najím a pak bych to vyb…a. takový dobrý jídlo mňamky…jinak neboj depka nebude…všechno to zvládneme
zatím ![]()
Ahoj Markytk! No ta menstruace by si mohla teda dát takovou větší pauzu! Ráda bych jí dopřála, aby si delší dobu odpočinula! Uvidíme, třeba to vzdá!
Ty jsi si tedy pěkně tu dovolenou užívala - příjemnej odpočinek, tak to má být! A kdy se chystáš testit? Já budu mít doufám pevnou vůli a vydržím do prvního dne předpokládané menstruace, což by měla být středa. Tak jsem napnutá jak kšandy!
Zatím páááá
Ahojky Čaboh, tak tak já jsem taky napnutá, mohla by tam bejt,jelikož jsem to dostala 31.1. tak jí čekám tak v neděli či sobotu pokud ne tak dám testík asi ve středu, já tu menstruaci tak nesnáším…
Dneska v práci naprd, ráno mi jsem se potila, ale už je líp, raději nic neberu žádnej paralen, jen čajíčkuju. Dneska v noci spánek naprd, páč se mi spustila i rýma, no jo no oteplí se a já už jsem nakřáplá, nic nevydržím. Co myslíš kdy si mám udělat test? Kdyby náhodou? Taky může vyjít neg.
Ahoj Markytk, já jsem teď přifrčela ze školení. Dozvěděla jsem se tam prd, ale aspoň jsem si oddáchla od těch papírů na stole. S tím testováním mi Dr. M. říkal, že můžu zkusit už 14 den po IUI nebo v první den vynechané menstruace. Tak když už ji čekáš o víkendu a nedorazí, tak to už bych být tebou klidně testla v pondělí. Já mám delší cyklus, tak testnu asi až v úterý, když vydržím tak ve středu. Jinak přeju brzké uzdravení, tady to počasí je pěkně naprd, chvíli zima, chvíli teplo. Na tom školení bylo taky spousta lidí kašlavejch, kejchavejch, tak doufám, že jsem nic nechytila.
Ahojky ćaboh, tak mame po víkendu, menstruace nikde, a test // 9.3. jedu na krev a na ultrazvuk, to bude potvrzení. Jinak na plese jsem si uzila dost, az mi pak bolelo bricho tak jsem vcera relaxovala.Moc ti fandím, at ti to vyjde.
ahojky
No Markytk, tak to je nádherná zpráva! Taky posílám velikou gratulaci. U mě si už menstruace přichvátla a překvapila v sobotu, zatím je to špinění, ale mívám to tak skoro vždycky, takže hurá do dalšího snažení! Ale ty jsi aspoň zlepšila procentuální skóre první IUI, tak to budou mít z tebe v CARu velkou radost! Jinak v Brně bylo dobře, žádná depka se nedostavila, ale zato jisté střevní problémy, které mě úplně skolily, takže jsem nemohla ani do práce. A ty už teď trsej jenom opatrně, ať není mimísek moc divokej!
Pápá a dávej na sebe pozor!!
Čaboh, moc děkuji za gratulaci, teď je důležité to udržet, jsem v práci, pomaličku dělám, ale když jsem sem šla na tu 14h, mi bylo mdlo, najednou mi začlo nějak vadit vzduch v autě, po 2h se to zlepšilo. Teď papkám. Tak když to nevyšlo teď tak budeš mít předvánoční radost, přeju to všem. Papa
Ahoj Markytk, to si vůbec nepřipouštěj, že bys mimi neměla udržet. Když vám to IUI vyšlo takhle napoprvé, tak určitě jste něměli žádnej zásadní problém, jen se to zkrátka nedařilo a mimču bude u tebe stopro dobře. Tak hlavně na sebe dávej pozor! A na kontrolu na ten ultrazvuk jdeš do Caru nebo už ke svému gynekologovi? Tak se mějte a zase někdy pisni, jak se cítíš!!! Páá
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.