Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,také jezdíme s mužem do Artu a v sobotu nás čeká první IVI,tak uvidíme.Máme doma už 2,5 letou holčičku,která je pěkné číslo,tak snad jí brzo pořídíme sourozence.Já byla v lednu na laparoskopii a vše v pořádku,manžel má spermiogram na jedničku,tak uvidíme.Prosím vás,po zákroku se leží na nějakém pokoji a pak se jde do hodiny domů,ne?já právě sebou budu mít malou i manžela,tak snad nebudou dlouho čekat.Pěkný zbytek večera
ahoj LenkaaKarolink, pravdepodobne jdes, iui,anebo uz na IVF? koukám ze to mas stejne jako ja, laparaskopie super a pritel spermiogram, ze by mohl darovat
. Sestricka si vas zavola k vytahu, ty zenske co to budou podstupovat, v patre se ve skrince das veci, a lehnes si kam te rekne sestra, zakrok je v pohode, jen potom trochu boli bricho, da se to vydrzet,jinak ja tam prijela v pul 1 a vychazela jsem z baraku v pul 3. Preju hodne stesti, at se to povede
Mej se krasne papa
Ahoj,děkuji,no jdeme na IVI,poprvé,tak snad to bude v pohodě.Uvidím,jak to bude probíhat,snad bude vše ok.ty jsi byla poprvé na IVI a úspěch?Měj se krásně a hezký slunečný den ![]()
Ahoj,děkuji
já jsem byla dnes na IVI a jsem docela z toho v pohodě.já tam dorazila ve dvanáct,nahoru jsme šli kolem půl jedné a domů jsem šla kolem půl třetí.Zákrok byl v pohodě,nic ze mě ani nevyteklo,ani kapka a zítra začnu brát Duphostan,tak uvidíme
hezký večer a ještě jednou díky
![]()
Ahoj LenkaaKarolink, moc tě zdravím a držím palce, ať se vám zadaří hned napoprvé, jako Markytk. Člověk je pak ušetřenej spousta nervíků. My máme stejně jako ty 2,5 letou holčičku a snad k ní brzy přibyde bráška nebo sestřička. Já jsem byla už na druhé IUI, bohužel neúspěšně, ale nehážu flintu do žita
Jak dlouho už se snažíte?
Ahoj Markytk, tak jak se daří? Nějaké příznaky? Mě ta moje nemoc pěkně sejmula. Nebyla jsem schopná ničeho. Teď už je to dobrý, tak v pondělí hurá do práce. Krásnou neděli přeji!!!
Krásnou neděli přeji Čaboh, je mi dobře, ale někdy mi pobolívá v podbřišku, jinak zatím se cítím dobře. Kdy jdeš na další pokus? a nevíš zda se po IUI jde na rizikové? Více se asi dozvím v pátek, ale předem se raději ptám. A v pondělí se mi moc nechce do práce
ráno vstávat ve 4:45 fuj.
ahoj LenkaaKarolink, taky přeju hodně štěstí a držím pěstě. Měj te se krásně…
Ahoj Markytk, já se v pondělí budu teprve objednávat do Artu, tak uvidím, co mi tam řeknou. Vím, že na rizikové posílají po IVF, ale jak je to po IUI, to netuším. Myslím, že když se domluvíš se svým gyndařem, tak by to neměl být snad problém. Už jenom když mu řekneš v kolik vstáváš, tak tě na rizikové bude muset poslat. To je teda smrtelná hodina
To někam dojíždíš? Tak zatím pa a pozdravuj bříško!!!
Dělám od pul 6 do 14h to jde a pak mam jeste odpoledni, od 14h do 22:30 ale chodim driv… praci mam kousek jen 6km, takze to jde. Budes se vlastne objednavat na ultz, ze? Budu pozdravovat ![]()
Mej se fajn, jdu se pustit do zehleni ![]()
Tak to klobouk dolů s tím vstáváním. Mě zvoní budík v 5.45 a mám co dělat, abych to dala
Jo, jo půjdu na ultrazvuk. Navíc minule mi Dr. M. říkal, že se mi cosí udělalo na levém vaječníku, ale že by to snad měla menstruace vyplavit, tak to musí zkontrolovat. Jsem zvědavá, doufám, že to nebude nějakej zádrhel. Tobě budou toho devátýho asi taky dělat utz, co? To už tam asi něco uvidíte
. Bereš tatínka sebou?
Tatínka zatím neberu, má nějakou práci,kterou pořád odkládáme, časově nestíháme, budujeme novej obývák, malování a pokládání lina tak si myslím, že to zvládnu sama ale můj taťka se nabídl že by mě tam odvezl, kdyby mi nebylo dobře, zatím se cítím dobře, akorát v práci strasnej čmuch tak jsem začala větrat, ale kolegovi se to moc nelíbilo, bylo mu zima, tak zatím jsem to tady ani neřekla, až to bude potvrzené. Tak ještě 4 pracovní dny a hurá do čb,jinak přeji příjemný a klidný vstup do nového týdne ať se nic nekazí, když má svátek ten Kazimír ![]()
Třebas je to cysta, která zmizí. Držím pěstě.
Pa Čaboh
Ahoj Markytk, tak to máš s tím rizikovým jasný, to tě určitě pošlou, jestli pracuješ někde s nějakýma „smradama“. Anebo máš právo na přeložení na jinou práci. To teď řešila kamarádka a bez problému ji přeřadili, když chtěla ještě pracovat. Mě se ta nemoc nechce nějak pustit, vůbec nemluvím, jenom šeptám, sedlo mi to na hlasivky. Chtěla jsem dneska volat do toho Artu, aby mě objednali, ale není mě v telefonu slyšet, tak mám smůlu. To se teda povedlo! V práci mají ze mě srandu.
Ty už jdeš v pátek na tu kontrolu, co? Tak ať ti to rychle uteče! ![]()
Ahojky čaboh, smrad tu není jak si myslíš, to víš po víkendu je to tu nevetráno, já si to vydupu to větrání
, v práci mě to štve ale zase jsou nějaké korunky a utíká mi to rychleji, a doma je to na palici.
Tak to jo, já myslela, že děláš s nějakýma smradlavejma látkama. Máš pravdu, že doma to po delší době leze na budku. Já teď týden marodila a měla jsem toho tak akorát. A navíc na tom rizikovým těhotenství máš celou dobu omezený vycházky, tak to aby se člověk pak bál někam vytáhnout paty. Ono si to pak o mateřský užiješ doma až až. A taky to v práci rychleji uteče to čekání na mimi…
Už máte vybraný nějaký jména? To jsem zvědavá, co?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
ahojky Čaboh, na kontrolu jdu ještě do ČB a to 9.3., a tam se pak dovím jak to bude dál, děkuji za podporu. 17.3. jsem chtěla jít na poslední ples co je tenhle rok asi nepůjdu, ono po tom hasičským co byl tuhle sobotu, mě bolelo břicho, takže to asi kámošce odřeknu, já ji sama naverbovala. měj se zatím papa