Sanatorium ART - České Budějovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.3.12 15:44

Na ty jména to je ještě brzo, to až déle, ale holčičí mám vymyšleno, spousty: Natálka, Anna (anička je krásné) a Terezka, ale vyhrává Natálka, také Sabina je hezké A kluk asi Martin, tam mám jen jedno. :-) já už jsem doma a odpočívám.
Jinak já dělám v kanclu, pěkně v teple, a těžkého nic nezvedám. Spíš někdy stres, a nervy. Koneckonců, já jsem člověk co má rád společnost, a při představě být doma zavřená a s vycházkama, no cco se dá dělat, když na to přijde, nedá se nic dělat, taky jsou ženské co leží 4 měsíce v nem. se zvednutou postelí, síla. Tak se měj a rychle se uzdrav, jaro se blíží cítíš ho? :dance: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
30
6.3.12 08:43

Je tak to máme podobnej vkus na jména! Přítel prosazuje Terezku, mě se taky líbí, jen jich je spousta. Ještě se mi taky líbí Adélka. A kdyby se zadařil chlapeček, tak to bude Ondřej nebo Vojtíšek. Tak to jo, to když jsi kancelářská,tak to je pohoda. Já jsem šla na mateřskou až těch šest týdnů před plánovaným porodem a bylo to úplně v klidu. Naštěstí jsem měla pohodový těhotenství, tak to šlo. Je pravda, že zavřít se doma není žádný štěstí zvlášť, když už na nás ťuká to jaro a přes léto by to byla taky pěkná otrava. Jinak to jaro už cítím ve všech kostech :potlesk: je to nádhera!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.12 19:13

Taky bych si přála chodit tak do srpna do práce, a pak se uvidí, nejdřív ale přežít první 3 měsíce těch 12 týdnů. Ráda bych si v pátek koupila nějakou hezkou kabelku jak budu mít 2h čas. Tak se v čb se podívám po nějaké. Určitě né nic drahého. Nemáš nějaký oblíbený obchod?

• Citovat
  • Upravit
30
8.3.12 20:57

Ahoj Markytk! Tak se po delší době ozývám. Byli jsme dva dny v Rakousku, tak jsem se nedostala na net. Zítra moc držím palce, ať je všechno v pořádku a už uvidíš ten pokládek! :potlesk: Co se týká kabelek, tak to mám vždycky problém, kde nějakou pěknou a ne moc drahou sehnat. Možná, jestli půjdeš přes Lannovku, tak v Prioru mají celkem výběr. Nebo je tam v řadě za sebou asi pět velkejch obchodů s oblečením, tak tam taky nějaký najdeš. Zrovna v úterý jsem to tam procházela a nebyly tam špatný. Tak dobře vyber! Šťastnou cestu do Budějovic a šťastné pořízení! Pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.12 14:39

Ahoj Čaboh, tak potvrzeno vyšlo to. A dokonce dvojčata. Jsem v 5 tydnu za 14 dnů na kontrolu, a pak me presouva k memu k doktoru, dneska tam nebyl pan Michalek a jiny jestli to byl ten Špička, byl moc milý, a řekl že jsem dítě štěstěny, nebo nějak, tak. Jsem spokojená. :lol: :D :) jinak přeji ať se na tě usměje také štěstí :) Měj se krásně ahoooj

• Citovat
  • Upravit
30
11.3.12 19:46

To je krásááááá!!! Moc, moc moc gratuluju! A rovnou dvojitý štěstí! To má teda doktor pravdu, že jsi dítě štěstěny, že ti to vyšlo hned napoprvý! Tak hlavně si to řádně užívej a buďte moc,moc zdravý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.12 06:39

Markyt,i já ti moc gratuluji a přeji ať jste všichni tři v pořádku a hlavně se opatrujte :-) pak sem dej nějakou fotečku mimineček :-) :kytka: :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.12 06:45

Ahoj Čaboh,jak to postupuje u tebe?kdy jdeš na další IVI?Budu na tebe myslet,ať je vše v pohodě.Já musím ještě teneto týden vydržet a pak víkend v paříži a v neděli pak testík :-) no,dnes ze mě začal jít takový tvarohový výtok,tak nevím co to je :think: opatruj se a hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.12 07:44

Ahojky moc děkuji za přání. Jak píšeš o tom tvarohovým výtoku, to vypadá na mykozu. Zajdi si k doktoru, napíše ti na 7 dnů čípky a mastičku, s tímhle jsem taky zápasila. Tak at si co nejdrív zdravá. Pa

• Citovat
  • Upravit
298
12.3.12 07:46

čaboh moc děkuji jsem moc štastná…a co ty? kdy jdete na iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.3.12 12:44

Ahoj LenkaaKarolink a těhulko Markytk, já jsem byla teď čtrnáct dní nemocná, ani mluvit jsem nemohla, takže jsem až teď volala do Artu a jdu tam ve čtvrtek ve 12.00 hod. Tak uvidím, co mi řeknou. Tenhle cyklus jsem propásla, ovul. mám teď někdy, tak to zkusíme doma pod peřinkou ;) a uvidíme … :lol: Jinak asi ještě zkusíme jedno nebo dvě IUI a pak uvidíme. Jinak ten výtok jak píšeš LenkaaKarolink, tak já to měla po IUI taky, ale zase to odeznělo a nic dál se nedělo. Myslím, že to možná bylo z toho D…, teď si nevzpomenu, jak se ty prášky, co jsme braly po IUI jmenujou. Tak uvidíš a jestli to nijak nesvědí, tak bych možná počkala, jestli tě to taky nepřejde. A moje kamarádka tyhle výtoky taky měla a potom zjistila, že je těhotná, tak kdoví, třeba se zadařilo… Užijte si Paříž a v neděli přeju //!!!

;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.12 18:00

Holky,tak jsem dnes byla u svého doktora,a on mi tvrdí,že mu to přijde nadějné,že mám citlivá prsa,hodně chodím na malou a ten výtok má prý převážně těhotných,tak uvidíme.Jo,a ještě jsem si z recese udělala včera ovulační test,i když ovulace byla při tom IVI a vyšel mi test s dvěma čárkami a testovací čárka byla sice slabší,ale doktor mi řekl,že ovulační test reagovat na hcg :-) TO JE MAZEC :-) no,uvidíme :-) 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
12.3.12 19:24

LenkaaKarolink tak držím pěstě :potlesk: ať to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.3.12 15:03

LenkaaKarolink to vypadá víc než nadějně! Taky moc držím pěsti!!! Třeba to budou taky dvojčátka jako u markytk! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.12 16:10

No uvidíme,dnes ráno jsem si dělala na popud mé sousedky test znova a já tam nic moc neviděla,i když po sléze u okna ano a sousedka mi praví,že dnešní dušík je silnější než ten včerejší,tak jsem z toho jelen :-) :D
uvidím a nechám se překvapit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.