Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@zmatená píše:
Dobrý den,
našla jsem vaše stránky a jelikož jste tu všechny co chodí do ARTU v Budějovicích, chci se zeptat máte li některá zkušenost či informaci o ceně IVF pomocí darovaných vajíček?
Dobry den,
taky jsem chodila do Artu a tohle bylo taky tema, ktere se nas jednou dobou tykalo (nakonec to slo i s mymi, ne prilis kvalitnimi vejci samo
. S darovanyma vajickama si musite hradit cely cyklus sami a jestli si dobre pamatuji, vyjde to cca na 60.000.
Jinak taky pridam zkusenost - u me po vsech strankach pozitivni. Nejenze mi pomohli po letech strasti pocit dvojcata, do neceleho pulroka uz jsem byla tehotna, ale pristup vsech zamestnancu, od doktoru po sestry - byl velice na urovni, ohromne pozitivni. Da se rict, ze se mohli pretrhnout, aby vymysleli, jak nam pomoci. Vubec se neda tvrdit, ze je to tovarna na penize. Navic mira komunikace s pacienty na vysoke urovni, nikdy jsem nezazila, aby se doktor s pacosem takhle vybavoval, vsechno mu vysvetloval a navic vubec jsem nemela pocit, ze me maji za blbce. Prestehovala jsem se z Prahy a ten pristup lidsky se neda ani srovnat. Myslim, ze psychika hraje velkou roli, proto jsem ocenila hlavne ten optimismus a nadseni pro to, vam pomoct. Preji vsem hodne zdaru.
AHojky holky, jsem úplný nováček tady na emiminu…zaujala mě vaše aktuální diskuse z ARTU…já tam byla poprvé ted v úterý. Chci se zeptat kdy Vám sdělili že jdete na tu laparku? Já na ní byla před 2 lety a měla jsem cystu a endometriozu 1.stupěn jen drobná ložiska zatím bez známek prorůstání…a nevím zda mě to třeba nebude čekat znova…Dr. Michálek jen říkal že něco hm hm je potřeba asi zjistit průchodnost vejcovodů což asi jinak než laparkou nejde…děkuji moc za odpově´d
Ahojky @verca.vena . Já jsem chtěla na laparku z vlastní vůle, chtěla jsem mít jistotu, i když se při ní žádný problém nezjistil. Průchodnost vejcovodů jde ale zjistit i jinak než laparoskopicky, uvidíš v Artu ti řeknou
A jak dlouho se snažíte? Jinak už máš přístup k nám do uzavřené skupiny ![]()
Ahojky pingvin, děkuji za odpověď a přístup hned jak budu mít čas přečtu si vaše zkušenosti. z přečdchozí operace zmínku…jdu si chvíli počíst ve skupině a děkuji moc
Příspěvek upraven 05.10.13 v 15:52
Nazdárek holky, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte jake jsou ted ceny v ARTU v budějovicích? Máme jednu 4 letou slečnu, což se povedlo na poprve.Po novém roce by jsme chtěli zkusit druhé mimčo. Tento týden tam asi pojedu se zeptat a objednat na konzultaci, ale jen tak abych tak přibližně věděla. Díky moc
Ahojky @petra1706 . My platili 8000 Kč za ICSI, 1000 Kč za narkózu a 6000 za puregon, ale když pícháš klasické injekce, třeba menopur tak nemusíš doplácet nic. Jinak prodloužená kultivace je myslím kolem 3000 Kč, tu jsme neměli. Tak přeju hodně štěstí ![]()
Ahoj pingvin, díky moc za info, task se to za těch 5 let nezměnilo. Tenkrat jsem měla klasické a stačily mi uplně v pohodě. Dnes jsem tam volala, tak jsem objednaná na příští patek. Nervíky pracují.
@JayLee tak to ráda slyším
Tak já doufám, že to dáme alespoň na ten druhý ![]()
@JayLee píše:
jj nam třebas Pingvinale mam par kamaradek co se jim taky zadarilo napoprve ale i ty co bohuzel ne
ahoj, jo, nam se povelo hned na poprvé. ani jsem si snad nepřipustila, že by to nevyšlo. snad se povede i druhé mimčo. hlavní je věřit, jednou to určitě vyjde. přeju všem hodně štěstí. stojí za to bojovat. ![]()
Ahoj @petra1706 tak to je super, že vám to vyšlo taky na poprvé. Já jsem tomu taky věřila, pozitivně se naladila a nic špatného si nepřipouštěla, ale bohužel. Ale jak píšeš musíme bojovat ![]()
Ahoj holky, ja jezdim do ARTU byla na 1IUI a pak uz mi nezabiraly leky a naopak se mi udelaly cisty. Zitra si jedu pro inekce na IVF a zhruba za 14 dni me to ceka. Nerviky mi pracuji, doufam ze mi to vyjde hned na poprve. Jinak vsem snazilkam i tehulkam preji hodne stesti. Nadeje umira az nakonec
@Aninkaaa píše:
Ahoj holky, ja jezdim do ARTU byla na 1IUI a pak uz mi nezabiraly leky a naopak se mi udelaly cisty. Zitra si jedu pro inekce na IVF a zhruba za 14 dni me to ceka. Nerviky mi pracuji, doufam ze mi to vyjde hned na poprve. Jinak vsem snazilkam i tehulkam preji hodne stesti. Nadeje umira az nakonec
držím moc palečky
,my jdeme snad v unoru.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den,
našla jsem vaše stránky a jelikož jste tu všechny co chodí do ARTU v Budějovicích, chci se zeptat máte li některá zkušenost či informaci o ceně IVF pomocí darovaných vajíček?