Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, byla jsem na tom před 2 roky úplně stejně. Dost jsem to obrečela, ale těhu jsem byla a mám nádhernou 16 měsíční holčičku
Nevzdávej to! Jestli MS nepřišla, tak je to určitě miminko ![]()
@denisa 76 tak opet me odkazal na ctvrtek sice mi jich roste dost ale jsou lini tak jim musime daz jeste cas tak snad by to pry slo i vikendu
@Aninkaaa To měla i kámoška..taky se jim moc nechtělo, ale všechno dohnaly.Kdo Ti dělal utz???
@denisa 76 mudr. Michalek, rada k nemu chodim.On rikal ze to holky mivaji co nemaji pravidelny MS.
@Aninkaaa píše:
@denisa 76 mudr. Michalek, rada k nemu chodim.On rikal ze to holky mivaji co nemaji pravidelny MS.
Tak asi jo, protože ta kámoška jí má hodně nepravidelnou. Já jí mám po 28dc takže už ten 6den bylo vidět jak se věci mají
![]()
Taky mě docela sedí ![]()
@denisa 76 Proti Spickovi nic nemam ale nejak na nej asi nejsem zvikla.Vzdy pokud to jde jdu k Michalkovi ![]()
@Aninkaaa píše:
@denisa 76 Proti Spickovi nic nemam ale nejak na nej asi nejsem zvikla.Vzdy pokud to jde jdu k Michalkovi
Já chodím ke Špičkovi a nějak za tu dobu jsem si už na něj zvykla.jako jeden z mála doktorů mě dokáže na všechno odpovědět ![]()
@denisa 76 coz to je dobre jsou tam vsichni fajn
A kdy tam pujded ty?
@Aninkaaa no zatím léky dostávám v Praze tak až si půjdu pro mrazule
![]()
@denisa 76 porad premyslim jestly si radeji nemam priplatit ICSI. I kdyz pritel by mel byt vporadku.Co myslys?
@Aninkaaa píše:
@denisa 76 Ty jsi z C. B??
nestraš
já jsem z daleka od K. V.
@Aninkaaa píše:
@denisa 76 porad premyslim jestly si radeji nemam priplatit ICSI. I kdyz pritel by mel byt vporadku.Co myslys?
icsi bych dala i s normo spermiema pro sychr..nikdy nevíš co se vyserdí ![]()
@denisa 76 a jak si prisla k Artu??vzdyt to mas hrozne daleko. A urcite si ho radsi priplatim. Jeste to semnou neprobiraly.asi az pri odberech vid?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.