Sanatorium ART - České Budějovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
282
15.11.12 14:29

Budu drzet palecky. Hodne stesti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.11.12 14:32

@Aninkaaa No a jak dopadla kontrola..všechno v pořádku??? Sobotu jsem si u nich užila nedávno..udělala se mi po ivf poprvé cysta jako prase a jako nechtělo se jí odejít a museli mě jí vyndat :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
15.11.12 15:28

@denisa 76 jo snad jo krev je prej dobra a vajicek mam taky dost. Sliznice je v norme. Akorad jsem prej silny adept na ten nejaky syndrom(ted nevim jak se jmenuje) A ani nevim co to znamena.Me se udelaly cysty nedavno kdyz jsem mela jit na IUI tak jsem brala Clostilbegyt a zneho jem je mela takze se nic nekonalo a 2mesice jsem snima marodila porad me hrozily ze pujdu po kudlu a nakonec zazrakem praskly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
15.11.12 15:32

@Miriamka 1 Dekuji moc, je to moc mile :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.11.12 15:35

@Aninkaaa tak Špička mě to udělal spodkem..pod kudlu nemá cenu, když jsem na ivf a po lécích, kterýma se stimuluje se můžou udělat znova a kdykoliv.
Tak to mluvil o hyperstimulačním syndromu..to je nadměrná reakce na stimulaci..teda,že je ve vaječnících hodně vajíček. Po opu hlavně musíš hodně moc pít cca 3-4l denně, ale to ji jistě pak v car připomenou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
15.11.12 15:43

@denisa 76 Jj o nem mluvil a to je dobre nebo spatne?.A o pitim mi rikaly ale porad nevim na co ma vliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.11.12 15:47

@Aninkaaa Hod si to googlu a tam Ti vyjede přesná doktorská přednáška ;)
To je u ivf normální..já ho taky měla..prostě trošku víc reaguješ na stimulaci a vaječníky jsou jak melouny. Vajíčka Tě pak odsají a mělo by se ulevit a pití to prý zmírnuje.
Oni Ti i daji po opu kapačku aby se vaječníky zmenšily a mělo by to být dobrý..já jí taky měla a za pár dní už bylo dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
15.11.12 16:02

@denisa 76 Jo taaak uz to chapu.No nejsem prece babovka to zvladnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.11.12 14:26

@Aninkaaa Už jsem to četla holka…co se prosím Tě stalo..psala jsi, že vajíček je hodně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
17.11.12 14:32

@denisa 76 Tak dnes jsem po odberech a bohuzel jsme zjistily ze nakonec mam jen jedno.(oplakala jsem to) je to hrozny sok. zitra mi budou volat jestly se to chytlo nebo ne.Mam to bez ICSI pry je to na to jedno lepsi nechat prirozenou cestou.Moc tomu neverim ach jo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
17.11.12 14:34

Promin ja si nevsimla ze si to uz cetla pry byly ty foliky prazdny nikdi mi to nevysvetlil proc a ptaly se jestly jsem si tu posledni injekci pichla v dobrou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.11.12 14:38

@Aninkaaa :think: :think: no a píchla..tohle mě je divný..na utz vajíčka byla a kdyby nebyla dozrálá tak budeš dál stimulovat..nedělali by opu, kdyby tam nic nebylo :think: Myslím, že by se přerušila stimulace a začalo by se znova..no nevím teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
17.11.12 14:42

Vubec to nechapu.Jj ve spravnou dobu jsem na to pentlich. jeste ve ctvrtek jich tam meril dost a dnes mi rekne ze mam jen jedno.Ach jo je ti v coudu.Sice mi ta emb. tvrdila ze je zdravy a spermie jsou perfektni ale ja tomu moc neverim ze mame nakou sanci s jednim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.11.12 14:46

@Aninkaaa No tak to holka asi neporadím..hlava mě to taky nebere :think: :think: tak určitě neházej flintu do žita..pokud se vajíčko oplodní tak i to jedno má velkou šanci ;)
Kdo Ti dělal opu..asi Michálek, že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
17.11.12 14:51

@denisa 76 Jj Michalek :oops: Ja byla smirena ze nam to nemusi vyjit ale vubec jsem necekala ze nebudu mit zadne vajicka. porad jsem tak nejak pocitala stim ze si je necham zmrazit a ono neni co :,( co myslis jakou to ma sanci s jednym vajickem a prirozene? v 10h mi ma volat, nebudu z toho spat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.