Sanatorium ART - České Budějovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2555
21.11.12 15:45

@Miriamka 1 Nekteri chlapy jsou fakt kreteni, ale hlavne ze je vse za vami a uz ste s malou stastny, tak at se vas to stesticko drzi i nadale :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
28.11.12 08:19

Tak koukam ze se to tu nejak seklo :,( Tak dnes je to 8den po ET a test je negativni. Vubec nevym jestly mam jeste doufat. Snazim se nebulet ale moc mi to teda nejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
28.11.12 08:56

Test ti ukaze az po 14 dnech. Nespechej. Vydrz jeste tyden a pak si udelej test.To bude dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
28.11.12 08:59

Mne se to taky protahlo. Doktor mi objevil cystu na druhem vajecniku, tak cekam na dalsi manstruaci, zeru vitaminy, piju cistici cajicek a jsem zvedava, jestli se ta svine vstreba, nebo ne. Pritel je smutny, ze uz si zvykl, ze by mohl byt tata, tak se taky boji, ze ty cysty mi nezmizi a nebudu moct jit na oplodneni. :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
28.11.12 10:34

@Miriamka 1 Jsem uz z toho na nervy kdy sis ty delala prvni testik a byl pozitivni? holky z diskusi ho uz vetsinou 7den mely.Ale ted mi psala jeste jedna znama ze ho 7den nemela ale az 14den.No jsem z toho uplne vyrizena.Ach jo. Jinak ja mela take cystu a zmizela az po druhe MS.Po prvni se mi jich tam udelalo vice ale po te druhe MS uz byly pryc.Tak ti drzim palce at ta mrcha zmizi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.11.12 12:48

Co s sebou je třeba?

Ahojky, už je to rok co se snažíme o miminko, s bývalým manželem už mám své dvě dětičky, které se povedli hned do dvou měsíců, ale s nynějším se nám to ne a ne zadařit :,( Už zvažujeme, že zajdeme do artu, ale nevím co vše je třeba poradíte prosím? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
28.11.12 13:08

@koubi Dojdi si na gyndu at ti tam da doporuceni a pak se tam jen telefonicky objednas. Myslim ze to jde i bez doporuceni ale ja ho mela.Tam budete mit seznamovaci pohovor a tam vam potom udelaji veskere testyktere budete potrebovat. Spermiogram atd. Niceho se neboj jsou tam vsichni mili a vse vam vysvetly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.11.12 13:11

Já se nebojím, jen mě zajímalo jestli budu potřebovat doporučení od gynekologa ten můj je takovej zvláštní nějak mi ani neodpovídal když jsem se ho ptala proč se nám nedaří…dneska tam asi zajedu a zkusím se zeptat jestli by to bez doporučení šlo taky =) kolik stojí testy atd? jinak děkuji moc za odpověď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
28.11.12 13:15

No ja mam porad ty cysty vis? Jednou je mam, pak zase nejakou dobu ne a tak dokola.Mne ten test vysel po 14 dnech a jedna carka byla slabounka.Pak za 3 dny jsem si delala test znova a byla silnejsi a pak po dalsich trech dnech uplne silna.To je individualni. Nesmis se tim stresovat. Nekomu to ukaze brzo, nekomu pozdeji. Nestresuj se, neni to dobre. :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
28.11.12 13:37

@koubi Vysetreni atd. nestoji vubec nic to vse hradi tvoje pojistovna.Pak se akorad priplaci umele oplodneni ale to treba nebudes potrebovat. Preji hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
28.11.12 13:40

@Miriamka 1 Budu se snazit a nevzdavat to :andel: tak snad pri me bude stat stesti :dance: Tak jestly to dobre chapu kdyz cysta zmizi tak pujdete hned do IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
28.11.12 13:52

Jo, musime hned, nez se objevinova. Papam vitaminy a piju stavy…Pry tgo ma pomoct, tak jsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.11.12 19:48

@Aninkaaa tak 7.12. jdeme na vyšetření no jsem zvědavá jak nám to vyjde kde bude kámen úrazu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.11.12 08:58

@Aninkaaa Ahojky :mavam: :mavam: bla jsem pryč a psát přes foun mě drtí. No snad se embryjko ukáže..držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
30.11.12 18:27

@denisa 76 Dekuji dnes jsem 10den a nic.Muj gynekolok mi dnes rekl ze je jeste brzo at neplasim i na krev.Tak ja nevim jestly mam jeste doufat :roll: A kdepak si byla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.