Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No vzdyt on to bude vsechno prozivat s tebou. Takze kdyz budes myslet na to jak bude rust, jak asi vypada…tak on bude spokojeny a bude mit silu a chut bojovat taky.To je priroda, vis? To bude dobre.Mam radost za tebe i kdyz te neznam. ![]()
To Irena Č.: Děkuji
asi si měla pravdu, zatím to vypadá hodně nadějně
@denisa 76 Ahojiiik mam jeste takovej blbej dotaz. V Artu jsem se neptala protoze jsem nevedela jestly se to chyti nebo ne.Beru Utrogestan 3×dene a zitra jdu na ET v pul1.tak nevim jestly si mam klaasicky dat cipky rano a pak odpo pred nebo po ET??Mam po nich skaredy vytok tak to bude pekne neprijemny ![]()
No ja ted nejsem 100%jista, ale ja jsem brala taky utrogestan a myslim ze i v den transferu jsem si davala rano i v poledne a pak jsem sla na zavedeni.Ale bude nejlepsi, kdyz tam zavolas a zeptej se, ale myslim, ze jo, ze musis. Nesmis to prerusit. A ze je to neprijemne? To jo, alew ver tomu, ze urcite nejsi sama a oni s tim pocitaji, ze ji nebudes mit krasne vonavou.
![]()
@Aninkaaa Utrogestan zavedeš ráno a pak až přijdeš po et domů. Výtok je normální a nemusíš se za to stydět..v car to rozhodně neřeší ![]()
J @Miriamka 1 Mas pravdu dekuji, jsem si rikala jestly si to nemam vzit az po ET abych pak nebyla jedina
Ale teoreticky bych mohla tu odpoledni az po ET ne?? My budem zdomu vyrazet uz v pul11a tesne pred zakrokem si to nechci brat. A jak to vlastne probiha az tam dorazim? pujdu hned nahoru nebo jeste pred tim pujdu na ultrazvuk? Zacinam byt trochu nervozni nevim co me ceka, ale uz se tesim az to budu mit brisku a cekat jestly se bobisek uhnizdi. Jeste teda nemam vyhrano rano tam musim zavolat jestly se vyviji dobre ale vcera me do telefonu ujistovala ze urcite jo ze vypada zcela v poradku tak snad. Musim ji verit a bobiskovi taky ![]()
@denisa 76 Tak super aspon se nebudu tolik stydet
Jak to vubec neznam tak jsem si rikala jestly to vubec zabira kdyz po nejake dobe silny vytok ale urcite jo vid? Vim ze mam trapne otazky ale chci si byt jista ze delam vse dobre ![]()
Prijes tam, budete tam 4 zensky, aspon nas bylo 4.Pujdete nahoru do pokoje, lehnete si do postele a pak jeste budete mluvit kazda osobne s anesteziologem.Pak vas postupne po jedne, tak jak jste byli na posledni vecerni injekci budou brat na sal.Tam ti sestricka prilozi ultrazvuk na bricho, ten plny mocak bude trochu bolet, protoze jak ti urcite rekli musis pit hodne tekutin a nepusti te na zachod.Ale zapomenes na to ve chvili, kdyz uvidis na obrazovce, jak ti to mimco zavadi do delohy.Supr pocit a nezapomenutelny zazitek.Pak te daji zpatky na pokoj vzhuru nohama a tak musis jeste 30 min. lezet a az pak muzes na zachod. Vydrz to jo, nepocurej se.No a pak jdes domu a cekas 3 tydny, nez si udelas test. ![]()
@Miriamka 1 Jezis o pitim mi nic nerikaly akorad ten den po OPU Jsem mela vypit aspon 3l.Tak to jdu hned napravit. Jinac proc tam je anesteziolog? kdyz ze neuspavaji? A moc dekuji aspon vim co me ceka ![]()
Jezis, ja to spletla.No vazne, s anesteziologem si uz mluvila, kdyz ti odebirali vajicka, vid? Tak ja to smichala dokopy.No uz jsou to dva roky.
No ale ten zbytek je pravda.
Ja jen pamatuju, ze mne bolel mocak jak jsem potrebovala curat a oni mne nechteli pustit, ze to mam jeste vydrzet.Ale je to nezapomenutelny pocit. Vidis vsechno, jak to tam zavedou, jak taha tu pipetu, nebo jehlu, nebo co to je venku a ten plod jak tam vyplivne. krasa! ![]()
@Miriamka 1 Jo taaak, neni divu nemuzes si vsr pamatovat.:mrgreen: Ty jo fakt to uvidim? Tak na to se mooc tesim
tak snad pri me budou stat vsichni svaty a povede se ![]()
No svaty nevim ale budou tam sestricky, doktor a ta laborantka, ktera ti hlida a sleduje vajicko.Je to opravdu supr zazitek, vidis, jak zacina vyvoj miminka. U sexu to nevidis.
Skoda, ze tam nemuze i tvuj manzel, urcite by byl cely namekko.No vzdyt uvidis sama a napis pak, jake to bylo, jo? Budu zitra na tebe myslet a vsem co tam budou drzet pesti.
@Aninkaaa píše:
@denisa 76 Tak super aspon se nebudu tolik stydetJak to vubec neznam tak jsem si rikala jestly to vubec zabira kdyz po nejake dobe silny vytok ale urcite jo vid? Vim ze mam trapne otazky ale chci si byt jista ze delam vse dobre
To je přeci normální..utrogstan tam vkládájí všechny a ničeho se neboj ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.